Regisztráció Blogot indítok
Adatok
huntersoa

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak hogy érezzétek, hogy azért van valami haladás: Itt az új alany szenzációs intrója teljes terjedelemben  ..
Találós kérdés. Gyanítom már mindenki játszott ezzel a kihagyhatatlan játékkal, úgyhogy tessék gondolkodni. Mi az, ami mindig előbukkan, újra és újra? Stella? Párszor megjelent, valóban, de nem ő rá gondolok. Esetleg a Nineken sörreklám? Az is gyakori, de megint rossz tipp.…..
Örökös küzdelem, az örökös kérdésekkel. Anélkül, hogy bárkit is meg szeretnék sérteni, ritka hülyén érzem magam, hogy válaszolgatok ugyanazokra a kérdésekre újra meg újra, meg újra (...), holott a levélíró 5, maximum 15 mp alatt megtalálhatná a választ a kérdésére.…..
Újra elővettem a régi klasszikust, hogy kitérjek az eddig be nem mutatott dolgokra. Csak úgy nézd meg, ha már láttad a régi Mesterlövész videókat!  ..
huntersoa 2009.10.10 22:14:29
@Ninbikun: Nyomj 1gy e betűt. legalábbis nekem e-re van bindelve az aktion. De nézd meg a beállításokban. Én kb mindent átállítottam. Ja! 1 tipp mindenkinek! A leg hatákonyabb repülés módja: Jobb egérgomb: ugrás, szóköz: gugolás, alt fegyvert az altra raktam mert soha nem használom :-), és úgy a leghatékonyabb, ha nyomva tartod a jobb egérgombot, és ezerrel nyomod a szóközt. Szerintem így a legjobb :-D
Az eddigi "... év múlva" széria legjobb videója! :D Istenem LeNNox, de hihetetlenül beteg vagy :D Nagyon jó lett, de kicsit zavarba hoztál engem, hogy láttam Jack Bauer mestert az én hangommal. Nem vagyok rá méltó!!! Köszi a videót ..