Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S.Nicole

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kelt szokott azzal poénkodni, hogy a hazai Foursquare felhasználók száma alulról közelíti a százat, vagyis valójában néhány tucat emberről beszélünk, olyanokról, akik amúgy is elérhetőek Twitteren, Facebookon, blogokban. És bár a helyzet biztosan nem ennyire negatív, de tény,…..
                         ..
Ahogy nézem, nemcsak nekünk volt az a fannntasztikus kreatív ötletünk, hogy valamilyen játékot csináljunk így karácsony előtt, és ezzel ösztönözzük aktivitásra az embereket. Ez persze nem baj (szerintem), hiszen játszani jó, nyerni meg szeretünk.Ez is volt az alapötlete az egyik…..
Anno Domini volt egy érdekes training, - Kaszás György tartotta – melynek az volt a címe, hogy: „Mi a kreativitás?” Na mi? Senki sem tudta. A mai napig nem derült ki, viszont a trainingen volt egy nagyon érdekes felvetés; mely arra volt kíváncsi, hogy mi lenne, ha a…..
A CEMP végre nyilvánosságra hozta azt a kutatást, amellyel azt szeretnék megmutatni, miért nem helyes az, ha banner (display) megjelenést kattintás alapon vásároljuk.Főbb eredményekA hirdetésekkel találkozó 15 évnél idősebb hazai internetezők 66%-a egyáltalán nem kattint display…..
Olyan 20 éve egy Dale Carnegie tréningen tanultam, és azóta sem tudta senki cáfolni: az embernek a legkedvesebb szava a saját neve. Ez nem azt jelenti, hogy mindenképpen szereti is a nevét (vannak, akik azt állítják, nem szeretik a sajátjukat), de ha valamire rá szeretnénk valakit…..
2000-ben volt az első Internet Hungary, vagyis pont 10 éve. Ez a 10 év alapjaiban megváltoztatta az internetet, ez a 10 év gyakorlatilag létrehozta "a szakmát".Közben szabályozás, állami beavatkozás tekintetében szépen vissza is értünk oda, ahol 2000-ben jártunk:…..
S.Nicole 2010.10.28 15:17:22
Onlinemarketing blog TAJték 2010.10.18 13:03:41
Az történt, hogy még tavaly februárban ellopták a tárcámat, benne az összes iratommal. Mindent sikerült azóta pótolni, kivéve a TAJ kártyámat. Eddig nem kellett, meg el is maradt. De most kell, ezért igényelnem kell másikat.Azt még lenyelem, hogy fizetnem kell érte. Igaz,…..
Pár napja kaptam egy levelet az Állás.it kitalálójától-üzemeltetőjétől, hogy most fogja lezárni a bevezető kampányt, és érdekelne-e a téma, írnék-e róla? Kb. azonnal igent mondtam, naná, kevés olyan kis költségvetésű kampány van, amelyiket hajlandó megosztani a…..
S.Nicole 2010.10.14 12:33:47
@HochenTroll: pláne, hogy it szakember amúgy is álmai telefonjával mászkál:)
Úgy alakult, hogy meghívtak a Megújuló média (A hatékony sajtóhirdetés VII) konferenciára. És bár ez egy tipikus print témában utazó rendezvény, egy életem egy halálom, megpróbálom - elmentem rá. És nem bántam meg.Először is a benyomásaim: ez a "kis" konferencia…..
 Vajon mit érez egy a Brüsszel peremterületén élő 100 éves fa? Mit gondol, mit mondana? Vajon mit osztana meg barátaival Facebookon, Twitteren egy ilyen tapasztalt és bölcs természeti lény? Az EOS Magazine (élővilággal, természettel foglalkozó magazin) egy társadalmi…..
Amikor tavaly decemberben Peresztegi Zoltán kicsit váratlanul felállt és otthagyta a Google Magyarország vezetői székét, akkor azt gondoltam, majd lesz gyorsan más helyette, megvan már az új vezető, tudják, mit akarnak.Nem tudták.Elkezdték keresni az új embert, aki majd átveszi a…..
Onlinemarketing blog Recseg-ropog 2010.09.22 14:10:00
Rossz nézni, ahogy a közösségi média kezdi szétverni a hagyományos, eddig megszokott kommunikációs beidegződéseket. Eddig az teljesen normális volt, hogy húztunk egy határidőt: eddig nincs semmi információ, majd innentől kezdve van minden.A kíváncsi emberek maradtak kíváncsiak,…..
S.Nicole 2010.09.23 14:03:34
@maholnap: szerintem is csak a hype-ot akarják gerjeszteni...
A hétvégén, egészen pontosan pénteken és szombaton kerül megrendezésre az idei Kamera Hungária. Bár a korábbi években csak a híreken keresztül figyeltem, mi történik egy ilyen ízig-vérig tévés rendezvényen (és tavaly ugye nem is került megrendezésre), de mindig is érdekeltek…..
S.Nicole 2010.09.22 13:58:27
Kontár Az élő-halott OTP 2010.09.20 23:54:00
Bár nem nézek televíziót, (búúú) a dumaszínház produkcióiba lépten-nyomon belefutok így is- az OTP-s viccmesélős bannerek okán. Ezzel nincs is semmi gond, ám ezzel a plakáttal már annál inkább.A fekete-fehér színhasználat, a furcsa komor arcok, no meg a kompozíció maga engem…..
Onlinemarketing blog Napibosszantó 2010.09.15 15:40:43
Reggel amikor felvettem a nadrágomat elszakadt. Ez egy tipikus basszameg helyzet, mehetek venni valamit helyette. De ezt szeretem, ráadásul Nagy Cég terméke, konkrétan C&A-ban vettem. Tehát irány a bécsi úti Stop-Shop. Kérdezem az eladót: ugyanilyet akarok. Az nincs. Mondom mekkora…..
S.Nicole 2010.09.15 17:00:50
@dezo: igazad van, ha ezt valóban betartanánk, akkor nagyon leszűkülne az a kör, ahova jó érzéssel be lehetne menni:( de valahol a probléma oda vezethető vissza, hogy ki és milyen alapon veszi fel az embereket...:(
Onlinemarketing blog Öt év 2010.09.13 21:57:30
Ez a szeptember közepe mindig meglep, milyen hamar itt van. Pedig amikor pont öt éve elkezdtem írni ezt a blogot, még nagyon nyugis volt. Hiszen alig pár hete kezdtem el kitalálni, akkor most tényleg hogyan is lesz ez az egész vállalkozás dolog, és a terveimet hogyan fogom tudni…..
S.Nicole 2010.09.14 13:11:02
Onlinemarketing blog Jogában áll 2010.09.09 20:19:39
Jogában áll internetet használni és jogában áll hülyének lenni. Bármi, amit mond, ír vagy tesz az interneten - a Facebook-on, a Twitteren, az iWiW-en vagy bárhol - felhasználható ön ellen a munkahelyén, a magánéletben, buliban és bíróságon. Adóellenőrzéskor is. Joga van…..
Onlinemarketing blog A keleti rokon 2010.09.02 23:38:00
A keleti rokon. Akinek csomagot küldtek nyugatról. Aki kicsit lenézett, mert otthon maradt, aki kicsit lesajnált, mert el kell viselnie azt, ami otthon maradt. A keleti rokonnak mindig kevesebb volt mindenből: ha volt is autója, az is keleti volt. Ha volt is pénze, az is csak olyan…..
S.Nicole 2010.09.03 13:03:45
A kattintás alapú (ppc) hirdetési rendszerek sok előnye mellett van egy olyan tulajdonságuk, hogy jellemzően előre kell kifizetni azt a pénzt, amit el fogunk költeni. Bár vannak kivételek, de a felhasználók jelentős részénél az a realitás, hogy feltöltünk x forintot, és azt a…..
Itt az önkormányzati választások a nyakunkon, de ezt csak onnan lehet látni az interneten, hogy egyre több cikk szól erről, és van egy viccpárt, amelyik ki is használja az internet adta nyilvánosság lehetőségét. És ennyi.Nekem hiányérzetem van. Az önkormányzati választás pont…..