Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iipenwin (törölt)

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Facelift 50 ötletes minimál logó 2011.05.03 08:02:00
Lehet egy cégnek nagy, rikító, feltűnő és színes logója, de nekem nagyon bejönnek azok, amelyek egyszerűek, mégis van bennük ötlet. Ez a válogatás azokról a logókról szól, amelyek letisztultságukkal, ötletességükkel mély benyomást kelthetnek a nézőben. Ime:…..
A végtelen számú variációból az egyik: Bármelyik böngészőt is használod, a FastestTube két kattintással feltelepíthető rá. Ha a FastestTube telepítése után felmész a Youtube-ra, a kiválasztott videó alatt látsz egy új gombot: "Download" Minél jobb minőséget szeretnél,…..
  Egy napja furdalja az oldalamat a kíváncsiság, hogy vajon mit jelenthet az alábbi pár sor egy weboldal forráskódjában: <script type="text/javascript"> //<![CDATA[ CavalryLogger=false;window._is_quickling_index=""; window._script_path =…..
 Igen, a Kürt-ről van szó :)Rendszergazdák, sok adatot tároló felhasználók legrosszabb álmaiban fordul elő ez a mondat: "viheted a Kürtbe adatot menteni".Ha egy winchester leesett/megégett/megázott, vagy bármilyen egyéb szándékos, vagy természeti katasztrófa éri,…..
Na, hát a nap végére az végérvényesen kiderült, hogy a Facebookra képtelenség képet posztolni, de hát miért is akar az ember ilyen hülyeséget csinálni egy közösségi oldalon, nem igaz?Most tehát downgrade-elünk egyet, és blogposzt formájában játszunk. A tét ugyanaz:…..
iipenwin (törölt) 2010.11.09 13:46:23
  Alig 24 órát töltött nálam a DELL Inspiron 1545, mert tulajdonosa ennyi szabadságot adott magának és a gépének. Az adatmentés-frissítés-vírusirtás-tisztítás épphogy belefért, s képet is csak párat lőttem róla, mert már várta gazdája az Ő kis szíve…..
Nu, hosszú várakozás, találgatás és pletykák után végre hivatalosan is bejelentették: biztosan lesz 24-mozifilm, ráadásul Európában fog játszódni. A Twentieth Century Fox film- és tévéstúdiói közösen készítik majd a produkciót, aminek immáron forgatókönyvírója is van…..
iipenwin (törölt) 2010.02.09 14:11:03
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
 Fájóan tökéletes lesz a mai beszámoló, amit Egy budai sznob a már ismerős Hegylakóból vezetett le - nem sok szeretetet fedeztem fel az írásban. Egy újabb példája annak, hogy bár a témák akár ki is fogyhatnak - de kit érdekel, amikor mindig lehet még jobbat…..
Most, hogy lényegében megerősítették az Apple Tablet létezését, már kitérdekel-státuszba került a cucc, úgyhogy a blogon nem is írunk róla többet (not!). Annál inkább az új pletykáról, az iPhone 4G-ről, ami a 9to5Mac szerint már májusban megérkezhet. Most is egy…..
  Na jó, nem mindenki, de én például igen. Egyébként nem vettem volna egy erősen durva válságévben egy olyan autót, amire praktikus szemszögből nézve az égvilágon semmi szükségem nincs. Mercedes–Benz 280 SLC, 1975. Noooormális? Vélemények azonos című…..
Az "Ősz pechvogelje" címre eséllyel pályázhat Zsuzsa, aki egy lidérces esti teszkózós konzumroham végeredményeként hivatalosan tolvajnak lett minősítve egy olyan ügyben, amiben a világért sem döntőbíróskodnánk, de amiről annyi minimálisan elmondható, hogy nem…..
A Budapestre tervezett Madonna-koncert tizedik évfordulóján biztosra vehető, hogy elhárultak a szervezési akadályok, és biztosított a világsztár magyarországi fellépése – jelentették be a koncert szervezői tegnap. A ma már 61 éves világsztár, aki a napokban jelentette…..