Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Basserman

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
            Állatkertben voltunk. Örömből, ugyanakkor kényszerből, tekintve, hogy rajtunk maradt egy „kisebb” kultúra utalvány, bár semmi szükségünk rá… A rendszer átka. Mondják, nincs választási lehetőség.…..
         Nem ezzel a bejegyzéssel készültem, de az élet olykor átírja a terveket...             96 év. Rengeteg idő. Egy gyermek, két unoka, 8 dédunoka, és 2 ükunoka is helyet kaphatott ebben a közel…..
          „Nem csípi a szemet. Gyengéden ápolja a bőrt. Hatóanyagai megvédik a bőrt a kiszáradástól” - olvasható azon a tusfürdőn, amit Kornél használ. Gyerekeknek való tusfürdő. Kornél pedig nagyszerűen ismétli utánam a…..
            Csodákat élünk naponta az életünkben, a mindennapokban. Ezen kívül, a gyülekezet egy emberként áll oda mások mellé sok dologban. Segítségnyújtásban, vagy bármi másban. Jó látni, és megtapasztalni. A péntek esti…..
            Pénteken dél előtt néhány pillanattal autóba ültem, hogy az irodából hazamenjek a családomért; gyorsan bepakoltam őket az autóba, irány Leányvárra, őket kitettem édesapáméknél, majd tovább rohantam Esztergomba,…..