Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kusztó kapitány

5 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van közöttetek olyan aki még emlékszik Liebe Attilára az ózdi fojtogatóra? Ha nincs nem csoda hisz az ember 30 éve -még 18 évesen- robbant be a köztudatba. Az akkori "színész- rendező"  olyan helyzetgyakorlatokat teremtett, amely közelebb viszi a színészeket a halál…..
Mandiner blog A hír szent 2008.08.26 07:01:00
  A hírfolyamban akadt meg a szemem ezen: Helyreigazítás: békés volt a Jobbik turulvédő erődemonstrációja.  A cikkből kiderül, hogy tévesen állították, hogy verekedés és zsidózás volt ott. Egy ilyen kis helyreigazítás szépen eltűnik és maradnak a turulos,…..
Retro Helen 2008 augusztus 20.Ha augusztus 20-a, akkor ünnepeljük meg méltóképpen. Irány Ausztria, Oberwart, bevásárlóközpontok. Ez mindenesetre jobb program, mint szarrá ázni az immár hagyományossá váló tüzijátékos viharban...Persze úgy indultunk el itthonról, hogy…..
Serbia Insajd Te loptad el! 2008.08.08 16:41:00
Erőszakkal kényszerítettek ki vallomásokat cigányokból szerb rendőrök. A romák 4 óra verés után vallották be, amit el sem követtek. Az eset néhány napja történt. A roma testvérpár azóta feljelentette bántalmazóit.      Amint beértünk a rendőrségre elkezdtek…..
Ritkán szokok nem mozifilmről véleményt alkotni, de most az az érzésem, hogy ezt meg kell tennem. Az általam az egekig magasztalt Michael Palin (Monty Python, Gyalog Galopp, A Hal neve Wanda, stb.) sokadik utazós sorozatát gyűri, aminek én nagyon örülök, ugyanis zseniálisnak tartom a…..
"Szeretném megosztani veletek egy számomra inkább vicces, semmint felháborító történetet. Kb. 10 éve történt, még középiskolás voltam. Egy haverokkal történő esti beszélgetés után várok a buszmegállóban úgy este 10 körül. Odajön hozzám egy 35-40 körüli lerobbant…..
Kusztó kapitány 2008.08.01 23:11:03
Megszokhattuk már, hogy az Oktatási Minisztérium vezetői ügyesen kerülik a nyilvánosság előtt a kényes témákat, a problémás területeket, kommunikációjuk azt sugallja, hogy már minden megoldottak, amit még nem, azt pedig meg fogják oldani.Az elmúlt napokban a tárcát érintő…..
A többszörös olimpikon sportoló mai temetése kapcsán emlékezzünk meg a sport haláláról is.A sportolókra már jó ideje mindenütt a világon úgy tekintünk, mint akik vérre menő csatákat vívnak a harcmezőn, miként tették azt a középkori bajvívók. S, ha győznek,…..
Biztosan megérte annak az idiótának, akit tegnap gyorsított eljárásban, felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek, mert utcaköveket dobált a melegfelvonulókra és a rendőrökre. A tv2 valahogyan bejutott, és felvételt tudott készíteni a tárgyalásról. Azért nem kell börtönbe…..
Kusztó kapitány 2008.07.18 13:31:12
Ahogy várható volt, a Magyar Gárda Egyesület/Mozgalom/Anyámtyúkja meg sem várta a feloszlatását (miközben az ügyükben folyó bírósági tárgyalás egyre bonyolultabb - 2015 körül várnak döntést az optimisták). Schön Péter, a Gárda egyik szellemi atyja most biztonsági céget…..
Rendhagyó poszt következik, pedig esküszöm nem szeretek reagálni semmilyen újdonságra, de most kivételt teszek.Igen, a "melegfelvonulás"-ról lesz szó röviden. Pontosabban nem is arról, hanem a kedves ellentüntetőkről (höhh, nanehogymákötelezővétegyékabuzulást)Kedves…..
Egy a sok közül harmadik 2008.07.04 23:07:00
Eljött a várva-várt pillanat, egy új poszt formájában.A következő és eddigi irományok sem a teljesség jegyében fogantak, inkább csak pillanatképek, meg egyéb asszociációs dógok,  meg még ami éppen az eszembe jut. Bizonyára szebben és jobban is meg lehet ezeket írni ( vagy…..
Egy a sok közül a semmi ágán 2008.07.04 00:04:08
A mai bejegyzés nem lesz túl hosszú, mivel nincs kedvem írni.  ..
Magyarnémetangol az a legfrissebb kutatási eredmény, ami megállapította, hogy a fűben lévő THC rokonai, az emberi test által termelt endokannabinoidok felelnek a bőr egészségéért. Bíró Tamás vezető kutató szerint az előzetes tesztek azt mutatják, hogy új kenőcs alapú…..
Egy a sok közül második 2008.07.02 00:06:00
És igaz vala az írás, ismét itt egy újabb fejezet, ezért már érdemes volt felkelni.Miután sikeresen publikáltam az előzőt, gyorsan siettem megnézni, hogy bukkan fel a friss bejegyzések közt ( nem hiszem, hogy csak én csinálok ilyet) de valamit elnézhettem, mert nem találtam meg.…..
Egy a sok közül első 2008.07.01 22:01:00
Előre elnézést azoktól, akik búvárkodásra gondolnak a blog neve alapján, szó nem lesz ilyesmiről, nyilván csak valami átvitt értelemben vett merülésről lehet szó, ami ebben az esetben megtévesztheti az információra éhes olvasó-hadakat, akik ezen hosszú bevezetőn átrágva…..
A rendőrség precedensértékűen nem avatkozott közbe és nem is vegzálta azt a tízezer diákot, akik a Nemzetközi Fűnap alkalmából egyszerre gyújtottak rá fél kiló fűre Coloradóban. A Boulder kollégium udvara minden évben masszív kollektív füvezésnek ad otthont április…..
Kusztó kapitány 2008.04.21 17:53:40
" Cigiző · cigi.blog.hu/ 2008.04.21. 17:36:32
a terv jó, de biztosan "túl lesz biztosítva" a rendőrség által, nehogy:
1.) szabálysértést kövessünk el drogfogyasztással"

tévedés. nem szabálysértés, hanem bűncselekmény. ez milyen már.. bezzeg ha pálinka lenne..
Sajnos még a hír legvadabb verziója sem sugallja, hogy Hitler találta volna ki az összeesküvéselmélet-hívők által nácizmussal is gyanúsított Walt Disney híres figuráit, mondjuk a zsidógyanús Hapcit. Amit viszont ténylegesen állít William Hakvaag, egy norvég háborús múzeum…..
 Tegnap lõttem ezt a hirdetést egy buszmegállóban, ami szerintem kicsit morbid egy biztosító részérõl. Bocs a minõségért, de telefonnal készült este. Üdv,KP Metálosan hangzik, de a biztosítók nem szoktak metálosok lenni. Az Avivának elég furán súgtak, elnézve "a…..
w Élt, él, élni fog 2007.05.07 06:00:00
Feltámadott az Ő felsőteste. Üres a sír. A holttestét megbolygatók nyilván azt hiszik, hogy győztek, pedig a koporsóból kiszabadult a lelke is. De azt a sírrablók nem látták, hiszen ostobák, mint a szent földjük. Szellemét a tűz nem égeté meg. Mert ebben a jelenetben két…..