Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karatekid

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kettős Mérce Ember és ember? 2010.12.15 14:33:00
Ma este a Város Mindenkié nevű csoport demonstrál a Blaha Lujza téren. Délután 6-tól másnapig, beszélgetésekkel, zenével, virrasztással. A csoportot hajléktalan és nem hajléktalan emberek hozták létre, több olyan tagjuk is van , aki a poklot megjárva próbál gondoskodni…..
Karatekid 2010.12.15 21:17:20
@gauche caviar:

Hadnagynak igaza van. Én beszélgettem olyna emberrel, aki felkaparta magát a szarból. Beszélgettem olyannal is, aki hagyta magát egyszerűen lesülyedni.

És igaza van @Benbe-nek is. Akinek nincs családja, emberi kapcsolata stb... Az is rengeteg sokmindent tehet, hogy ha látja, hogy jön vég. Sőt, ha hirtelen üt be a krah akkor is. Beszélgettem olyanokkal, akik fogták magukat, és elhagyták az országot. Így van úgy eljuthatsz amerikába, dolgozhatsz hajón, dolgozhatsz, akárhol. És aki nem tudja az angol nyelvet, még az is boldogul valahogy.

El kell hagyni az ország. Meleg területre menni, ahol nem fagysz meg éjszaka. És az nem igaz, hogy nincs munka. Rengeteg munka van szerte a világon, csak nem biztos, hogy szívesen csinálod. De ha nincs pénzed, kénytelen vagy.
Karatekid 2010.12.15 21:32:28
@gauche caviar: Kicsit olvad el jobban mit írtam. Nem azon nyavajogtam, hogy keveset keresek. Hanem azon, hogy a büdös hontalan a képembe röhög, amikor őt szolgálom ki.

Én az embereken vagyok kiakadva, nem a munkámon.
Lokális klímaváltozás Cédulák 2010.02.15 16:21:00
Kábé egy hete zajlik a kopogtatók gyűjtése. Tanulságos jelentések a frontvonalból, LMP-s aktivisták belső fórumáról minden további kommentár nélkül. „Volt egy idős nő aki szimpatizál velünk, ránk is szavazz, de a kopogtatót nem adja. Magyaráztam, hogy lehet az ő…..
Ezúton is jelentjük minden kedves érdeklődőnek, hogy "Menedék" című rövidfilmünk elkészült, és február 13-án, 18:00 órakor a paksi művelődési központban premier vetítést tartunk. A belépés díjtalan, a programban szerepel az alkotók két további rövidfilmje:NÉGY…..
Karatekid 2010.02.04 15:30:34
@Karatekid: Jaj semmi már látom... Pakson VMK nagy terem... Nah ha tudok elmászok odáig pestről :)