Regisztráció Blogot indítok
Adatok
solymikata

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Megkeresett bennünket a külföldi szerelmem magyar öccse, a hazai Ebay. Azt kérték, hogy válasszunk ki három dolgot az oldalról, és megkaphatjuk az egyiket. Nekünk azonban aranyból van a szívünk, ezért inkább közöttetek sorsoljuk ki a nyertes darabot. A magam részéről…..
„Kihasználtak, ennyi, van ilyen. Aztán tudtam csak meg a dolgait, hogy ő milyen ember is, és utólag már nem bántam a dolgot” – mai levélírónkkal csúnyán elbánt egy pasi, aki először félrevezette, ágyba vitte, majd eldobta. A csaj szerint az egész egy…..
solymikata 2011.08.31 11:36:28
@Ibrahim a tevehajcsár: Köszi, aranyos vagy. Azért nem mentem azonnal a Dunának! :-D
solymikata 2011.08.31 12:05:51
@Ibrahim a tevehajcsár: Igenis értettem, szégyellem magam! :) (s közben nem is oly halkan bizonygatom milyen szőke vagyok, pedig barna.... Megyekfestetek) :D
 Elkerülhető-e, hogy egy konzervatív márka úgy környékezze meg a tizen-huszonéveseket, hogy közben nem válik automatikusan nevetségessé? Nem lehetetlen küldetés – feltéve, hogy előbb megtanul folyékonyan beszélni a fiatalok nyelvén. Persze ha nem akarja, hogy…..
PR fogásnak nem ügyetlen úgy kommunikálni egy – gyakorlatilag – zenei stock szolgáltatást, mint ahogy ezt a Musicrevolution.com teszi. Zenészek és producerek egymásra találnak az internet határtalan lehetőségeinek világában. Rögtön formálódik is lelki szemeink előtt a…..
A kupongyűjtögetés szerelmeseinek – mert ilyenek is vannak – szól az ausztrál “The Smith’s Snackfood Company” kampánya idén júniusig. Doritos, Cheetos, Burger Rings zacskókhoz mellékelt kupon beváltásával 1 millió MP3 track közül választhat egyet…..
A minap olvastam egy hazai megrendelésre készült tanulmányt a pénzügyi szolgáltatások felhasználásával kapcsolatos fogyasztói szokásokról, attitűdökről, migrációról… Szóval, hogy ki, mikor, hogyan és miért választ bankot. Találtam benne néhány érdekes adatot. Pl.:-…..
Tudom, szerepelt már ebben a rovatban (talán többször is), de olyan sármos.....
solymikata 2009.09.04 10:39:26
Vége a nyári punnyadásnak. A héten indult saját gyártású műsorok mellett a TV2 lassan a sorozatokban is átáll az őszi menetrendre - igaz, a legtöbb változás csak a 40. héten lép majd életbe. Az ugrás után két újoncról és a jelenleg ismétlésekkel futó, de új részekkel…..