Regisztráció Blogot indítok
Adatok
W123

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„If it ain’t broke, don’t fix it” – mondja az angol (és az amerikai, meg az ausztrál, meg az új-zélandi, meg a dél-afrikai, talán a hong-kongi is), én pedig messzemenőkig nem vagyok hajlandó követni ezt a javaslatot, ugyanis hülye vagyok, mint minden…..
W123 2009.07.27 22:25:35
@W123: Még valami. Amennyiben az előbbi kérésem - akár a mester elfoglaltsága, akár egy kialakulóban levő 123-as fóbia miatt - nem teljesíthető, úgy szívesen venném más megbízható szakik elérhetőségét is.

Egyébként az eddig nálunk töltött két hónap alatt átesett egy teljes takarításon (-15 kg), készül a vezetőoldali ülés (kárpitosnál több darabból) és a repedezett kék műszerfal cseréje van készülőben, aminek kiváltására egy szintén kék, de hibátlan állapotú beszerezve (egy benzinesnek hála).

Egyébként irigylem azt, aki egy ilyent újként a magáénak tudhatott. Szerintem ez jelentette az arany középutat az autógyártásban. Az embernek nincs benne kimondott veterán érzése, mindennapokban is használható, de még abból a korból való, amikor a műszaki tartalmat nem a marketingesek hada alakította. Ami benne van jó, ami nincs, az nagyon nem is hiányzik. Legalábbis így érzem...
W123 2009.07.28 19:37:17
@Csikós Zsolt: Hi! Remélhetek infót a tegnapi kéréshez, vagy keressek szakit más vonalon?