Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pocikaja

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cogito ergo bumm Az utolsó kanyar 2020.11.14 18:34:43
Azt hiszem, kurvára semmi értelme blogolni. Nem csak nekem, másnak se. De ezt a képet az év utolsó kanyarjáról még itt hagyom, abból baj nem lehet...
Ötödik epizódjához érkezett A mi ki falunk, ami tartja remek nézettségét. A tovább mögött spoileresen keressük az elveszett poénokat...
pocikaja 2017.03.04 09:50:21
@szepipiktor: de én cikinek tartom, de nem vagyok meglepve, ilyen szinten állunk...
sajnos a másik két napi magyar sorozatot is nézik mint a hülyék még tizen év után is, pedig szánalmas mind a kettő.
de hát az a társadalom aki kinevelt és éltet egy újabb kádár jános bácsit attól mi a vért várunk...
Koraősszel Nagymaroson Mindjárt itt a tavasz, ideje gondolni a november elején letámasztott szörnyecskémre, a Yamaha XS400-ra. Ugyan az akkumulátor itt pihen az irodában, de mire eszmélünk, a szezon is megérkezik majd. Ősszel úgy tettem be a céges teremgarázsba, hogy működött,…..
– Vitya, megvan még a CZ tartályod? – kérdeztem telefonon, de a válasz helyett egy szívrohammal küzdő férfi mélyről jövő hörgését hallottam. – Nem gondolod komolyan, hogy felteszed a Yamahára? – mondta a döbbenettől szaggatottan, minden szó után kapkodva…..
Ekecs és Nyárasd között adta meg magát a lánc Másfél hete az égig magasztaltam Vérfagyasztó Tádét, az öreg Jawámat. Imádom a trotty csehszlovákot, pedig volt, hogy cserbenhagyott: előbb az elektromos rendszerében veszett el négy-öt-hat volt, aztán a rozsdás tank okozott…..