Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tihamér

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi zsákutcában lakók közül valamelyik biztos elnöke a szülői munkaközösségnek, a férje önkéntes tűzoltó és polgárőr, a szomszédaik pedig kerületi képviselők lehetnek. Elintézték ugyanis nagy összefogással, hogy nyugalmuk legyen az átmenő forgalomtól. Rica Maca…..
Tihamér 2009.07.28 08:47:16
@egyszerű robot: Úgy látszik erre kevés átlagos autós járt, mert sportot űztek a gyalogosok centizéséből, le és felmenőink szídásából, mert nem szívódunk fel azonnal, ahogy megjelenik. Egy konténerszállító rendszeresen röhögve szorította a falnak a szomszédomat. És bár nem hajthatott volna be, rendszeresen szuszakolták be magukat a föld és sittszállító 10 tonnás teherautók, faltól falig kitöltve az utcát. Szóval aki ezt nem élte végig az jobb lenne, ha csöndben maradna!
Tihamér 2009.07.29 19:34:00
@egyszerű robot: Aki szeretne egy jó kis menekülő utat magának az úgyis megmagyaráz mindent. Van elég sok hely másutt is ahol kikerülhetik a főútvonalakat. Mi lenne ha mindenki így állna hozzá a problémákhoz. Egyébként nem emlékszem, hogy tegeződtünk volna.