Regisztráció Blogot indítok
Adatok
manchester

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egész azzal kezdődött, hogy úgy gondoltam, ideje egy restore-nak az iPhone-omon. Épp két éves, ami manapság nagy idő egy mobil életében, gondoltam ez jót tehet neki. (üzemidő terén produkál furcsaságokat) Utána is néztem, hogy tényleg minden rendben legyen, elvégre sok az…..
Nincs még új iPhone, az iOS 5 megjelenésére is várnunk kell, úgyhogy az Apple azzal főz, amit a szekrényben talál: fogja a meglévő telefont és új konstrukcióban dobja azt piacra. A Mac Rumors szerint legalábbis a héten megjelenik az iPhone 4 kártyafüggetlen verziója az Egyesült…..
Appleblog Letölthető az iOS 4.3.1 2011.03.26 07:13:00
Tegnap, egy hosszú nap éjszakáján töltöttem le az iOS 4.3.1-at, sokan már az iPad 2-jükre, én még csak úgy. Hivatalosan nem javítja a hivatalosan be nem ismert akkufogyási mizériát, akik tapasztaltak csökkenő üzemidőt (én nem), azok írják meg, éreznek-e mégis…..
Appleblog Utazó iPhone: Antarktisz 2011.02.19 09:05:38
Aki azt hiszi, hogy Magyarországon hideg van, hát most figyeljen.Délre van, de nem meleg. A szárazföld felé haladva az átlaghőmérséklet mínusz 55 fok.Megragadtam a lehetőséget, és szóltam a barátomnak, hogy készítsen pár képet az iPhone-járól és rólam az Antarktiszon. Ha a…..
Bármekkora hülyeségnek is tartom a pletykát, miután a Bloomberg után a Wall Street Journal is írt róla, kénytelen leszek megírni a véleményemet a felezős iPhone-ról.Mert hát az a hír - ismét -, hogy a tűzhöz közel álló források szerint egy a mostanihoz képest felezett…..
Tegnap a Libri sokkolt minket a 100 ezer forint alatti iPaddel, ma erre még rádobnak egy lapáttal. A Macveszem.com oldal promotálja magát egy hatalamas akcióval, aki ma 13 és 14 óra között adja le a rendelését egy iPadre, az alábbi árakkal számolhat:iPad WiFi 16 GB – 89.990 Ft…..