Regisztráció Blogot indítok
Adatok
(qwerty)

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Limp Bizkit Ready 2 Go videó 2013.07.22 08:17:56
Itt meg lehet tekinteni a videót, de mivel nem lehet beágyazni, felraktam indavideóra is Hogy tetszik nektek? Szerintem elég poénos és jól visszaadja a koncertek hangulatát. Egyedül egy saccra 1,4 méteres faktor rontja kicsit az összképet, de ez a dal óta sem változott UPDATE: Haha,…..
Legalábbis ez tűnik valószínűnek, ha megnézitek ezt a videót, amit Fred töltött fel. Ugyanis ő látható, ami azért is meglepő, mert elvileg soha többé nem akart már velük foglalkozni. Forrás..
Mit is mondjak erről... Banda sehol (max ha jól látom Sam mint DJ), helyette autotune... Várjuk ki a végleges verziót, de nem valami biztató amit eddig láttam. Nektek mi a véleményetek? ..
(qwerty) 2012.09.22 20:53:48
Sajnos csak így találtam, de valami csatornán lement pár másodperc belőle. Jól látom, hogy egy DJ van ott? ..
(qwerty) 2012.09.09 12:39:47
Limp Bizkit Még egy Wes interjú 2012.08.30 07:58:06
A német laut.de portálnak adott Black Light Burns témában interjút, ahol szerencsére szó esett a Bizkitről is. Ott rákérdeznek a 2006-os káoszra, ahol Wes ezt mondja: Sokan azt hiszik, hogy 2006-ban kiléptem (múltkor még nem ezt mondta), azonban ez így nem igaz. Az egész banda…..
Teljesen a semmiből felkerült egy youtube videó a limpbizkit profilú csatornára, állítólagos új dalok részleteivel. Azonban kommentár szerint ez csak poén, nem ilyen lesz, max a dalszöveg lesz majd valóban ilyen a lemezen. Relax it is a joke guys the real Bizkit will make you want…..
Egyre többen használtok különféle Facebook adta lehetőségeket a blogotokon. Ezzel a poszttal szeretnék útmutató adni, hogy a lehetős legegyszerűbben és működőképesen illesszétek be a facebookos kódokat. Like gomb Funkciója: a legnépszerűbb Facebook plugin, mely egy adott…..
(qwerty) 2012.07.29 03:54:16
Pár napja jelent meg a Linkin Park vadonatúj, ötödik stúdióalbuma Living Things címmel. Úgy látszik kishazánkban nagyon szerethetik az amerikai együttest, ugyanis a Mahasz lemezeladási listájának egészen a tetejére kúszott fel a lemez. Az új Linkin Park-lemez producerei Rick Rubin…..
(qwerty) 2012.07.08 21:45:56
Milyen remek dolog a bandáról csak akkor hírt közölni, ha valami negatív dolog történik vele. Olyan igazi magyar szokás. Múltkor az volt, mikor lemeztársaság nélkül maradtak (az újról persze már nem lett beszámolva), most meg az volt a nagy cucc, hogy két magyar biztonsági őr…..
Kezdek aggódni, tekintve milyen fejek vannak annál a társaságnál... :D..
(qwerty) 2012.04.22 11:47:48
Amennyire értelmezni tudom erről a hieroglifákkal teli oldalon, október 14 és 18 között 3 japán koncertet is adnak. Legalább addig sem kell a hazai közönségükkel lenni :P..
(qwerty) 2011.09.11 21:08:43
...hogy a Shark Attack elején (és később is) hallható ritmus a "Cápa" dallamára hajaz?  ..
(qwerty) 2011.08.16 21:20:30
Izgalmas kérdés volt, hogy hogyan produkál majd a banda lemeze. Elvégre ez a zene manapság már szinte nincs is jelen és mégis csak marha sokáig eltűntek. Ehhez hozzájön még az a tényező, hogy kaotikus és minimalista volt a promóció.Összességében azt lehet mondani, hogy…..
Nagyon fasza lett!  ..
Dalról dalra végighaladok és elmondom a véleményemet a számokról, majd a végén egy összefoglaló vélemény:Introbra: Ez a szám több szempontból is furcsa, hiszen meglepő, hogy nem került fel a Gene Simmonsos bevezető, amiről már évek óta szó volt és a zavaros stílusa kicsit…..
(qwerty) 2011.06.29 13:08:04
szerintem:

01 - Introbra – nem rossz intro de az eddigi lemezeken lévően sokkal ötletesebbek voltak, ez kicsit semmitmondó
02 - Bring It Back – visszatérésükkel kapcsolatos szám, nekem nem jön be, lehetett volna egy ütősebb számot írni erre a célra
03 – Gold Cobra – címadó dal, nem rossz de nem szoktam hallgatni
04 – Shark Attack – az elején ötletes a közelgő cápára emlékeztető dallam, de nem tetszik a szám, a bridge remélem direkt lett ilyen mert nagyon dedós
05 – Get A Life – az 1. szám ami tetszik az albumról, a szám végefelé lévő "Dont let the world bring you down" rész kicsit lecsillapítja a kedélyeket, Wes nyugtató gitárdallamával és végül Lethal poénkodásával tökéletesen zárul a szám
06 – Shotgun – nem rossz de nem tetszik
07 – Douche Bag – beszólogató szám szintén, a sokadik az albumon, nem unják még?! nekem ez sem jön be
08 – Walking Away - 2. szám ami tényleg tetszik az albumról, van benne minden, az igényes értelmes dalszövegtől kezdve a Wes gitár solón át a torokszaggató üvöltésig, príma
09 – Loser - ez a szám is nagyon jó, 3. kedvenc az albumról (lehet magamra is ismertem benne :P), a szám végén meg egy tényleg poénos átvezető a következő számra
10 – Autotunage - ez a szám is tetszik, 4. kedvenc, bár nagyon nem szól semmiről, tehettek volna bele több autotune-t, és végülis olyan mint egy fluor mizu szám, de mégis jó, kivéve az Ó jeah részeket, remélem klip lesz belőle
11 – 90.2.10 – nem jött be nekem, de a végén lévő Lethal rész oltári jó
12 – Why Try – 5. kedvenc, Fred jól leoltja az alsókategóriás reppereket
13 – Killer In You – a refrén nem rossz de ez sem a kedveneim közé tartozik, utolsó szám létére nem igazán zárja le az albumot

a bónusz számok közül a Back Porch tetszik csak, nagyon jó az alapja és az egész szám is

összegezve: nem lett rossz lemez, mert végülis minden szám jó valamiért rajta, de én sokkal többet vártam, ez a na mi majd most megmutatjuk nektek mi a zene 2011ben is nem sikerült tökéletesen, de örülök neki hogy ebben a 2011es zeneileg kb 0-án álló évben egy ilyen lemez jött ki. de azt hittem hogy Fred így a 40es éveinél járva egy komolyabb albumot hoz ki több mondanivalóval és kevesebb fikázással, a banda többi tagja viszont hozta a formáját rendesen. másik hiba volt hogy ennyi várakozás után ki nem hallgatott bele a kiposztolt részekbe, így már szinte az album 3/4ét sejtettem hogy milyen lesz.
de jó hogy visszatértek, még nem volt olyan napom eddig hogy az album felét nem hallgattam volna meg
...Megkérnélek benneteket, hogy1. A kommentek közé ne rakjatok ki linket. Elég hülyén néznék ki, hogy a Universal-al kapcsolatot teremtek aztán itt az oldalon ilyenek zajlanak2. Ha tényleg igazi rajongóknak tartjátok magatokat, vegyétek is meg az albumot. Holnap kikerül egy bejegyzés…..
Limp Bizkit Képes beadvány 2011.06.20 18:44:02
Elvileg videóról volt szó, de természetesen ez is nevezett. Bam készítette ezt a remek képet!  ..
Egyre tetszetősebb az, amit látok belőle!  ..
Limp Bizkit Új dal : Gold Cobra! 2011.06.07 19:51:55
Ha minden igaz ehhez lesz videó is. A dal NAGYON ÁLLAT! Itt meghallgatható  Limp Bizkit - Gold Cobra by thearmpit..
Meg lehet nyugodni, nem 9 dalos. Hála égnek!Hétvégén a blogon nagy bejelentés lesz :)STANDARD ALBUM TRACK LISTINGS: 1. Introbra 2. Bring It Back 3. Gold Cobra 4. Shark Attack 5. Get A Life 6. Shotgun 7. Douche Bag 8. Walking Away 9. Loser 10. Autotunage 11. 90.2.10 12. Why Try 13. Killer In…..
(qwerty) 2011.06.02 21:33:48
Na neee... O.oMi lett a régivel?Valahogy nem tudom elhinni, hogy kevesebb mint 1 hónap van hátra a megjelenésig és nem ismerjük megerősítve a borítót és számlistát. Videóról nem is beszélve. ..
Utálok kérdőjeles címeket írni, de hát ez van. Több helyen megjelent (pl itt ) július közepére egy "Icon" című lemez, ami nagy valószínűséggel egy válogatáslemez, mert Icon címmel már egy halom cd-t kiadott egy 20th Century Masters című kiadó (pl. Bruce…..