Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hv

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) minden segítséget megad az új kormánynak, és egy 76 oldalas szakmai programjavaslatot készítettek. (Persze a legnagyobb segítség az lenne, ha Kolompár végre lemondana vagy lemondatnák, roppant hiteles két büntetőtárgyalás között…..
hv 2010.04.30 13:35:40
OFF
@arlequin: Hát ha ez nem húzott fel, akkor majd a milliárdos Demján legújabb ötlete a 6-7 napos munkahétről majd fog :)
www.youtube.com/watch?v=cByoMuaSJVw
Ez a majom is megérne egy postot...
OFF
A konteótudomány (művészet?) külön fejezetét képezik azok a rejtélyes földrajzi helyek, ahol a gonosz összeesküvők meghúzzák magukat, s fondorlataikat ezeken az eldugott, általában néptelen vidékeken szövögetik, mindannyiunk legnagyobb megelégedésére rémületére. Mai…..
hv 2010.03.30 01:58:21
Biztosan ti is megnéztétek már az antarktiszt google earth-ön, aminek a fele ki is van takarva. Kérdés: a magassági számokat is néztétek (kepfeltoltes.hu/view/100330/d_li_sarok_www.kepfeltoltes.hu_.gif) főleg a képen körberajzolt területen belűl? Ott végig 10 és 50 m van kiírva, még ott is ahol egy elmosódott hegy lenne, illetve a területen kívűl pedig 500+ méter magas hegyek vannak.
Száraz MTI-hír:  "Bajnai Gordon miniszterelnök elfogadta Peter Weiss szlovák nagykövet meghívását a Szlovák Köztársaság nemzeti ünnepe és a haderő napja alkalmából rendezett ünnepi fogadásra. A Kormányszóvivői Iroda közleménye szerint a miniszterelnök a pénteki…..
hv 2009.09.04 15:54:55
@laspalmas: Udvarias indok? Ők kirúgtak minket a mi nemzeti ünnepünkön, úgyhogy mi se megyünk az övékre.
Ennyi lenne, ha nem lenne ilyen hót töketlen a külügy.

Ebből csináljanak a szlotákok botrányt. Simán vissza lehetne ping-pongozni, (udvariaasan persze :)) illetve ezzel napirenden lehet tartanni hogy kitiltották Sólyom Lacit. Ügyesen játszva, ebből hosszú távon csak ők jöhetnének ki szarul. (főleg h az eu deklarálta h nem érdekli... :D)

b verzió:
Vigyen nekik szvatlopulok tortát sztrapacskából, szarral... izé, csokival leöntve (gonosz vigyor :))
Higiéniai okokra hivatkozva egy 2010-től hatályos rendeletmódosítás megszüntetné a hagyományos disznóvágást - írja a Magyar Hírlap. Ideje is volt már hogy a szakértő kormány ezzel is foglalkozzon, hiszen látjuk-érezzük-tudjuk, hogy az ország nagyobb problémái meg vannak…..
hv 2009.07.27 14:41:05
@eszkep: eee nem értsz hozzá... minden a teszkóban terem nem tudtad? :))

"...aztá ementünk rezet szedni..."