Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IgazmondoJuhasz

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjelent a magyar horizonton az új közellenség: a munkanélküli. Hamarosan a rettegésre alapozott gyűlöletpolitika csúcsmodellje lehet. Egyszerre olyan ingyenélő - jószágfelzabáló, mint a migráns. Ráadásul képes ugyanazt a pszichológiai mechanizmust is beindítani, mint a hajléktalan. Ellentétben az…..
Nem ritka látvány a ValóVilág összefoglalóiban, hogy a villa lakói a teraszon egyik cigiről gyújtanak a másikra. Ezek a jelenetek már a műsor indulása óta aggasztják a Füstirtók Egyesület elszánt aktivistáit, akik mindent megtesznek, hogy ne kerüljön képernyőre Éváék…..
hogyvolt VV4 - 4x103 2011.03.30 15:00:00
Hogy a franc essen bele ebbe az órabazgatásba, meg vagyok zavarodva, mint a szőke női sofőr a körforgalom előtti harmincas táblánál. Felkelek én a szokott időben, vekker nélkül, ahogy szoktam, aztán szédelgek egész nap eltévedve a felborult tér-idő kontinuumban, vissza a…..
IgazmondoJuhasz 2011.03.30 20:04:57
Végre megtörtént, amire az Apple rajongók és még sokan mások vártak: Steve Jobs bemutatta az iPad 2-t. A technikai specifikációkon nem szeretnék elidőzni, sokan megteszik ezt helyettem, röviden elég annyi, hogy nemcsak a készülék külsején változtattak a mérnökök. Erősebb,…..
IgazmondoJuhasz 2011.03.03 04:06:55