Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T0m

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fővárosi Blog Az Ideális Ajtó 2011.04.02 09:00:00
Melyik az ideális ajtó? Biztos te is hallottad már, Nyájas, amikor a metróval utaztál, hogy "menjünk előbbre, ott jobb lesz leszállni". A tapasztaltabb utasok a leggyakrabban használt célállomási megállót már ismerik annyira jól, hogy tudják, melyik ajtón kell kiszállni…..
Sziasztok!A blogot elsősorban avval a céllal hoztam létre, hogy kiírhassam magamból a feszültséget, másrészről nem szeretném a későbbiekben sem elfelejteni, hogy az elkövetkezendő két hét milyen hatással lesz/van/volt rám.A dolog amiről szó van, részben kikövetkeztethető a…..
A korábbi, Dezirével foglalkozó postokban már ígértem, hogy felsorolom, milyen alkalmazásokat találtam hasznosnak az elmúlt napokban. Természetesen ezeken kívül is lehet egy sor jó app. Remélem azokat megosztjátok velünk a kommentekben. Nos, akkor következzen az én listám...…..
Az elmúlt napokban számtalan embert hallgattam végig, és számtalan kommentet, cikket olvastam el a Nexus One vs. iPhone témában. Kiindulópontom az volt, hogy másfél év várakozás, hezitálás, latolgatás után végre döntésre fogok jutni, és megvásárolom az egyik telefont. Nem…..
Kész, eddig vártam, és a következő napokban döntésre fogok jutni. Az iPhone 3GS és a Nexus One merült fel, mint lehetséges kiszemelt prédák. Az elmúlt időszakban egy sok pro és kontrát olvastam, hallottam mindkét telefonról. Ám továbbra sem tudtam nyugodt szívvel eldönteni,…..
Nem kétséges, hogy a Google Buzz a Facebook babérjaira tör. A Google nem mondott le arról, hogy rávegyen minket arra, hogy az ő szolgáltatásaiban osszunk meg és fogyasszunk tartalmakat. Sok kudarc és tévút után hátha most jöhetne el számukra a nagy pillanat. De... Nagyon messziről…..
Elég rég óta követem a TED konferenciasorozatot. Az egyik legjobbnak tartom a maga műfajában. Sokféle téma, sokféle érdekes ötlet, egy sor nagyon jó előadó. Itt, a Webisztánon is sokszor szoktam hivatkozni TED-es előadásokat. Ez a rendezvény ugyanis minden évben kínál egy sor…..
Doranskyék belecsapnak a konferencialecsóba. Mai hírek szerint az iPhone és az Android platformokkal foglalkozó rendezvényt szerveznek tavasszal. Első olvasatra inkább egy szokványos, buzzwordre épülős marketinges konferenciát idéz a hirdetmény. Sokat azonban én sem tudtam a…..