Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D. Sharp

2 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hungarian spaceboy Lábtanga. 2009.08.30 11:37:00
Kiküldött divatmegfigyelőm olyat látott, hogy csak na.Sokéves tapasztalata ellenére is egy pillanatra meg kellett állnia, mint ahogy egy pillanatra megállt a Univerzum forgása is, és a Föld apró motoszkáló kis lényei abbahagyták az élelem- und…..
hungarian spaceboy BetegNyúl. 2009.08.28 12:01:00
- Nincs a lakásban se algó, se asz. – közli velem ÉnNyulam, nem kevés elkeseredéssel a hangjában.- Hogy mi van? – kérdezem én, mert ez még a kettőnk között megszokott kommunikációs forma szerint is értelmetlen szóhalmaznak tűnik elsőre.- Nincs itthon…..
Éppen pár tanulságos mondatszerkezettel bővítettem a „Párkapcsolati hátrányok” munkacímen futó szöveges feladatgyűjteményemet, amikor egy messenger üzenet azt mondja: „Te figyu! Mi lenne, ha olyanokat írnál, ami külső segítség nélkül is tartalmaz érthető…..
Azért a nemalvásnak is megvannak a maga előnyei, bár azért ez ma reggel nem volt annyira egyértelmű. A Vé-ügynökkel eltöltött felejthetetlen beszélgetés hajnali kettőig tartott, de mindkettőnknek szüksége volt rá, főleg mert DW megint akkorát villantott, hogy simán leszakadt az…..
D. Sharp 2009.08.06 19:35:08
D. Sharp 2009.08.10 23:47:19
Tudunk majd táncolni.

@guli: Ne nézz TV-t, akkor nem látsz idióta kvízműrort. :-)
Eger szép. Voltunk ketten, meg a cicák.A Halott Macska persze élt, csak a legváratlanabb helyeken találtuk meg, olyan mélyalvásban, hogy arra sem ébredt fel, hogy négy kéz dögönyözte rommá.Gyula Állat pedig nyaraláson lévő lakáscica. Minden évben két hetet tölt kiterelve a…..
D. Sharp 2009.08.10 23:44:04
Egyszerűsíti le véleményében valaki egy egri templom időszakos kiállításának fő mondanivalóját. És még csak nem is valami kitelepülés, hanem rögtön jobbra a főoltártól, mindenki okulására. További információ, hogy „1956-1996 között több mint 5 millió törvényes…..
D. Sharp 2009.08.10 23:42:25
@guli:
"De eszembe juttat valami mást is. Az, hogy mégis milyen alternatívával szolgál akkor az a kisközösség, aki ezt a tacepaót magáénak mondhatja?"

Alternatíva? Ne már? Azt nem szokás. :-)

Itt mindent, mindenkit lehet szidni, de megoldást senki sem mond. Lásd: politika, gazdaság, társadalmi kérdések.
Az Index cikke szerint nagy előrelépés lehet, a HIV –vel kapcsolatos kutatásokban és az AIDS gyógyításában, hogy amerikai tudósok Megfejtették a HIV vírus genomját. A teljes cikk itt olvasható.És még egy Index-es hír. Hála az égnek elutasítják a pszichológusok a…..
GayBlog A kezdet előtt. 2009.07.27 13:35:00
Csak megpróbálkoznék egy ilyennel, aztán meglátjuk mi lesz belőle. Mi várható? Ami biztos, hogy nem: meztelen képek, partnerkeresés, hajtűdobálás.   Amit szeretnék: tapasztalások a meleg életről, vélemények a meleg társadalomról, írások a városi életről, meg…..