Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elefes

28 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog A multis prezentáció 2010.01.21 07:30:00
  Minden valamirevaló multicégnél sajnos elkerülhetetlen a szereplés, ha előbb-utóbb elismertebb munkával több pénzt szeretnénk keresni. Tetszik vagy nem, érdemes kellőképpen felkészülnünk, hogy sikeresnek bizonyuljunk akár népesebb hallgatóság előtt is!   1. A nyelv…..
Elhanyagolt blog 2009. december 12. 2009.12.12 22:35:26
Találtam egy jó kis oldalt (fitday.com), ahol szinte tudományos szintre emelhettem a diétámat. A haladás (fogyás) még nem teljesen nyilvánvaló, de a jövő hétre már kiderül a riportokból, hogy követi-e a trend a kitűzött célt.Uszoda, egy óra úszás, utána majd 2 óra ázás a…..
Elhanyagolt blog Újra 2009.11.23 15:42:04
Visszatértem, Kedves Naplóm.Az elmúlt hetekben óriási mennyiségű munkát teljesítettem, de most megint rámtört az unalom. Amikor befejezem, akkor olyan jó a felszabadultság érzése, hogy már csak ezért is megéri hajtani. De sajnos hamar elmúlik.Megint válság van minden…..
Elhanyagolt blog Nincs 2009.09.15 23:58:19
Csoda történik velem.Egymás után két napon is teljesítettem a kitűzött célt.Továbbá visszatértem az emberek közé. ..
Elhanyagolt blog Heti zanza II. 2009.09.11 23:16:26
Újabb könyv Coelho-tól: A Piedra folyó partján ültem és sírtam. A végét nem teljesen értettem. Érdekes, hogy férfi létére egy nő szemszögéből ír. Nekem férfiként valóságosnak tűnik, de elképzelem, ahogy a női olvasók felsóhajtanak egy-két belső lélekrajznál, hogy…..
Elhanyagolt blog Heti zanza 2009.09.05 00:02:00
Munkák leadva, már jött is az újabb. Újabb maratoni éjszakázás után végre itt a hétvége.A fikon kívül szinte nem is volt más esemény. Ismét börtönnapok, két nap alatt összesen egy látogatás az éjjel-nappaliban (cigiért, mi másért?). Szerdán itt volt megint az előző…..
Elhanyagolt blog Álom fejtő I. 2009.08.30 02:08:00
Tegnap délelőtt álmomban egy vasúti töltés mellett álltam a kisebbik húgommal. Egy nagy utasszállító repülő húzott át felettünk kb. 150 m magasan. Ahogy mutattam neki a repülőgépet, az éppen a fejünk felett hirtelen átesett (nagyon lassan ment), és egyet bukfencezve tőlünk…..
Elhanyagolt blog Jön a hidegfront 2009.08.29 14:03:00
és sikerült fél kettőig aludnom. Egyre durvább vagyok...
Mi a boldogság?Néha csak úgy megszáll egyfajta béke és kimozdíthatatlan nyugalom. És olyankor boldog vagyok. Ennyi lenne a boldogság?Én máshogy lettem nevelve. A boldogságért (keményen) meg kell dolgozni. Ha nem érdemlem ki, nem leszek boldog.Mégis, hiába dolgozok azon, hogy boldog…..
Elhanyagolt blog Nincs 2009.08.29 01:42:00
Megint egy felfordulás az életem.Tegnap nullás nap. Ma 50%-os. Plusz fizikoterápia.89,1 kg. Fekvés kelés összevissza.Basszameg. ..
Elhanyagolt blog Kész vagyok 2009.08.27 02:05:00
megint. Borutca után sörutca, mindig van valami. Ma megint öt évvel fiatalabbnak néztek, nem tudom, hogy ez hízelgő-e vagy sem. Valamennyire azért örülök neki.Egy álmatlan éjszaka után megint átaludtam a délelőttöt. Fél egykor már ki is vakartam magam az ágyból. Ma munka volt…..
Hihetetlen, de fél egyig aludtam. A terápia tehát ugrott. Délután dolgoztam. Összes kimozdulásom egy cigivétel volt az éjjelnappaliban. Arra jó volt, hogy összefussak KP-vel. Legalább egyeztettünk hétvégi programot. Rajta kívül ma csak a szomszéd nénéket láttam.Reggel 87,9 kg,…..
Elhanyagolt blog Utóhétvége 2009.08.24 22:30:00
Takarítás, amit három napja kellett volna. Zéró munka. Fikón sem voltam. Dokinál, könyvelőnél (zárva) igen.88,7 kg. fél11kor keltem, fél11kor fekszem...
Elhanyagolt blog Vége 2009.08.23 23:19:00
a négynapos hétvégének, amit igen jól sikerült eltölteni. Volt fél nap naccsalád, fél nap magyarkodós fesztivál Ksztmiklóson, régi barátokkal találkozás, pornyelés, izzadás. Bámulás, hogy mik vannak. Aztán másnap volt helyi fesztivál, Hórihorgassal borozás, berúgás,…..
Kb. 40 órája vagyok ébren, és már alig vegetálok. Munkák leadva (jött már újabb), most élvezkedve várom a hosszú hétvégét és a pihenést. Hajnalban és reggel adtam le a két munkát, aztán délelőtt fiko, délután meg kimentem a város főterére, ahol civil napot tartottak.…..
hogy ez talán már betegség, ahogyan lemaradok a világ leglényegesebb változásairól.Ma feltűnt az utcán, hogy idén nyáron a kinyúlt vagy szimplán másfél számmal túlméretes, igénytelen fehér atlétatrikó a menő. Még a nőkön is.Augusztus közepe van...
Elhanyagolt blog A mások élete 2009.08.17 23:38:00
Ma máris megszegtem a tegnap tett fogadalmamat, hogy csak azután olvasom más blogjait, miután a sajátomba írtam. Elég hülye elhatározás volt.Ma megint rámtört az ólmos fáradtság. Délelőtt fiko, utána munkahegyek. Húg látogatása, aztán gyors csalódása, amiért nem mentem el…..
Mai olvasmány: Douglas Coupland: A rágógumitolvaj. Jó kis korkép (és kórkép is, ehh). Posztmodern, kilúgozott emberek egymásra találása. Időszerű, és még vicces is. Én is dolgoztam Teszkóban. Én is unom a jelenlegi munkámat. De legalább csak mérsékelten kell mások…..
Elhanyagolt blog Ideiglenes cím 2009.08.16 00:22:00
Felfedeztem, hogy van már pár elefes a blogoszférában. Nem akarom zavarni mások köreit, úgyhogy inkább más nevet keresek a blognak. Csak még nem jutott eszembe semmi kreatív. Blog ugyan még nem volt, és mivel a webcímet nem tudtam megváltoztatni, ezért az marad.Végigolvastam Sam…..
Elhanyagolt blog Úgy döntöttem, 2009.08.14 17:18:00
hogy holnap visszaköltözök a saját kis világomba. Elég volt itthon, dolgom van...
Egy szűk nap alatt kiolvastam. Nagyszerű könyv. És tudom, hogy még többször elő fogom venni, mert nagyon bátorító meglátások vannak benne. Ráadásul Coelho stílusa nagyon tömör, szinte semmi felesleges cafrang nincs a regényben, így ezekből szinte minden második oldalra jut egy...
Magukat rettentően fontosnak tartó emberek gyártották a problémákat, amiket aztán fölényeskedve megoldottak, de még inkább arra ment ki a játék, hogy éreztessék, milyen jelentéktelen apróság ez az egész rendezvény nekik...
és kábé 5 perc alatt elköltöttem 15E magyar pénzegységet könyvekre.***egy rohadt légy itt szemtelenkedik már negyed órája, és nem tudom elkapni.***Vettem egy Coelho regényt, meg valami más világirodalmat (valami rágógumi-tolvaj?), hogy legyen mit olvasnom, amíg a fizikoterápiás…..
mert lusta voltam mindenről külön írogatni.Hétfőn leadtam egy munkát, azóta csak baszom a rezet. Apróságok vannak, amiket el kell intézni, meg nekiálltam civilkedni, de ha őszinte vagyok magamhoz, ennek kb. az időm 10%-át se kellene kitöltenie. Sajnos kifejlesztettem egy módszert,…..
Elhanyagolt blog Tisza 2009.08.01 20:08:00