Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NinaB

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Grey’s Anatomy a la Michael Moore? Mielőtt bárki egy jól megtervezett crossover-re gondolna rögtön… nem kell. Egyelőre. A Grey’s Anatomy rohamosan javuló tendenciájába ugyanis belefért egy teljesen egyedi látásmódú epizód is. A hetedik évad első –…..
    A címválasztás nem véletlen, még csak nem is egy rejtélyes szójáték. A divat, mint olyan nem létezik különállóan, nem lehet elszeparáltan kezelni. A divat, sőt, a Divat maga egy gyűjtőfogalom, de nem azon a hétköznapi, szürke módon, ahogy sok más…..
 „How did this happened? That I got everything I ever wanted.”                 A második évad első része kissé happy end-érzéssel indított; ha már nem emlékeznénk, hisz oly régen volt…..
„The place isn’t  the same.”  A hetedik év(ad) sorsdöntő, úgy tartják, és a sárkánynak is hét feje van, mégis megbotlik… hogy mit hoz a Grey’s Anatomy-nak ez a hetes szám, azt egyelőre csak sejthetjük. Ha az évadpremierből indulok ki,…..
Az Entourage-dara sikeres abszolválását követő hiányérzetet csillapítani vágyó egyed segélykiáltása a napfényért... Fényt és medencét most azonnal ide, rögtön. Nem tudom, az Entourage, avagy a magyar, nem túl meggyőző Törtetők c. sorozat kit mivel fogott meg, de azzal…..
Tegnapi ígéretemhez híven bemutatok egy újabb érdekes lehetőséget, a Website Tester-t amelynek a valóságalapját bárki kétségbevonhatja - akár joggal is -, de mert a regisztrációhoz semmilyen olyan személyes információt nem kérnek, ami miatt ne regisztrálhatna az ember, szokás…..
Thomas Jane ma este tűnik fel először Ray Drecker tornatanár szerepében az HBO Neki áll a zászló című sorozatában, miután nemet mondott az X-Men vagy a Watchmen készítőinek. Ennek örömére az HBO készített vele egy interjút, amit csak nekünk adtak ide, mert rendesek. HBO:…..
NinaB 2009.10.06 11:11:42