Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cinike23

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valakik kitalálták: ha már jönnek a népek a Hungaroringre benzinbűzt szagolni július 23. és 26. között, adjunk mellé egy kis magyaroscht is: csináljunk nekik gasztronómiai fesztivált gulasch-sal, pálinkával, borral. Kitaláltak a rendezvénynek egy megaszellemes nevet is: Hungaroring…..
cinike23 2009.07.27 10:41:43
@[imi]:
Nagyon érdekes...akkor az a több ezer ember aki elment csütörtökön a street parade-re az honnan tudta hogy hova kell menni? Az is a rendezvényhez tartozott nem?
Ez tipikus magyar mentalitás hogy egyből mocskolódni kell anyázni és kritizálni!
Nagyon érdekes az is hogy az Index előzőleg nem irt a rendezvényről sehol de bezzeg most aztán nyomatják a kritikákat!!! Gratulálok a sok magyar rosszindulatú embernek!!!! Ehhez értenek a magyarok!!! Valaki próbált volna egy olyan rendezvényt csinálni ami látványos,magyaros,kicsit más mint mint egy borfesztivál vagy egyéb fesztivál de úgy látszik mindenki csak ingyen akar mindent. Valamiért mindenki felment a várba aki ide irogat...
mégis csak tudtatok róla??? :):):)
Én nem a rendezőket védem csak nevetséges hogy tényleg hihetetlen ez a magyar mentalitás!!! Ezért tart itt ez az ország....
cinike23 2009.07.27 17:55:55
@lackó:
Kedves Lackó,el tudod képzelni hogy valóban csak leraktak pár bódét és beszedték a pénzt??? Nem tudom elképzelni hogy ez nem volt rendesen megszervezve....én az elmúlt egy hétben a danubius rádióban folyamatosan csak ezt hallottam hogy a várban lesz forma1-es rendezvény...nem hiszem el hogy valaki csak úgy szórakozna kedvtelésből ,hogy na akkor csinálok egy fesztivált. Ez üzlet! Ilyenkor jön a legtöbb turista Magyarországra.szerintem ezt akarták meglovagolni és az elképzelés nekem nagyon tetszett Én csak azon vagyok kiakadva hogy Magyarországon azonnal a botránykeltés és a mocskolódás indul meg ha valakinek nem sikerül valami. A kiállitókra visszatérve szeritem ők is a jó oldalát nézték ennek hiszen a borfesztivál mindig tele van emberrel és ha jól tudom oda is fizetni kell belépőt..Ők ebből indulhattak ki és vágtak bele ebbe a rendezvénybe.
Elsőre a pepsi sziget sem volt tökéletes :) aztán mára a legnagyobb rendezvény Budapesten....Az ötletet még mindig jónak találom nekem tetszett amit ott láttam szerintem sok meló volt ebben hogy ezt igy kivitelezzék.