Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MPeti_87

104 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Háromból három. Nem kellett emelt szintű matek, hogy kiszámoljuk kinek milyen eredmények kellenek a továbbjutáshoz, de végül a képlet majdhogynem általános iskolai szintre egyszerűsödött.Érthetetlen, hogy egy olyan csapat, melyben ott van a Primera Division és Bundesliga aktuális…..
Enyém mégis másé Szevasztavasz 2012.03.21 13:27:00
Lassan egy hónapja nem ütögettem billenytyűket ezen a felületen, hát nosza, lássuk mi is történt azóta. Sokminden :D Továbbra is keresem a foglalkoztatásban azt az apró rést, amit betölthetnék, azonban a várt siker még mindig nem akar jönni. Az elmúlt 1-2 hétben, és az…..
Február második hetében meglehetősen felvillanyozódtam annak tudatában, hogy három hónap után első alkalommal hívott be bármilyen cég állásinterjúra. Az, hogy a munka történetesen telefonos értékesítés volt, csak a későbbiekben bizonyult fatális részletnek. Persze beleadtam…..
Alábbhagyott a lelkesedés az olvasótáboromban, ennek okai feltehetően a következők:-éjszaka írok, és amikor kész van, kirakom, és másnap már senkinek fel se tűnik-magától kábé senki nem keres erre rá (nem is sokan ismerik a címet XD)-nem írok olyan slágerposztokat, mint a…..
Enyém mégis másé Írok 2012.02.05 01:26:00
Képzeljetek el egy kellemesen tágas "kisszobát", kék falakkal, kék szőnyeggel, kék ágyneművel. Kicsi gyertyaizzó maszek módon felakasztva egy állványra bevilágítja a "munkaasztalt", ahol a rendetlenség rendje uralkodik, és a maga furcsa módján fér meg a Káva lemez és Márquez…..
 Tegnap este a 90-es évek elektronikus/pop slágereit böngésztem a médiazsargonnal szólva "népszerű videomegosztó portálon" :D és sok olyan dal volt ezek között, melyek csupán azért tetszenek, mert halvány emlékeket, érzéseket idéznek fel egy letűnt(nek tűnő) korból, amikor…..
Nagyszerű élmény az utóbbi években El Clásicot nézni Real szurkolóként. Mindig le lehet ülni úgy, hogy na, még csak 0-0, talán épp most, talán épp ma, talán. Aztán eltelik 2 óra, és azt mondod magadnak, tudtam, hogy megint nem, hogy megint ez lesz...A legjobb szó az egészre a…..
Először is köszönöm, hogy bármiféle atrocitás nélkül is volt egy nap 91 oldalletöltés ezen a blogon, ami körülbelül rekord, bár nem néztem utána (na jó utánanéztem és az :D). Ami a hiteltelenségemet illeti, felvállalom, valóban ellentmond a bizonyos szövegrészletemnek, de…..
Enyém mégis másé Facebook-beef 2012.01.18 15:19:00
Először is leteszem népszerűtlenségem alapjait mindazok szemében, akik teljességgel jól megvannak a facebook minden elemével és hatásával, értékeivel és hasznosságával :) Az elképesztő kettősség ebben a bejegyzésben az lesz, hogy eme sorok írója körülbelül így tudná…..
Enyém mégis másé 2012 2012.01.16 23:47:00
Másfél éve nem írtam egy nyamvadt karaktert sem ebbe a virtuális horcruxba. Csak másfél év... nekem legalább háromnak tűnik. Gondolkodtam azon, hogy vajon egy fb-jegyzetbe kezdjem terjengős, céltalan posztomat, melynek egyetlen valódi haszna, hogy íróját néhánytíz percre…..
Roppantmód megörültem, hogy kaptam belépőt, de roppantmód elszomorított, mikor megtudtam, hogy BÁdi nem tud jönni, mert túl későn derült ki. Na de a túl késő csak akkor kezdődött, hiszen egy nap se volt rá, hogy vkit találjak. Ráadásul mindenki aki szóba jöhetett a) vagy…..
Milyen jó nap már az, amelyiken elvisznek aquaparkozni egésznapra, két haveroddal meg lehet őrülni egy hülye csúszdán, lehet halálfélni egy másikon, strandfocizni, palacsintát enni (tudom étrend fail :D) és mikor fáradtan hazaérsz otthon iszonyat finom bolognai vár és belépő a…..
Amikor megmozdul valami a fejemben, mint most például, egy film hatására, és beszélgetnék valakivel, akkor nincs senki. Mármint nem anyukámhoz akarok átmenni a szomszéd szobába, hanem valaki mással. És este 11, de hiába a net ami mellett ülök, nem köt össze valójában senkivel.…..
Első benyomásos írást szeretnék kerekíteni, ezért benne van a pakliban, hogy előjön kicsit a borús oldal. Talán már írnom is felesleges, hiszen ez velem jár. De mégis, ha valami véget ér (lol közhely) akkor mégiscsak az elmúlással összekapcsolódó negatív érzések jönnek…..
Sokan sokféleképp elsütötték már a "sehogy se jó" feelinget. Van olyan, hogy valahogy jó lenne, de képtelen vagy elérni, hogy bebizonyosodj arról, hogy tényleg jó-e, és inkább maradsz a "nem olyan rossz"ban, amiről viszont érzed, hogy "nem is olyan…..
Vannak dolgok, melyek túl nagyok, hogy megragadjam őket, a lényegüket, és írjak belőlük valami kivonatot ide, ha úgy gondolom. Ellenben vannak apró dolgok, melyek egyszerűségüknél fogva talán még jobban megtalálnak a világ összetettsége és bonyolultsága közepette.Tegnap a…..
Angol torna lesz lesz lesz! Hogy mikor kezdünk, és kikkel játszunk majd, az még talány, de a szervezők szerint tutira meg lesz tartva a torna, ha csak négy csapat jelez vissza, akkor is, szóval így készűljetek, VASÁRNAP foci, kb 11től!! Bővebb infót csütörtökre ígértek...Már…..
MPeti_87 2010.06.30 01:10:47
Az elmúlt hetekben baromi rossz passzban voltam minden tekintetben. Kedv abszolút semmi, semmihez, se edzeni, se iskola, semmi. Ültem otthon azt gép kb. Ehhez jött a remek időjárás, szintén leb*szta a morált 0-ra, pluszba jött egy középfülgyulladás - egy éjszaka jóformán alvás…..
ahogy Yonderboi is mondja, beszéljünk a jó öreg semleges klisétémáról, az időjárásról. Ami néha nem is olyan semleges, főleg mostanában, mert olyan őrült módon változékony és szélsőséges tud lenni.Ma is sikerült reggel két pólóban és meleg pulcsiban, plusz hosszú…..
A Boston történelmi kiverése után a Montreal gázolta el a Wachovia Centerben a Philadelphia Flyers. A Canadiens hősét, Jaroslav Halakot ezúttal le kellett cserélni, a főcsoportdöntőben 1-0 a Flyers javára. Csak az elején látszott némi fáradtság a csapaton, Chris Prongert hamar…..
Egészen fantasztikus bravúrt hajtott végre a Philadelphia. Ma hajnalban, három gólos bostoni vezetésről fordítani tudott, Simon Gagne győztes góljával megvertük a Bruinst, ezzel 0-3-ról megfordítottuk a párharcot, 35 éve nem történt ilyen az NHL-ben. 1942-ben a Toronto Maple…..
A Philadelphia Flyers kedd hajnalban 4-0-ra verte a Bsoton Bruinst, így 3-2-re szépített, az egyenlítést pedig a Wachoviában harcolhatja ki. Fantasztikus meccsen, Chris Pronger, Simon Gagne no meg a két kapus, a sérülés miatt csak 24 percig védő Brian Boucher, illetve a sérüléséből…..
Jól játszott a Flyers, nyerni azonban harmadszor sem sikerült a Boston elleni elődöntőben. Tuukka Rask szinte mindent megfogott. Most már óriási csoda kellene a továbbjutáshoz, 0-3-ez eddig csak két csapatnak sikerült. Tizennyolc éve nem nyert söpréssel a Boston és bízzunk benne,…..
Enyém mégis másé Rajzfilm 2010.05.04 13:22:00
Az elmúlt este kihozott belőlem jónéhány emléket a gyerekkoromból datálható tévénézési szokásokból. Az a bölcs gondolat szállt meg, hogy tényleg szerencsésnek tartom magam, hogy akkoriban, amikor a Cartoon Networkön felnőttem, még néhány az amerikai animáció aranykorában…..