Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kryw

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Készülőben van egy új kampányom, és ennek az egyik csatáját szeretném közzétenni tesztelésre. Az 5letet az oldalról loptam, remélem emiatt nem haragszik senki. Észrevétel, óhaj sóhaj meglátás stb. ne kíméljetek!   Space Ship Defender :Imperial Guard (500pts) Attacker…..
Meglepődtem, hogy kicsit megugrott az oldal látogatottsága, ráadásul az egyik elfeledett tárhelyemen elhelyezett linkről jöttek a látogatók. Aztán kiderült az ok: az egyik (szintén elfeledett) projektem kikerült a Subbára, és onnan jött a nép, mert ki lett linkelve az oldalam. A…..
  A 40k ikonikus szereplői, akiknek serege etalon a játékban. Vajon elérik a 60 pontot a lehetséges 50-ből?Modellezés összesen : 14 pont (a 15-ből)Figura-ellátottság: Ha minden úgy lenne figurákkal ellátva, mint az SM, a kutyánk sem lenne sánta...Műanyag figurák: Bár 1-2…..
Kryw 2010.05.29 19:59:07
@CyberPunK:
Egyet kell hogy értsek veled, mindazonáltal kicsit alábecsülöd a mariskákat... Én is egy hasonló mélypont után döntöttem hogy az alapkódex helyett valami használhatót keresek, így találtam rá templomos lovagjaimra. Ezután kicsit elkezdtem érezni a marin tűzerő hiányát, de a közelharc és a majdnem fast vindikátor mindenért kárpótol
A GW viszonteladói jelezték, hogy a Games Workshop újabb áremelésre készül, több termék (WH40k, WHFB, LoTR) ára 10-15% körüli mértékben fog nőni június 1-től. Akit érdekel a részletes lista, a cikk folytatásában elolvashatja, hogy mely konkrét könyvek, dobozok és blisterek…..
How to paint a Black Templar army over 3000pts Part II. Motorzúgás helyett patadübörgés Már nagyon rég óta fájt a fogam egy motoros seregre, azonban főleg anyagi okok miatt soha nem jutottam odáig hogy a SM egységek e részét magaménak tudhassam. A vágyakozás azonban nem maradt…..
How to paint a Black Templar army over 3000pts, avagy the Great Crusade has began Part I. Nagyon sok helyen olvastam úgynevezett seregfestő naplókat, és ezek olvasása mindig erőt adott nekem a munka folytatásához. Sokszor játszottam a gondolattal hogy egyszer én is saját festős blogot…..
Kryw 2010.04.26 19:33:18
@Petrow: hát nemtudom nagyon sokáig használtam ezta 2 asault canonos command squadot, de annyira nem jött be mint a sima command, valószínűleg most swordbrethren veteránok lesznek, mert olcsóbb mint a commandsquad

a servo armot tényleg benéztem
powe weapon
alap támadás 2
bolt pistol + CCW 1
terminator monour 1
servo arms
servo marness 2

Aki ismer az tudja hogy LR/C buzi vagyok, ehhez hűen most is fent lesz minimum 3

A sereglistát inkább igyekeztem úgy csinálni hogy minél több figura lehessen fent=>sok kéz sokat üt:D
Kryw 2010.04.26 22:38:14
@ügyfélszolgálatos: nincs tökéletes megoldás:P
a leman russt meg leveszi mellel a LRC páncélja(legalább is ebben bízok
KCS Warhammer 40000 verseny, 2010.04.17.   Ez a versenyleírás kicsit formabontó lesz, résztvevők levelei alapján válogattam néhány leírást élvezzétek:   A győztes Pietr:   Sziasztok! Én is nagyon élveztem a versenyt, álmomban se gondoltam volna hogy a dobogóra…..
Kryw 2010.04.21 15:26:22
Ez kimaradt a fentiekből:

Verseny helyszíne: Kristálycsarnok
Verseny ideje: 2010. IV. 17.
Listák leadási határideje: 2010. IV. 14.
Nevezési díj: 750.-
Emailcím (ahová a listákat várjuk): wh40k[pont]verseny[kukac]gmail[pont]com

Megkötések:
-Maximum pontmennyiség: 1250 pont
-Maximum 1 HQ (min. 1)
-Maximum 2 Elit, 2 Fast Attack, 2 Heavy Support (minimum megkötés nincs)
-Nevesített karakterek jöhetnek

Az asztalok métere: 48’x72’

1. küldetés (Flank Attack)

Felállás: 15’ az asztal hosszú oldalán
Objektívák: az egyik felállási zónában 1, a másik felállási zónában 2 objektíva (összesen 3), egymástól és a táblaszélektõl minimum 12’ távolságra. Az oldalválasztó játékos döntheti el, hogy hány objektíva legyen a felállási zónájában.
Speciális szabályok: Bármelyik ’Reserve’-bõl érkezõ osztag/karakter/jármû ’Outflank’-elhet.
Pontozás: 1 birtokolt objektíva 5 pontot ér + maximum 5 ’Killpoint’ teljesen megsemmisített osztagokért/karakterekért/jármûvekért -> összesen 20 pont gyûjthetõ

2. küldetés (Implacable Advance)

Felállás: 24’ az asztal rövid oldalán
Objektívák: a felállási zónák és a középsõ ’no-mans-land’ közepén 1-1 objektíva (összesen 3)
Speciális szabályok: nincs ’Outflank’, csak a saját felállási zóna hosszabbik oldalán jöhetnek be a tartalékok
Pontozás: 1 birtokolt objektíva 5 pontot ér + maximum 5 ’Killpoint’ teljesen megsemmisített osztagokért/karakterekért/jármûvekért -> összesen 20 pont gyûjthetõ

3. küldetés (Blitzkrieg)

Felállás: ’Spearhead’, annyi változással, hogy az asztal mértani közepe körüli ’no-mans-land’ 9’ sugarú
Objektívák: a tábla mértani közepén 1,továbbá 1-1 annak a két negyednek a mértani közepén, amelyek nem felállási zónák (összesen 3)
Speciális szabályok: csak ’Fast Attack’ kezdhet a pályán, minden más ’Reserve’-ben kezd; ’Fast’ tulajdonságú jármúvek megérkezhetnek az elsõ körben 4+on, ha mégsem, akkor a normál ’Reserve’ szabályok szerint érkeznek, a sereg többi részéhez hasonlóan
Pontozás: 1 birtokolt objektíva 5 pontot ér + maximum 5 ’Killpoint’ teljesen megsemmisített osztagokért/karakterekért/jármûvekért -> összesen 20 pont gyûjthetõ

A festettség nem követelmény, de a teljesen festett seregek további pontokat szerezhetnek:

-Festetlen modell a seregben: 0 pont
-Minden modell legalább 3 színnel ki van festve: 6 pont
- Minden modell legalább 3 színnel ki van festve és a base texturázva, festve van: 8 pont
- Minden modell, tartozék, base haladó szinten van összerakva/festve (texturák, zászlók, wash, highlight): 10 pont

Ezek az irányelvek, de mindenkinek tisztában kell lennie azzal, hogy a festés elbírálása bizonyos fokig szubjektív döntés.
Új, fullosan naprakész résszel jelentkezik a seregismertető sorozat. A posta ugyan még mindig nem érkezett meg a legújabb codexxel, de notthingami főhadiszállásától mindössze 1 utcányira lévő, GW boltban dolgozó ismerősömmel egész este chateltünk fészbúkon, és nap közben is…..
Gondolom a Starcraft neve mindenkinek ismerősen cseng. A szerkesztőség ajánlata aStarcraft 2 - Tower Defensenevű flash játék, ahol tornyokat építve kell a bután masírozó népeket eliminálni - méghozzá úgy, hogy 40-nél többen ne hagyhassák el a pályát (ellenkező esetben Game…..
Kryw 2010.04.11 12:02:39
Kryw 2010.04.11 14:53:29
@Kryw: izé már 32
22000 pt
A GW mindig meglep az innovatív tereptárgyaival, a nemrég előrendelhető státuszúvá vált Honoured Imperium a maga 15 fontos árával maga a csoda. Egy hatalmas, széttört, földön heverő birodalmi sasra vágytál? Vagy egy 15 centi magas űrgárdista szoborra? Esetleg egy fejjel a földbe…..
Fogadjátok sok szeretettel a Káosz legújabb bajnokát: KHAINE-t, a KHORNMUNIZMUS KÁPLÁNJÁT A Khornmunizmus születése: A Horus Eretnekség előtt a Világfalók rendháza Angron vezetésével számtalana bolygót hódított meg a Császár nevében, de már akkor kitűntek féktelen…..
Az egyes számú versenyző. Elkészülési idő 30 perc, felhasznált színek száma 10. A kettes számú versenyző. Elkészülési idő 4 óra 50 perc, felhasznált színek száma 21. A heti kérdés: neked melyik "A" TTQ, vagyis a játékra szánt minőség? Egy kis segítség, így…..
A karácsonyi szünet alatt egy kicsit bővítgettem seregeimet (papercraft sztájlban), és új taktikákat is szerettem volna kipróbálni, így most az eldák mozgékonyságát vetettem elő. HQ-nak Yriel Herceget és hozzá 5 Wraithguard-ot egy Bomestert vettem kíséretnek, és őket egybe…..
Sector Imperialis – Basilica Administratum első rész Még a tavalyi év során sikerült rendkívül kedvezményes áron hozzájutnunk egy Sector Imperialis dobozhoz, és testvériesen elharmadolva a költségeket, no és a dobozból összerakható három épületet belevágtunk egy…..
Kryw 2010.02.01 16:23:26
a@ügyfélszolgálatos: @tengerSAM: köszi mindenki, arra alkalmas hogy sima IG bakáimból steel legion kabátos babák legyenek?
Kryw 2010.02.01 17:20:03
Agyament anagrammával alapozom anyázós alkotásomat, amelyet anakrón alblogunk avantágrd alkotótársától akvizáltam. Aszongya': Itt az új év és menetrendszerűen bepottyant az első 40k-s codex. Lehet anyázni, lehet ujjongani,de az biztos, hogy mindenki megdöbbent, amikor jó fél…..
Kryw volt oly kedves és felajánlotta, hogy ha már úgyis megy ma egy Mordheim meccsre, ráadásul fényképező is lesz nála, küld az összecsapásról egy battle reportot. Lássuk hát! Üdv mindenki! A múlthétnek szombatján került sor életem első mordeim kampányának második…..
Kryw 2010.01.17 00:17:41
Kryw 2010.01.17 16:57:45
@kabaman: hát csak hatáskép sajnos a meccsen nem dobáltam ennyi 6ost
Két ünnep között volt egy kis időnk, így folytattuk a Space Hulkos küldetést, ímhol riport a legfrissebb eseményekről!   IRMATORI SPACE HULK 3. RÉSZ 4. Érkezés – Birodalmi Öklök: A Birodalmi Öklök hajói érkeznek utolsónak. Meglátva az űrcsatát, rögtön…..
Kryw 2010.01.12 14:35:47
@ügyfélszolgálatos: azért még lehetne egy olyan csata ahol az összes résztvevő csapat harcol a bázis közepén teszemazt
Kryw 2010.01.12 14:49:20
@DolfikaVik: A marinok tényleg jól konvertálhatók csak mondjuk sokkal több pontért minta az IG
A Forgeworld kiadta az Imperial Armour Apocalypse II-t, a WH40k 112 oldalas kiegészítő könyvét. 50 új datasheet van benne, új szabályok, új egységek és új küldetések, természetesen a megszokott módon sok színes képpel (mer' ciki lenne egy 25 oldalas füzetecskéért 20 fontot…..
Kryw 2010.01.06 15:54:41
@tengerSAM:
nevezzük GÉZÁNAK
Üdv mindenkinek! Ügyfélszolgálatos barátom szülinapomra meglepett egy doboz berzerkerrel, hogy ne csak mindig lapos papírfigurák ellen kelljen harcolnia. Nos nem mondom, megörültem a kihívásnak, mivel eddig még nem festegettem warhammer babákat, így végre ezt is kipróbálhatom.…..
Kryw 2009.12.14 22:13:19
@Huntroll: ezen már egy párszor átrágtam magam... de azért köszi minden estere várom az olyan lelkes emberkék jelentkezését akik szívesen megosztanák velem személyes tapasztalataikat a BTokkal kapcsolatban
Nem tudom ki az aki el tudott jönni, és ki az aki nem. Azt minden esetre elmondhatom, hogy mindenkinek megéri eljönni, hiszen a legtöbben csak itt találkozhatnak azokkal az arcokkal, akikkel év közben a fórumokon keresztül tartják a kapcsolatot. De milyen volt idén? Szerintem…..
Warhammer & wargame blog Tudom... 2009.11.28 08:51:00
...hogy hol leszel egy hét múlva ilyenkor. Jó eséllyel a Centrális Galériában fogsz bolyongani a 2009.-es Games Day Budapest-en. Már csak hetet kell aludni, úgyhogy tessék előkaparni a felesleges alkatrészekkel megtöltött zsákokat, kényelmes cipőt húzni, fényképező akksiját…..
Az elmúlt hétvégéken, megfogyva bár, de törve nem (Imre kollégánk nem ért rá) toltuk tovább a Space Hulk kampányt Ügyfélszolgálatos barátommal, úgyhogy ímhol a legfrissebb jelentés az mélyűrből...   -Az Irmator-i - SPACE HULK II. epizód 3. Renegát Őrség: A…..
Újra látható volt a tévében egy nagyon jó kis összeállítás a wargamerekről, pontosabban jórészt a Warhammerről a magyar királyi tévé Extra - Kultúrháttér című műsorában. A lényeg itt is az hogy: - kapott a hobbi műsoridőt - és abszolút pozitív kicsengésű…..
Rendezzük le itt, egyszer s mindenkorra. Mindenki ide kesereghet, panaszkodhat, vitázhat, ne adj' Isten érvelhet; egyet nem ér, érzelmektől túlhevülve veszekedni. Lássuk hát a kék sarokban a bajnokot, többszörös világkupa-győztest, címvédő óriásunkat, aki talán már…..