Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xyz86

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Szarszámoló 2009.08.25 23:42:00
MOM Park béli élményekTessék, most meg eltűnt a telefon kábelem. No most már végleg nem tudok feltölteni képeket, de azért mesélek. Update: De fasz vagyok, itt volt az orrom előtt. Képek lent.Ma Wigwamban van koncert, Disorderlies (Riki Church új együttese) és Drugzone. Nem mentem…..
xyz86 2009.08.27 03:32:57
Erről a haveri témáról meg annyit, hogy nekem a 2 legjobb haverom akikért tűzbe tenném a kezem 2 éve utálják egymást de annyira, hogy 1 kiskanállal kibeleznék egymást, fél évig próbáltam őket békíteni de semmit nem értem el így feladtam... viszont nekem 1ik se ártott szóval miért is kéne ezért utálnom valamelyiket? Mind a 2vel elbulizok, ők kerülik egymást de soha a 2 év alatt 1x se mondták, hogy te figyeljmár ne menj már vele bulizni... nekik ennél több eszük van, tudják hogy nekem ehhez semmi kőzőm, nekik van gondjuk egymással és nem nekem velük, akkor nekem miért kéne döntést hoznom és az 1iket kiutálni magam mellől?

volt 1 barátnőm aki 5 hónap után 1 kocsma kerthelységébe megbaszatta magát 1 asztalon... kurva faszán éreztem utána magam.... Az a kocsma volt a törzshelyem és ezek után úgy döntöttem nem járok oda mert exem is sokat járt oda, ezt kb 1 hétig bírtam aztán leszartam elmentem és persze drága niki is ott volt (csak is kisbetűvel) leszartam, rá se néztem... ő is elnézet mellettem, aztán hétvégén 1klubba koncerten is belefutottam, köszönt én nem, ez ment 3 hónapig hogy bárhol összefutottunk ő köszönt én meg rá se nézem, azóta ő nem is jön olyan buliba ahol én ott lehetek :)

Esztergomi vagyok itt nincs olyan sok szórakozóhely, ha úgy gondolkoznék, hogy na ide nem megyek mert ott 1 exem, vagy bárki akit nem birok akkor kb ki se mozdulnék itthonról.... le kell szarni az ilyeneket, át kell rajtuk nézni, nem csak ők léteznek ezeken a bulikon hanem olyan haverok is akikkel jót lehet bulizni... és ha más megközelítésből nézzük a dolgokat akkor ezzel a nem megyek hozzáállással 1ember miatt hanyagolsz sokkal többet, akik pedig semmit nem ártottak és haverok. de hát nem szabad velük bulizni mert a bulin van olyan is aki faszfej.

Bocs hogy így ismeretlenül ennyit írtam, és nem beszólni akartam mielőtt úgy értelmeznéd.
Hoze Napi 3 2009.07.27 15:00:00
Déli híreink következnek.Cool Tv - storno?Nincs is nagyobb szívása annak, aki show businisse kapcsán elhagyja a mobilját... Ez nekem még tavaly Dope Stars koncerten sikerült, Riki Church, Bonyhádi Bálint, meg régi Junkiesosokkal olyan prímán leittuk magunk, hogy a Dope Starst magát,…..