Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pinguru

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nem tudom, mikor jön el az ideje, hogy börtönbe csuknak öregautó-tartásért. Nincs már messze.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Pinguru 2009.08.05 16:23:51
@Mayday: Ahogy látom te nem csak sokat szennyezed a környezeted az évi >50 e km-el, hanem dolgozni sem szeretsz. Egész nap nyomod a mosdatást, véletlenül nem egyike vagy ezen kretén rendelet alkotóinak?

boldogtigris: Mindig tetszik, hogy ha valamilyen új szopatással előjön az éppen aktuális horda, akkor megjelennek az okoskodók, hogy ez nemtudom melyik országban is így van. Hurrá, akkor minden rendben, kuss legyen.

Hihetetlen, de sokat járok külföldön, pár kontinenst beutaztam, így az ellenpéldákat is fel tudnám hozni, de értelmetlen.

Az egyik autóm idén lett 10 éves, a feleségemé pedig most lesz 9. Évi 10-15 e km az átlag. Ha tehetem bicklivel járok dolgozni (34 km oda vissza). Most kit kell szívatni? Nincs pénzem új autóra, két autó meg szükséges, a tömegközlekedés nem alternatíva.

Normálisan adózok, ha nagyon akarnám vehetnék új/újabb autót, de nem akarok. Egy volt baleseti helyszínelő barátomat megkérdeztem, hogy műszaki hiba miatt hány balesetnél helyszínelt a szolgálata során, a válasz egyszerű: 2 utánfutó leakadás volt. Akkor most mire ez a műszaki vizsga cunami? tököm tele van azzal, hogy mindenféle tanulatlan kretén menedzserek nevelgetnek, jópofiznak és orientálnak.

Ha egyszer megtetszik egy újabb autó megveszem, de ez legyen már az én döntésem. Nem akarok hitelt felvenni, meg miniatűr lélekvesztőkre pénzt pazarolni, hagyjanak békén élni, nagy kérés?
Ha valakinek sokat fogyaszt az autója, az a benzinkútnál úgyis kifizeti a büntetést. Ha meg öreg rommal jár elég bünti a folyamatos szerelgetés( az más kérdés hogy nekem és Csíkos úrnak ez nem tűnik nagy büntetésnek, hanem kreatív probléma megoldásnak ), meg a presztízs vesztesség.
Pinguru 2009.08.05 16:46:07
@Mayday: Nem birsz leállni ezzel a baromsággal? Ha veszek benzint, akkor abban biza nem csak az olajsejkek honoráriuma van, hanem főleg különböző adó, ergo, ha többet tankolnék, akkor többet teszek a zöld kalapba is. Van ahol így oldják meg a kötelező biztosítást is, ha sokat tankol=sokat jár. Ez csak nállunk bonyolult?
„If it ain’t broke, don’t fix it” – mondja az angol (és az amerikai, meg az ausztrál, meg az új-zélandi, meg a dél-afrikai, talán a hong-kongi is), én pedig messzemenőkig nem vagyok hajlandó követni ezt a javaslatot, ugyanis hülye vagyok, mint minden…..
Pinguru 2009.07.26 14:21:34
@UltimateUbul:
Na bazz, nem kell egymast fikazni. Telen havazasban kb 1 ora alatt csereltem feltengelycsuklot az udvaron, itt valahogy lassaban ment:)

Egyik nap viszont fejembe vettem, hogy kitakaritom az oljateknot, na az melo volt. Hajnal 2-kor masztam ki a kocsi alol, mindossze egy csavar szivatott meg a leheto legszemetebb helyen, kb 4 oran keresztul birkoztam, de sikerult kivenni,a vegere tisztara ugy neztem ki mint egy szenbanyasz. A szivatas az volt, hogy mivel sokaig szorakoztam a csavarral, a visszaszereleshe a jo szomszedi kapcolatok miatt nem inditottam el a komporesszort, igy legkulcs nelkul kellentt feltekerni azt az x100 csavart ]-(.

Jo a cikk.