Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kocsmatk

4 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy!..
kocsmatk 2011.01.13 21:17:53
@Mikor Sodrócki:

nem chief, csík..

geszti megindokolta, hogy ez ilyen reverse "húzd el a csíkot".. oh god
Subba Esküvős lövöldözős 2011.01.13 09:01:00
A gyermek véletlenül hasbalövi a felnőttet! ..
Ahhoz, hogy a játékban részt tudj venni jelöld be a No Vidra Crew facebook lapját!NVC Előszilveszter a Citadellán avagy az őrületes májusi metrós buli sztárja újra Budapesten! BÖRTÖNUDVAR / PRISON YARD: POPOF (Form, Turbo Recordings) France Karányi Naga + Beta (Hairy) Isu + Sinko…..
Van egy olyan tévés műfaj Magyarországon, ami jobban megosztja a lakosságot, mint egy Novák Előd - Kovács László iszapbirkózás tenné, pedig az se lenne semmi, tessék csak nyugodtan elképzelni, hajrá. A kereskedelmi tévék nem scripted, azaz forgatókönyv nélküli kategóriába…..
Az idén nyáron elmaradt, és óriás lerántás Part Fesztivál ügyvezetőjét meggyilkolták a NapiászOnline információi szerint. Malajziában a fővárostól Kuala Lumpurtól délre október 20-án meggyilkolták Kocsispéter Gergelyt aki a Part Fesztivál ügyvezetője…..
Ezer erdő címmel hamarosan megjelenik a Magashegyi Underground első nagylemeze. A zenekar négy évvel ezelőtt indult Bocskor Bíborka énekesnő vezetésével, de eddig még nem adtak ki teljes albumot. "Ez egy régi tartozásunk a rajongóink felé." - mondta Fodor Máriusz…..
kocsmatk 2010.10.21 19:04:00
fos
Varánusz A bennem lévő x-faktor 2010.10.17 08:00:00
Nemzeti Média Nostradamusunk jóvoltából ezen a hétvégén már szétültették az eminenseket a kereskedelmi tévék. Megasztár pénteken, X-Faktor szombaton, mert kér a nép, hát adjatok neki. Így tegnap este először jutottam odáig, hogy ne csak a neten található, engem érdeklő…..
kocsmatk 2010.10.17 11:52:03
Subba Barackos Pizza 2010.05.05 12:15:00
Zsolt küldte Debrecenből ezt a pizzásdobozt, amin egy Obamát pizzasütés közben ábrázoló festmény jellegű dekorációt helyeztek el. A valószínűleg hobbiból portrét álló, és hobbiból pizzát sütő Obama reményteli arcával az ég felé fordul.   ..
Éveken kellett elnézést kérnünk az elhunyt festőművészek és karmesterek rajongóitól, amiért valamikor az ezredfordulón Klassz lett a Kultúra rovat gyanúsan magas kultúrával foglalkozó szekciójának a neve. Merthogy a művészek halálhírét mindig itt közöltük, és a netes…..
A magyar rap Guns 'n Rosesa, az új albumával hét éve tökölő, amúgy már tizennégy éve aktív (és tavaly legjobb új tehetség kategóriában jeleskedő) duó végre valahára megjelentette második lemezét, ami a Kottazűr címet kapta. Ennek örömére most vasárnapra klippremierrel…..
kocsmatk 2010.04.01 11:29:16
Subba Captain Hollywood Project 2010.03.30 09:30:00
Erre még emlékszik valaki? Én féltem a csókától.                    via..
w Multiplayer 2010.03.26 06:00:00
Eddig a két új erő mutatkozott be az MTV interjúsorozatában. A köztévé kezdeményezése egyébként megérdemli a biccentést, annál többet csak azért nem, mert ez volna a default elvileg. Kockázatos riporteri feladat, és ahhoz képest eddig egészen ügyesen teljesítették. A…..
A Blikk szerint Bartha Zsoltot azért zárják börtönbe kis időre, mert az őt alakító Rékasi Károly különböző aloe verás termékeket csempészett a Barátok közt díszletei közé. A Forever Living Products aranyfokozatú, fekete öves lovagja állítólag már amúgy is agyára ment a…..
Zsuzsanna és csapata különös anomáliával szembesült a Godot Kávéházban, aholis az 1700 forintos Dumaszínház után közölték, hogy egy időgörbület hatására náluk este 6-ig tartott a csütörtök, vagyis nem jár nekik a Torkos Csütörtök 50%-os kedvezménye: Egy tegnap esti…..
Tabáni István lett Magyarország második Csillaga, így nagybetűvel, mert ugye a tehetségkutatót, amin elindult így hívják. A 31 éves budapesti teremőr (a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Múzeumban dolgozik) annak ellenére (vagy éppen azért, ki tudja) végzett az első helyet, hogy a…..
Nem is az röhejes, hogy az RTL párkeresős realityt indít Edittel, hiszen az Editek, Győzikék, Pákók, Benkők azért vannak, hogy reality készüljön velük (mondjuk nálunk szerencsésebb történelmi fejlődésű országokban az Editek is másképp néznek ki). A vicc inkább az, hogy…..
Sose gondoltuk volna, hogy Havas Henriknek még osztunk majd lapot, de ez itt simán az év interjúja. A puffogó párnaember valami hihetetlenül betalált! Végre valaki megkérdezi azt ami mindenki fejében megfordul amikor meglátja Szabó Patríciát, ezt a teljesen átlagos kinézetű nőt,…..
A 2009-es nyár egyik legjobb nótája volt Grandmasta Pete-től a Mérés, ami a gyorsulási versenyek világába kalauzol el minket. Nem is emelném ki egyetlen részletét se, bár Pete sportszandija mellett nehéz elmenni szó nélkül!   ..
Ezt a Győzőnél mérföldekkel sukárabb bandát a "román Palotai", azaz Dj Vasile és Dreamdoctor alapította három, a medvetáncoltatás betiltása után munkanélkülivé vált ursari cigánnyal (az ursarik jellemzően medvetáncoltatásból éltek).  ..
Tegye fel a kezét az a fiú, aki nem volt szerelmes a 90-es években! Bátortalan bénázásainkat egy életre megjegyeztük. Az okosabbja talán tanult belőle – bár van olyan, akinek ez azóta sem sikerült – és a következő tornatermi buliról már nem szemlesütve ment haza.…..
kocsmatk 2009.11.23 20:16:51
@kacce: "A négy 20-25 év közötti "autóversenyzőt" a rendőrök gyorsan megtalálták"

az "Friss zsúr-kenyér" amúgy..:)
kocsmatk 2009.11.23 20:17:30
@kocsmatk:

"Wish you were here a Rednex-től"

erre akartam reagálni, hogy Friss zsúrkenyér, mi így nyomtuk a szövegét..:)
90 Skyland - Érezd a ritmust 2009.11.19 20:46:00
Év: 1999 Vannak zenék, amik már annyira rosszak, hogy nem lehet lekattanni róluk. Ilyen volt a Skyland ezen alkotása is. Első hallás után egyszerűen nem lehetett kitörölni az agyunkból primitív dallam és szövegvilágát és 2 nap hiábavaló felejtési próbálkozások után…..
kocsmatk 2009.11.21 12:48:40
@Flankerr:

bizony!

csak nincs közöd a békéscsabai fősulihoz?

ott találtuk ezt ki, annyi különbséggel, hogy dübörög a hasfalból egy üzenet:)

és még a végén hozzá kellett tenni:

NA GYERÜNK "INNNEN" KI!!! :)))
90 Pharao- There is a Star 2009.11.20 12:38:00
Év: 1994 Nemzetiség: német A Pharao Németország egyik legsikeresebb eurodance csapata. Első kislemezük az I Show You Secrets pár héten belül a slágerlisták tetejére került. Hamarosan turnéra indultak az ország diszkóiba. A gyönyörű félig arab-félig indiai német Kyra…..
kocsmatk 2009.11.20 15:50:41
kedves szerző

nagyra becsülöm munkádat, így szeretném felajánlani segítségemet a 90s dance kategóriában.

mármint csináltam anno két mixet a javából, itt a tracklist, ez alapján youtube is megtalálod mindet:

DJ MEGÉLHETÉSSY – 90’s DANCE CLASSICS VOL.2 (The lakossági rebirth)

Tracklist

1. Captain Hollywood Project - Only With You
2. 2raff – Don’t stop the music
3. Culture Beat - Mr. Vain
4. M.C. Sar & The Real Mc Coy - Automatic Lover
5. U96 - Love Sees No Colour
6. MAD vs Jennifer Romero - I Think Of You
7. Fun Factory - Close To You
8. B.G. The Prince Of Rap - The Colours Of My Dreams
9. Magic Affair - Omen III
10. Love Message - Love Message
11. DJ Bobo - Love Is All Around
12. Intermission - Six days
13. B-Cap - Send Me An Angel
14. Samira - When I Look Into Your Eyes
15. E-Rotic - Max Don't Have Sex With Your Ex
16. Alexia - Me And You
17. 3-o-matic – Hand in hand
18. Double You - Dancing With An Angel
19. Pharao - World Of Magic

DJ MEGÉLHETÉSSY – 90’S DANCE CLASSICS VOL.1.

(bocs a hülye névért, de ez van J)

Tracklist:

1. Haddaway Rock my heart
2. Dr. Alban Look who is talking
3. Capella Move it up
4. Maxx Get-a-way
5. Loft Hold on
6. Le click Tonight is the night
7. Playahity Summer is magic
8. Masterboy Got to give it up
9. Captain hollywood project Impossible
10. Capella You got to let the music
11. Ice MC It’s a rainy day
12. Co.ro For your love
13. Loft Love is magic
14. Odyssey Talk to me
15. Mr. President Up’n’away
16. Magic affair Give me all your love
17. Masterboy Feel the heat of the night
18. Odyssey Riding on a train
19. Masterboy Is this the love
20 Fun factory Take your chance
21. DJ Bobo Let he dream come true
22. E-rotic Willy use a billy
23. Intermission Give piece a chance
24. Ophelia Hand in hand
25. General Base Base of love
26. Captain Jack Captain Jack

ha kell megvan még a mix is, ótóba, házibuliba jó lehet :)

ha van valami ami nem ugrik be, abban is szívesen segítek :) (trance, techno, ilyesmi vonalon)

hajrá tovább
Év: Ezerkilencszázkilencven-kibaszott-három Van olyan aki nem ismeri őket? A három pécsi rapgengszter, Dope T, Grim Ace és Dr.Mammut olyat alkottak, ami azóta is felejthetetlen. Manapság már ugye mindenhol van internet, mégis igen kevesek ismerik az aktuális magyar underground…..