Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dögöljmeg (nem törölt) (törölt)

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lány most végez szintén ezen az egyetemen.  Voltak beszélgetéseink, sétáink, sms-ek, emailezgetések de más nem. Azért nem jutottunk tovább mivel mikor hívtam mindíg az éppen aktuális vizsgákra készülődött. Sziasztok!Régóta olvasom az oldalt és volt benne egy két…..
Egyre közelebb kerültünk egymáshoz, én szerelmes voltam, ő csak játszott. 17 voltam, és nem igazán tűnt fel, hogy Gábor szórakozik velem. Egy átlagos nyári napon, amikor egy igazán kicsi faluban semmi nem történik-valami csoda folytán- villámcsapásként mégis belém…..
dögöljmeg (nem törölt) (törölt) 2009.07.30 07:46:18
Szinte csak a munkájáról mesélt (tűzoltó volt és imádta), kiderült, hogy amúgy az eredeti szakmája mozdonyvezető, amit szintén imádna, és hogy az anyukájával él, és hogy most regisztrált először ilyen közösségi portálon, igazából nem is tudja, hogy működik.Kedves…..
 Pedig még a pulóvert is visszahozta. Gondoltam megosztanék én is egy kellemes (vagy épp kevésbé) élményemet egy fiúval kapcsolatban. Fiatalok vagyunk még mindketten és tavaly egy forró nyári estén esett meg első találkozásunk egy buliban. Érdekes este volt, nem is annyira…..
dögöljmeg (nem törölt) (törölt) 2009.07.26 01:03:46
dögöljmeg (nem törölt) (törölt) 2009.07.27 06:26:44
@majompásztor:

...szerintem inkább dögölj meg. Jóval egyszerűbb. És főként eredményesebb.
És megfogalmazódott az alapszabály, hogy ne legyek szerelmes belé, és maradjon köztünk a dolog. Mondom ok.Nem tudtam a blog létezéséről mindaddig, míg meg nem kaptam a megjelent könyvet szülinapomra! Jó ötletnek tartom, hogy van egy ilyen oldal, sokat lehet belőle tanulni, szóval…..
"A Nemzeti Nyomozó Iroda felháborítónak tartja és visszautasítja a Hír Tv sugalmazását, amely szerint a Magyarok Nyilai terrorszervezettel összefüggésben kiadott felvételeken egy más bűnügyben lefoglalt képanyag látható." - reagált a rendőrség a szombaton kirobbant…..
dögöljmeg (nem törölt) (törölt) 2009.07.26 00:57:35
dögöljmeg (nem törölt) (törölt) 2009.07.26 01:06:11