Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Newsee77

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A cserkészet nekünk az életünk, együtt mi boldogok lehetünk! Van puding, kacagás és móka, a nyárnak ez lesz majd a fénypontja!" Végre eljött, és el is múlt. Egész évben várjuk. Az utolsó hónapban már semmi kedvem rá. Az utolsó napokban bánom, hogy valaha belevágtam.…..
Newsee77 2012.07.26 13:09:36
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: még csak az kéne! A fiaim fiatalok, de igazi férfiak. Nem szabad lecsökkenteni az esélyeiket a csajoknál!
Végetért életem legsz@rabb húsvétja. 16 éve tértem meg, azóta soha nem volt ilyen. Sok minden közrejátszott: 1. Rossz hangulatú volt a Feltámadási Szertartás. Egyszer már volt ilyen (amikor 3 csepp eső miatt elmaradt a körmenet), de ez ha lehet, még rosszabb volt. És persze…..
Szarrá röhögtem magam! Ezért kaptok még egy bejegyzést!Ráakadtam egy honlapra, ami megmondja, kinek mi lenne az ideális "foglalkozás", név alapján. Nekem a megtisztelő hipnotizőr-t hozta ki (valódi névre), de akadt még pár érdekesség:Gyurcsány Ferenc - Amatőr…..
Jó munkát!Gondolom, egyetértünk abban, hogy nincs sok esély arra, hogy csapatunk lógósabb tagjai (direkt nem nevezem meg őket...) rendszeresen megjelenjenek foglalkozáson. De legalább ilyen formában tudnánk egymással kommunikálni, és tudathatnánk, ha van valami action...Tehát ha…..
XINAF - Az én világom A mai napom 2007.06.12 23:29:00
Nos, ma életemben elöszőr volán mögött ültem.1. Az oktatóm nem vitt ki gyakorlópáláyra, csak egy csendesebb utcára.2. Iszonyú tömény anyagot adott le, nagyon gyorsan.3. Nagyon gyorsan felkapta a vizet, és nem fukarkodott, ha le kellet tolni:S4. Majndem elütöttem két csajt, két…..
Most következzen egy valóban megtörtént sztori, emberekről, nem is távoli vidékről: Magyarországról.Adott 50 négyzetméter. Adott egy 70 ezer forintos fizetés. Adott egy szerető család, papa, mama 3 gyerek. És most vegyük egy mondatba: Egy 50 négyzetméteres lakásba élt…..