Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lilllaa

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Christopher Kane 39 darabos kollekciót tervezett a Topshop számára, mely ruhákból, cipőkből és táskákból áll. Az árak 80 és 300$ között mozognak.A kollekció szeptembertől kapható a Topshop boltjaiban.Nekem nem igazán tetszenek ezek a holmik, talán egy-két ruha van, amit el…..
 A szájat formázó táska után már szemes táska nem lephet meg senkit. Elgondolkodtam, hogy hogyan lehet a mindennapokban egyértelmű funkcióján kívül is használni. Az első másodlagos funkciót akkor lehet használni, ha valaki vagy valami nagyon untat, az elnyomott…..
lilllaa 2009.08.21 20:06:41
OurFashion Sziget Style 2009.08.16 14:43:00
Hááááát, tudom, hogy még a mai napon rengetegen buliznak ott, de számomra már véget ért az idei Sziget. Aki a személyes élményekre kíváncsi, az megnézheti a Twitteremen, viszont most jöjjön egy kis divatösszefoglaló - be kell vallanom, ebben a tekintetben csalódás volt a…..
KALÓZBLOG Kritika: Álom.net 2009.07.23 19:30:00
Képzelj el egy szokványos amerikai tinifilmet, vegyél el belőle minden kreativitást, humort, dögösséget és értékelhető színészi játékot, na most már be tudod lőni a filmet, ha nem is láttad. Tulajdonképpen ennél sokkal több szót nem is érdemelne a dolog, főleg nem tőlem,…..