Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Extrasecret

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LEGO Lánglovagok (1. rész): Tűzoltóállomások Vigyázz! Maratoni poszt következik! A tűzoltós témában ugyanis a rohamkocsi maga az ökumenika. Elég nagy és akciódús ahhoz, hogy a gyereknek tetsszen, de mégsem túl nagy vagy túl drága ahhoz, hogy a szülő ne vegye meg.…..
Extrasecret 2012.01.05 17:04:04
én is beleokoskodnék 1 picit: a 6650 az nekem teljesen olyan, mint az erdőtüzes Unimog - www.esztergomhot.hu/admin/portal/unimog1.jpg

a 6621, meg mint egy létesítményi Multipla :D nem túl rég restaurált is egyet 2 tűzoltó...
...hogy te is álmodtál gyerekkorodban egy ilyen útról! Masinisztának lenni egy legó-vonaton. Mi lehet ennél jobb? Talán pilótának lenni egy legó-űrhajón! Nem megy valaki mostanában forgatni az űrbe?Én konkrétan ennek a szettnek a levehető, és kis űrhajóként önállóan…..
Mai találós kérdés: hány cica szerepel a felvételen? A választ ne hamarkodd el! Forrás: funvid.eu A találatot köszönjük dantemasternek...
Cicanapló A szájuk íze szerint 2010.01.10 08:00:00
Itt az ideje, hogy újabb beszámolót tartsunk a macskáink étkezési szokásairól – mert az ízlésük és az étvágyuk is hónapról-hónapra változik. Kosztya régebben elég válogatós volt, és néha úgy kellett beleimádkozni a kaját. Most viszont rendszeresen nyávog az…..
A brazil állapota stabil, bár életveszélyben van orvosai szerint, jelenleg altatják, gép lélegezteti, reggel ébresztik, miután sikerült az esti operáció - mondták az F1-pilóta magyar orvosai a késő esti sajtótájékoztatón.Műteni kellett, mert súlyosan sérült a…..