Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vadonatúj

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előtte egy pasis kedvű lény is megtöcsköli felcsatolhatóval, de ez már csak hab a tortán, főleg ha megnézzük, milyen ügyesen mélytorkozik az öregúr. HÍJJJ!!..
Vastagbőr Álomrandi Cével 2009.09.15 13:31:00
Nu, zeroval kb. ott tartunk, hogy már a fene sem akar cigókról posztot írni, mert minek? Kb. csak ugyanazokat a közhelyeket tudnánk pufogtatni, sajnos. Tudjátok, van az olyan típusú ember, ki úgy nyomatékosítja a mondani valóját, hogy bazzmegel a mondat végén, de ha túl gyakran…..
Kóczián Péter Orbán zsenije 2009.09.04 13:35:55
  Nincs messze a nap, amikor egy választási győzelem hevében Orbán zsenijéről kezdünk amjd el beszélni. Hogy ő már akkor is tudta. Hogy a kitartás elnyeri jutalmát. Hogy csak ő volt, aki tudta. De ez marhaság.   Orbán Viktor 2002 óta ugyanazt a nótát fújta. A…..
Olvasónk a Waberers Holding Zrt-nél dolgozott és körülbelül 2 millió forinttal rövidítették meg. Én pedig még mindig ramatyul vagyok, de már egy fokkal jobban, mint tegnap, vagy tegnap előtt.Sziasztok!Kb másfél évet bírtam a Waberers Holding Zrt-nél. Mikor odamentemígértek kb…..
Pont a minap jelent meg egy bombasztikus "leleplezés" a Storyonline-on arról, hogy Csiszár Jenő nem mással, mint Fabio Cannavaróval fog főzős műsort forgatni, merthogy valaki lekapta őket együtt Olaszországban. A hír persze fals, de a dologból annyi tényleg igaz, hogy…..
citromba harapott lány jellemző 2009.07.27 10:11:01
Na, bazz, ha váratlan fordulatokról van szó, akkor én vagyok az abszolút nagymester...az van, hogy mégsem vagyok felnőtt. Inkább egy olyan ember, aki néha képes felelősen viselkedni, néha meg érzi, hogy ha nem tesz meg valamit, akkor örökké az fog a fejében járni, hogy mi lett…..