Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kékasszony

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap találkoztunk, és hú de szarul esett, hogy milyen jól néz ki. Csinos volt, meg szép is, viszont egyáltalán nem játszotta meg, hogy jól érzi magát, és semmi baja. Én sem. Főleg, hogy valami audis faszi hozta el, és lent meg is várta. Nem tudom, ki lehet, de most már nem is…..
Kékasszony 2010.01.15 21:45:21
@hasznavehetetlen régensherceg: :DD
Ne ennek a szappannak én is függője lettem :)
De akkor sem bírom PCs-t!
Jöhetne már a hercegnő fehér BMW-vel.
Kékasszony 2010.01.15 22:20:56
@Styxx: imádlak :DDDDD
Írtam a pultos csajnak egy üzenetet, miután hívtam párszor, és nem vette fel. Megkértem, hogy jöjjön el a cuccaiért, mert kihajigálom őket. Visszaírt, hogy ha nekem is jó, hatkor elviszik hozzám.  ..
Kékasszony 2010.01.14 13:18:54
@lighthouse: Ha a csaj elég érdekes lesz, eszébe sem jut majd, hogy félrelépegessen. Max havonta egyszer-kétszer önigazolásként :)
Kékasszony 2010.01.15 21:16:37
@Incifinci: kb augusztus-szeptember környékén mikor már Zalán csak PCs-re figyelt. Főzőcskézett, aztán a szexmentes esték, a féltékenykedés, a betegségével meg még jobban elcsavarta Z fejét
Tényleg másként látszanak a cselekedetei azt szem előtt tartva, amiket mondott, hogy nekem akart csak megfelelni. Azért változtatott a szexen, azért csináltunk új dolgokat, és próbált olyan lenni, mint régen. Meg valószínűleg a szilvesztert is azért találták ki, talán pont a…..
Mondjuk így visszagondolva tényleg elég durva volt. Sajnálom is már nagyon.Kitalálta, hogy menjünk el odaadni az előleget a szilveszteri útra. Egész hétvégén nem láttam, erre ahelyett, hogy együtt lennénk, vagy dugnánk, ezzel jött. Hiába mondtam, hogy majd odaadja holnap, az is…..
Sikerült elhúznom a dolgot, hogy ne fizessük be időben a köcsög utat. ..
Kékasszony 2009.12.18 22:15:13
Fodrásznál volt pénteken a pultos csaj, ahol valami hülye női magazinban olvasott a prosztatamasszázsról. Szombaton már ki is akarta próbálni, nem kis meglepetésemre. Igazából nem volt se rémisztő, sem pedig rossz, csak éppen teljesen szokatlan. Cserébe viszont én is jártam benne…..
Már arról beszélgetünk, hogy ez lesz az első közös karácsonyunk, és hogy hova vegyünk fát, meg ilyenek. Elmondta, hogy mikulásra egy karórát akar nekem venni. Nem értettem, mert egyrészt van órám, ha meg valami igazán faszát akar, akkor karácsonyra már mit ajándékozunk…..
Kicsivel négy előtt hívott a Pultos csaj, hogy meg akar velem beszélni valamit, vegyem fel a munkahelyén, és menjünk el hozzám. Nem mondott semmit út közben, aztán mikor hazaértünk, elkezdett levetkőzni, és behívott a hálószobába. Úgy, mint még a kapcsolatunk elején,…..
Fűzőben mászkált egész este a Pultos Csaj. Korábban is próbálgatta, de még nagyon nyomta a hegét, most viszont már minden rendben volt. Fölvette, kurvajól áll még mindig rajta, aztán ledöntöttem, és miután befejeztük, még akkor sem vette le. Egész este rajta volt, és csak egy…..
Beszívtunk a tetőn, és üvegből ittuk a bort tegnap a Pultos csajjal, miközben tésztát főztünk. Aztán telezabáltuk magunkat, és lefeküdtünk aludni. Nem bírom az ilyen szexmentes estéket egymás mellett. Ingerült és aggódó leszek miatta. ..
Megvolt az első komolyabb önmegtartóztatásom. Haverokkal elmentünk este egy kicsit piálni. Volt a társaságban néhány új arc, új barátnő, és a barátnőik. Na persze a régi ösztön egyből megmozdított, és elkezdtem dumálni az egyikkel. Éjfél körül már ott jártunk, hogy…..
Kis édes bátyja felhívott tegnap délután. Már egy ideje nem annyira tartjuk a kapcsolatot, amit én nagyon sajnálok, de a húga miatt lett egy kis távolság közöttünk. Azt mondta, hogy szombaton nyárvégi kerti sütés lesz náluk, és jó lenne, ha délután ötre szereznék egy…..
Követtem hazafelé a Pultos csajt a munkahelyéről tegnap délután, mert már szétbaszott az ideg, hogy mi a fasz lehet. Előttem volt nem sokkal, amikor felhívtam, hogy megnézzem a reakcióit. Semmit sem láttam rajta. Hazáig követtem, aztán elugrottam gyorsan egy csokor virágért, és…..
Kékasszony 2009.09.02 18:32:01
@HV:
Nem bűnös dolog megszeretni valakit,de a szerelemhez romantika kell. Amikor még K É-re hajtott, abban volt romantika. Azt hittem abból lesz szerelem.

Persze lehet, hogy igazad: (kedves blogíró is megdöbbent, hogy belefutott egy laza, kellően szabados, számára is kurvajó csajba)

Nekem mégis az az érzésem, hogy úgy kicsavarta a fickót, hogy minden méltóságát elvesztette, és az önmegadása nem szerelemből, hanem inkább a csaj által gerjesztett lelkiismikből adódik.
A pultos csaj rákérdezett, hogy kivel dugtam, amiért ki kellett mosnom mindent. Hát egy kurva szó sem jött ki a számon néhány pillanatig, aztán meg lelöktem az ágyra, és mondtam, hogy a lényeg az, hogy most! kivel fogok! Aztán egy nem túl meggyőző menet után megkérdezte, hogy…..
Ebéd után úgy döntöttem, hogy ismét lelépek. Azt mondtam, hogy kinti melót megyek megnézni. A parkolóban át akartam menni az autókereskedő csajhoz, hogy szívjuk el amim van, de végül csak a kocsiban nyomtam el egy gyengét, még ott, egyedül. Kibaszott büdös lett… Aztán…..