Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Strelok!

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.03.04 11:12:00
Mit szólnátok ahhoz, ha a legközelebbi alany olyan lenne, mint ami legutóbb 2007 június 15-én volt? :)UI: Nem egy új Deathbringer epizód volna ;) ..
Január 15.-e környékén új epizód  ..
Strelok! 2010.01.08 17:54:56
@god95: Irtó ócska poén ez, nálunk már ált. suli alsóban lejárt lemez volt.
Keressük az ország leghülyébb sajtpultosát. Vagy már meg is találtuk? Egy kivételes szakember félreismert humorista fergetes alakítása következik, a Hűvösvölgyi Kaisersből. Emberünk joggal pályázhatna Monty Python-tagságra, de ő ragaszkodik a magyar szupermarketek szakmai…..
Strelok! 2010.01.05 00:31:12
@salapapa:
Nemtom, de én a másodikon.
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.11.23 23:23:24
Novemberben még elindul az új nyereményjáték. Szerintem benne van a pakliban, hogy ez lesz az eddigi legviccesebb. Igaz, ebbe is kell majd azért munkát fektetni. Ne siessétek el. Kell hozzá egy jó ötlet és némi videószerkesztési tapasztalat. A következő alany meg a "Mutasd…..
Még nincs youtube-on link, úgyhogy ne is keressétek. Gondoltam szakítok a hagyománnyal és most a "trailer" (ami inkább teaser, csak sokan nem ismerik ezt a kifejezést) korábban kerül ki, mint maga a videó És nem kell félni, nem fogom csúnyán kicsinálni a játékot.…..
A különböző milíciák a világ minden szegletében hangulatos promóvideókat készítenek az Ügyről, az erejük fitogtatására és a gaz ellen elrettentésére. Most nálunk is született egy rendkívül impresszív bemutatkozóanyag a sogenannte "Betyárseregtől". Ennek…..
Strelok! 2009.11.08 11:52:04
@Legjakabb:
A betyársereg nem hack, elég régóta léteznek már.
Újra van City Interactive újságárusoknál, ezúttal a fantasztikus "Code of Honor" francia idegenlégiós játék kapható a Kiskegyed és a Body Builder Magazin között. Mindez 2000 forintért, tehát ugyanannyiért, mint a boltokban. Kreáljunk hozzá egy szuperül hangzó…..
Délelőtt kilátogattam röviden a Sportarénába, megnézni ezt az eseményt. Tavalyhoz képest még profibb, látványosabb lett az egész, ugyanakkor ugyanúgy el tudom mondani mint 2008-ban, hogy ez már valahogy nem az én világom. Már nem nagyon tudok mit kezdeni ezekkel az újfajta…..
Strelok! 2009.10.31 18:55:20
@freddyD: Nem hülyeség nézni, ahogy más játszik :D Az ilyen órákig játékgépeket órákig lefoglalós baromarcok háta mögött általában elkezdek beszélgetni a barátnőmmel arról, hogy milyen balfasz, célozni sem tud, úgy kezeli a gamepadot mint egy balfasz, és a tag általában öt percen belül elmegy :D
Hogy legyen szó a jó játékokról is, holnap Budapest Game Show a Budapest Sportarénában.HonlapMár csak ezért is, és ez nem vicc!A tisztaszoftver.hu is jelen lesz a rendezvényen, így a helyszínen egy rövid regisztráció után, minden államilag támogatott felsőoktatásban résztvevő…..
Strelok! 2009.10.30 12:58:47
@Cs@tLós:
"Ezért rühellem a microsoftot."
Erről nem a microsoft tehet, hanem a tisztaszoftver :S
ROFL-net A nap weboldala 2009.10.22 06:58:00
Csönd legyen asszony és ülj fel a lovamraEkkora baromságot is rég láttam :D..
Strelok! 2009.10.22 17:48:13
Lehetett vagy 9-10 éve, hogy testvérem megvette a Spec Ops nevű játékot EVM kiadásban (azon belül a remek Sold Out verzióban), mert ugyebár nagyon frankó kis borítója volt, illetve azt hinné az ember, hogy ez is egy ilyen Rainbow Six szerű akármi lesz. Emlékszem, hogy ahhoz…..
Strelok! 2009.10.17 00:30:45
@mychael:
Mivel a spec ops különleges alakulatot/speciális egységet jelent, ezért jóhogy. Ez egy általánosan elterjedt szó a katonai szlengben, nem ennek a játéknak a fejlesztői találták ki. A Modern Warfare 2 készítői sem hasraütésszerűen találták ki ezt a nevet, ott azért spec ops, mert egy párfős alakulattal kell tolni.
Hülyeséget beszélsz.
Ahogy említettem, több mint 200 beadvány érkezett, ezekből választottam ki 12 olyan jelöltet, amely szerintem a legjobb pólóminták. Előre leszögezném, hogy voltak még kifejezetten jó minták, amelyek talán még jobbak is, mint egyes póló, ami itt van. De sajnos azok mint pólók…..
Egészen pontosan most járt le a határidő. Még nem döntöttem véglegesen a TOP 10-ről (amely szerintem TOP 12 lesz), holnap a nap folyamán kinnt lesz a szavazás. Minden további információ majd ott.Akiknek írtam korábban, hogy nem csatoltak képet, azok még reggelig pótolhatják…..