Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jalacoka

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A Nemzeti Nyomozó Iroda felháborítónak tartja és visszautasítja a Hír Tv sugalmazását, amely szerint a Magyarok Nyilai terrorszervezettel összefüggésben kiadott felvételeken egy más bűnügyben lefoglalt képanyag látható." - reagált a rendőrség a szombaton kirobbant…..
jalacoka 2009.07.25 19:44:13
@CSÉ: Bárcsak igazad lenne és működne a nyilvánosság... De amíg a média 90%-a az ő kezükben van, nem sokat remélek! Emléxem, amikor Ferenc testvér öszödi beszéde nyilvánosságra került: behívták a TV2-be a Viktort, hogy e témáról beszéljenek, a Sváby volt a riporter, aki arról kezdte faggatni, hogy ő mikor és mennyit hazudott... Nem az volt az érdekes, hogy a miniszterelnök beismerő beszéde mit is jelent, hanem az, hogy gyorsan a Viktort is lehetetlenítsék el!

Szerintem most is ki fog derülni, hogy mindennek az OV az oka! Ha nem lenne olyan gonosz a jobboldal, akkor a kormány se lenne rákényszerítve, hogy lopjon, csaljon hazudjon! Az OV a hibás, egyértelmű! :-)
jalacoka 2009.07.25 19:20:59
@Borbíró Piroska: Volt talán az Echo-n egy sms-ező beszólása: "Fogtok ti még kínotokban Turul-szobrot avatni!" Hát, ez nekem nadon-nadon teccett... :-)

Egyébként minden mondatoddal egyetértek! Véleményem szerint a nagy magyar helyzet az, hogy mivel már csak a szélsőjobbal riogatás maradt az egyetlen eszköze a "kormányzó elitnek", amivel úgy látja, hogy el tudja kerülni a 2/3-os vereséget, így hát minden erejével ezt a vonalat próbálja nyomatni. Az pedig már a végrehajtó janicsárok szánalmas színvonalát mutatja, hogy még egy normális hazugság-projektet sem tudnak profin megcsinálni.

Ja, hogy közben egyre csak kriminalizálódik az ország és a béka segge alá süllyed, gazdaságilag és morálisan egyaránt? Most őszintén: ez őket MIKOR ÉRDEKELTE???