Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miledez

6 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már tegnap nyaraztam, most visszatérek kicsit a tavaszhoz. Bár úgy tűnik, elkerüli kicsiny hazánkat az az igazi tizenfokos tavasz, azért én megmutatom nektek a Kitchy Coo ruhákat. Kifejezetten tavaszra készült kabátkák, vékony hosszúujjú felsők következnek, és egy tüneményes…..
Most jött el az ideje annak a furcsa helyzetnek, hogy az ünnepelt szeretne ajándékot adni. Legszívesebben minden idetévedő vagy direkt kattintó Látogatónak, de erre sajnos nincsen lehetőség.Ezért ismét nyereményjátékot indítunk, amelynek fődíja Csernus Ági alább látható két…..
Itt van egy olyan, magyar oldal, ahová érdemes benézni, nemcsak a gyerek miatt, hanem magunknak is. Maja egyedi kitűzői ugyanis tényleg egyediek, kedves, egyszerű formák, és finom kis részletek jellemzik őket. Minden egyes darab kézzel készült, és biztos, hogy találunk köztük…..
miledez 2008.09.06 08:35:44
Gyerekszoba OWO falipelenkázó 2008.08.30 22:38:00
Kis lakásokban különösen nagy gondot okoz a kisbaba pelenkázójának elhelyezése. Általában erre találták ki a pelenkázóval egybeépített, többfunkciós kiságyakat, de ezek sajnos azzal a hátránnyal járnak, hogy a gyerek csak rövid ideig tudja az ágyat használni, mivel a…..
Gyerekszoba Hét-vég-re 2008.06.20 19:28:00
Kedves Látogatók!A hétvégén ismét nem lesz poszt, Balatonra való távozás illetve gyermekszületésnapozás okán. Remélem, emiatt nem mondtok le a későbbiekben továbbra is aktív és megtisztelő Gyerekszoba Blog látogatásról.Kívánok Mindenkinek csodás hétvégét, napsütést és…..
Na takarodjál le! Hol máshol hangozhatna el egy ilyen mondat, mint a magyar gengszterizmus fészkében, egy tömegközlekedési járművön, természetesen egy vérszomjas verőember ellenőr szájából. Pesti Norbert békésen zötykölődött a 941-es buszon, ahová a sofőr beleegyezésével…..
Gyerekszoba Na, még egy üzenet 2008.05.26 20:06:59
Kedves Mindenki!Elnézést azoktól, akik újabb posztokra vártak a mai napon, de tegnap, Gyermeknap alkalmából a barátaink kertjében tartott sütögetésen léptem egyet lefelé egy lépcsőn, majd bucskáztam kettőt, mert a bokám úgy döntött, nem a talaj, hanem a fal felé veszi az…..
miledez 2008.06.01 13:43:34
Nem tudom, más lány (nő, kismama, asszony etc.) hogy van ezzel, de hallomásból úgy tudom, időről időre mindenki ezt ismételgeti egy rosszabb reggelen, hisztériás rohama közepette (sőt, néha még a pasik is...). Növekvő hassal gyakoribbak lesznek ezek a reggelek. Nézzük,…..
Linea Nigra Újra itt 2007.09.13 15:15:00
Alig két hónapos kihagyás után újra itt. Hip-hip! A hasam hatalmas, épp 9 hét múlva érkezik a kislány - addig még meg kellene venni egy lakást, kifesteni és beköltözni. De hát kérem szépen, mi ez a gyereknevelés nehézségeihez képest... Szóval, ilyen izgalmak közepette…..
Linea Nigra Kutya meleg, dinnyét! 2007.07.17 18:32:00
A kánikula nem barátom. Pedig nyári gyerek vagyok. Gyermekünk apai nagyanyja épp a napokban magyarázta, hogy a fia - azaz a gyermek apja, aki a vőlegényem, csak ezt a szót nagyon utálom - azért is bírja jól a meleget, mert nyári gyerek (ő augusztus közepén született).…..
Linea Nigra Mocorgás 2007.07.12 18:37:00
Végre sikerült kissé átalakítani a külcsínt - persze még igen messze van az a tetszetős külső, amihez már nincs kedvem hozzányúlni.No de ennél sokkal fontosabb, hogy a kicsibaba újabban nagyon is érezhetően bugizik, annyira, hogy néhány perc nagyon komoly kézrátételes…..
Linea Nigra Ma nagyon fáradt 2007.07.10 19:14:00
De jó lenne, ha már kész lennék a blog külsejével... De egyelőre nem látom át ezt az egészet. Na mindegy.Annyira elfáradtam ma, hogy a jól eltervezett "mit sportoljon/sportolhat a kismama" témát is csak máskor leszek képes kivesézni (ha…..
Régóta tervezett dolog ez. Papíron egyszer már elkezdődött, de aztán egy időre eltűnt a füzet, így a napló is abbamaradt. Egy blogot nehezebb elhagyni, no meg a megosztás egyszerűbb valamivel. Arról már nem is beszélve, hogy a valaki megelőzött...    Szóval: úton…..