Regisztráció Blogot indítok
Adatok
klavier

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alcímben szereplő gondolatot Spurgeon, a nagy prédikátor mondta, illetve sokszor hallottam az első pásztoromtól a gyülekezetünkben, főleg, amikor meglátta a nálam lévő Bibliát. Igen, valóban szétesőben volt, hiszen jó pár évvel ezelőtt vettem, az volt az első Bibliám, az első társam az Istennel…..
 „Mindenki, aki meghallgatja szavaimat, és meg is teszi azokat, olyan, mint a bölcs ember, aki sziklára építette a házát." (Máté 7:24) Tudtad, hogy a Biblia tanulmányozása veszélyes is lehet? Valójában, a Biblia tanulmányozásának katasztrófális eredményei…..
Közeleg május 20., a személyijövedelemadó-bevallások beadásának határideje, ezért aztán izzanak az 1%-os felajánlásra buzdító reklámok is - már amennyi hely és figyelem maradt nekik a választásokat megelőző politikai kampányharcban. Beállt a civil szervezetek sorába a…..
klavier 2010.04.26 22:37:29
@Gergő77: egyetértek.

Ha azt vesszük,ez a baromira nagy szexuális szabadosság semmire nem vezetett.A világ nem jobb lett általa.hanem romlottabb.Igen,kell egy tartás az embernek,és az önmegtartóztatásra,jó értelemben vett erkölcsösségre mint pozitív erényre tekintek,ellentétben azzal,aki.... nem.Habár engem is beszabályoztak annak idején a szüleim,és marhára rugódoztam ellene,mégsem bántam meg hogy 19 évesen,házasságkötést követően ,csak a férjemmel volt szexuális kapcsolatom.
klavier 2010.04.26 22:38:28
@Panka84: korszerűbben válik cafatokká?végülis egyre megy...
Klasszikus magyar mentalitással tojták le a fogyasztókat az alant következő, botrányos kajaügyben. A főszereplők a SPÉKÓ, a United Food és a lisztérzékeny fogyasztók. A SPÉKÓ (Speciális Ételek Konyhája) orosházi cég és glutén- tej- és tojásmentes meleg ebédek…..
klavier 2010.02.17 22:17:40
@tollaszerge: Sajnos,igazad van.Kösz a könyvajánlót.Sajna nem tudok (még ) angolul,de majd egyszer...:)

Amúgy nekünk nagggyon nagy szerencsénk volt,én úgy szoktam mondani ,Isteni gondviselés,hogy egyrészt nagyon korai stádiumban kiderült a LÉ a kislányomnál,még tünetei sem voltak jóformán,másrészt a Heim Pál Kh Coeliákia Centrumában kötöttünk ki,ahol nagyon ott vannak a témában,ahol korrektul viselkedtek velünk,és ahol szószerint számba rágott mindent a doktornő és a dietetikus is.Minden információt a betegséggel kapcsolatban és a diéta kivitelezésével kapcsolatban is elmondtak,és azóta is,ha megyünk kontrollra,a doktornő mindig mondja,hol járnak a kutatásokban,mivel ő is részt vesz ezekben.Csak pozitívumokat tudok mondani,mind a tájékoztatás,mind a beteghez való hozzáállás terén.:)
klavier 2010.02.17 23:22:11
@a tengely: eddig nem akartam szóba hozni,de bizony! pl. Angliában simán fel lehetne jelenteni őket,és kapnának is érte rendesen büntetést,asszem!és jogosan.
klavier 2010.02.18 21:11:07
@salapapa: lehet,hogy eltévesztette....
Amúgy, mi NEM tudunk pékségben vásárolni,mert nekünk a rozsos sem jó!Egyébként igazad van,a munkatársam is hetente 1x vesz rozsos kenyeret,igaz,hogy a hűtőben tárolja,de még egy hét múlva sincs semmi baja.
Nem valami jó érzés bemenni a pékségbe a kislányommal,hogy a tesójának meg magamnak megvegyem az ínycsiklandó kalácsot,meg kiflit,a frissen sült kenyeret....szegény,mindig tökre sajnálom.(persze nem mutatom neki..)
Ahogy meg Gutiné is írta a Sparos GM kenyerek iszonyat drágák,kevesebb,mint feleannyiból kihozom ,ha otthon sütöm.