Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dannyke

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PC Games játéktesztek Hurrá! 2009.10.01 18:08:08
Hurrázásra két okom lehet:1,Publikáltam az első játékelemzésem2,A War front turning point és a Command and Conquer Generals sima+ZH is holnap jön ehez hozzátéve róluk BIZTOSAN(!) lesz majd sima ill videóbemutató!..
Szevasztok!Nos elkészült az első írásom amiben a Trackmania Nations Forevernek az ingyenes verziójáról fogok írni nektek!Nos el is kezdem akkor!A játék legelején egy profilt kell létrehoznunk ott megadunk 1-2 adatot aztán már játszhatunk is.Ennek 3 módja van.Van a Play Solo mod…..
Üdv újra!A játék már megvan.Várhatóan ma és holnap fogok még vele játszani és infókat szedni aztán Csütörtökre összekeverem őket.Addig is szevasztok!..
Üdvözlök mindenkit a blogomon!Sokáig gondolkozdtam ,hogy megnyissam-e vagy sem...végülis mint látjátok megnyitottam.Az elején még csak írásban/képekben mutatok be játékokat egyedül(Később lehet 2 jóbarátommal)  aztán majd ha már páran nézni is fogják a blogot…..
  A 2. "évad" első játékbemutatója, amelyben egy abszolút ismeretlen, mégis kiváló játék kerül bemutatásra.Vigyázat! Poén- és izgalommentes "bemutató" videó! Csak saját felelősségre!A 2. részben a filmjelenet a 'Blöff' (Snatch) című…..