Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pucca.Cat

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dr. Lázár László nem bízott semmit a véletlenre. Mielőtt hetedikként beköltözött volna a ValóVilág luxusbörtönébe, utánanézett versenytársainak: kifélék, mifélék, mit lehet tudni róluk? Az Alekoszról, Éváról, Olivérről, Gigiről és Béciről összegyűjtött…..
     Az időjárás még nagyon kegyes velünk, de azért tudjuk, a tél bizony nemcsak a csizma vásárlást serkenti, de sajnos a bőrünk száradását is. Így itt az ideje a kézkrémek beszerzésének. Mi most teázni invitáljuk a kacsódat! Az Essence egyik újdonsága a…..
Elképzeltem magam előtt a Tv2 vezérlőjét a pénteki Megasztár 5 alatt, akkor, amikor az adás felénél Claudia kissé csodálkozva olvasta be az állást: Szíj Melinda 45 százalékkal vezet. Gyöngyözhettek a homlokok erőteljesen, biztos volt sok tanácstalan tekintet, vállvonogatás,…..
Orbánné Vica meglátogatta Szíj Melindát. Mondhat-e nemet Szíj Melinda?Strici-e a Megasztár?Engedjék szabadon Szíj Melindát! Szíj Melinda péntek este látványosan kiszállt a megasztárból, jelezte teljesítményével, dalválasztásával, jelmezével, szóban az élő adás…..