Regisztráció Blogot indítok
Adatok
longhi

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Milla október 23-ai tüntetésén Bajnai visszatér. Két év ellenzéki építkezési lehetőség után ott tartunk, hogy még mindig a bukott miniszterelnök az ellenzék messiása? Mér' nem rögtön Medgyessy, hiszen róla sincs már rossz emlékünk...Tényleg nincs jobb nála? A…..
longhi 2012.10.11 11:04:40
@ananda123: Meg fogod tudni időben mi a terv Orbán ámokfutásával szemben ne aggódj
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Úgy tűnik, mégsem kell az MNASZ hozzájárulása egy autóversenyhez, sőt kifejezett tiltás ellenére is lehet rendezni . Ez egy jó példa arra, hogy mit sem ér a jogi szabályozás végrehajtás nélkül.  A futamon történt egy érdekes eset, amit Lepold Sportvideó osztott meg: A…..
longhi 2012.06.21 06:11:55
@ladaboy92:
te szerencsétlen, én mint 20 éve rally-ra járó mondom remélem megmaradsz ezen a szinten navigátornak ennyi ésszel. Összevissza írsz. A rally nem arról szól hogy aki hülye az halljon meg.
Leopoldnak is gratula .....népszerüsítsétek a rally-t, adjátok a lovat hatásvadász firkászok alá
(The article is available in English.) „Úgyse hiszi senki el magának, hogy amit lát, az tényleg van, hanem várja, hogy a valódi látványt jelző kürtszó felharsan.”(Kispál és a Borz: Zsákmányállat)A Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány egy évvel ezelőtt…..
A kormány határozata alapján közel 42 ezer egészségügyi alkalmazott kap többletpénzt. Az idén befolyt népegészségügyi termékadóból (közismert néven "chipsadóból") a pótlékra jogosult egészségügyi dolgozók a pótlékalap csaknem háromhavi összegének…..
Turán Friciék kihagyták a Katalán Ralit, ezért az FIA elvette az év során szerzett 47 VB-pontjukat. A hírt közlő posztunk komoly vitát váltott ki olvasóink között, ezért a felvetődött kérdéseket nekiszegeztük Fricinek.   Ha tudtátok, hogy kizárhatják a csapatot, miért…..
longhi 2011.11.06 16:34:20
@Real Simon says: +1 - jól megfogalmaztad
Friciék marketing gépezete igen naivnak nézi a népeket, ki veszi ezt be hogy Zsíros Gabi beteg utána meg Cíprus Rally ami minden csak nem kímélő. Az autón a leg
nagyobb felület a Synergon. Utána lehet olvasni kicsit miújság mostanában arra fele.
Közkívánatra: az S2000-es autók számára kiírt SWRC szabályai szerint nyolc futamból hétben el kell indulni, ha valaki a sorozatra benevez. Friciék passzolták a mexikói futamot, így mindenképpen szükségük lett volna arra, hogy elrajtoljanak az utolsó, múlt heti versenyen is.…..
A kormány látványosan rosszul mérte fel az európai valóságot: ha valaki sorozatosan megsérti a nyugati alapértékeket, előbb csak ügyeletes rosszfiú, majd nagyon gyorsan xenofób, soviniszta, antiszemita stb. lesz. Abból a klubból pedig nincs kilépés. (Kép: Wolfgang…..
Kisregény hosszúságú, de pompásan megírt, a feszültséget mesterien adagoló, néhol humortól csillogó levelet kaptunk Évától, aki egy külföldi nyelvtanfolyamokat közvetítő cég ügyvezetője, és egy felejthetetlennek szánt római hétvégével lepte meg a szüleit 70. és 75.…..
w A sztrájktörő köszöntése 2010.01.15 07:13:00
Hülyeországban a BKV-sztrájk a kormány elleni felkelés, tehát a sztrájkolók aranyosak, szépek és hazafiasak, míg a sztrájktörők és a sztrájkot ellenzők viszont büdös kommunisták. A valóságban viszont az egyik legnagyobb sztrájktörő nem más, mint Széles Gábor, a Magyar…..
Meg akarja szerezni a finnt a japán csapat, de vezetője szerint a pilóta menedzserei túl sokat kérnek.”Nem tartunk sok vasat a tűzben, az asztalra tettük, amit adni tudunk, szerintem komoly ajánlat a jelenlegi piaci helyzetben” – nyilatkozta John Howett az…..
A lábadozó Felipe Massa egy brazil újságnak elmondta, miért nem tér vissza a Forma-1-be a volt hétszeres bajnok.Schumacher a brazil Ferrari-pilóta kidőlése után fogadta el az istálló felkérését, de két hét múlva lemondta februári motorbalesetében szenvedett…..
longhi 2009.08.27 20:19:11
Péntek reggel Mugellóban Michael Schumacher megkezdte a felkészülést visszatérésére egy 2007-es F1-Ferrarival.Az autót gazdag tulajdonosa adta kölcsön a német pilótának, a cég Kimi Raikkönen két évvel ezelőtti vb-győzelme után értékesítette. A szabályok szerint idén…..
Sem a BKV felügyelőbizottsága, sem Kocsis István nem hozza nyilvánosságra, mivel tisztázta az MVM szállodaügyében játszott szerepét a BKV vezérigazgatója. A felügyelőbizottság szerint személyes adatokról van szó, amiket csak Kocsis tárhat a közvélemény elé, maga Kocsis…..