Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lilla.

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Milli Chab: Új videó 2009.07.21 16:22:20
Kedves Milli Csabi! Nem a klip volt a gond! Ez már megint fülbebasz!   ..
lilla. 2009.07.24 16:42:19
@kangep: Kedves valószínűleg jobb lenne, ha befognád a formás kis szájacskád, mert nem egy olyan dologról van szó, ami engem károsít, ha szar. érteeeed b.zd meg??? ha nem tetszik nem hallgatod. ennyi. grat a hasonlathoz.
lilla. 2009.07.27 15:08:35
@kangep: te hallod annyira tudok gratulálni, hogy ilyen elbaszott értelmes vagy. ki vagy röhögve. de csunyán. vagy lehet inkább csak sajnállak. válassz kedves. melyik tetszik jobban ha egy szánalmas köcsögnek tartalak vagy egy degenerált selejtnek.
álszent duma? röhögtess mást. :D erre csak ennyit mondok. :D
amúgy meg szerintem nem mások oltogatásáról kellene szólnia az oldalnak. itt a klipről alkotott kritikának kellene lennie. nem? nem ilyen agyoniskolázott emberkék értelmetlen írogatásainak. [...]
lilla. 2009.07.29 08:24:51
@Babacicco: sajnálom kedves, hogy probléma van már a szövegértéssel is. valószínű hogy egy ilyen oldalon ahová többnyire egy rakás szart tesznek fel, nem mondom h ne fikázd. xD én itt arra gondoltam h nem egymás írogatásaival kellene foglalkozni. hanem azzal amihez írunk. szerintem ez logikus. a kevés logikai képességről ne beszéljen egy olyan aki egy klipet csak úgy tud jellemezni, hogy "lagymag hígfos." ez nem kritika. majd ha meg tudod mondani mi bajod van vele. majd akkor értelme is lesz, hogy te ide írogatsz.