Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rüszmögi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Furcsa Slayert láthatnak majd azok, aki a hamarosan induló ausztrál turné valamelyik állomásán nézik meg a legendás thrash metal csapatot. A pókcsípésből lábadozó Jeff Hanneman (a képen balról a második) gitáros mellett ugyanis Dave Lombardo (a képen jobbról a második) dobos…..
Tele van az internet azzal az interjúval, amit az a nemrég leszerelt amerikai kommandós adott, aki lelőtte Osama Bin Ladent. A nyilvánvaló okok miatt csak mint Lövészként emlegetett katona nyilatkozatának a lényege, hogy nem kap munkát, hiába lőtte ő le az USA legnagyobb ellenségét,…..
Korrábban már volt egy poszt a CBX motor felújításáról, ahol még örömmel teli eredménnyel zárult a munka. Hibátlan működés, jó menetteljesítmények. Hát idő közben megint bejött a hibapont :( A motor zajtalanul jár ugyan, de az olajfogyasztás és füstölés már…..
Rüszmögi 2012.03.23 09:09:41
@tommodore: Szia, köszi a választ, sajna egy főtengely szimeringre lenne szükségem, ami bontottan lehet nem a legjobb. Egyszerűen nem találok OEM alkatrészt hozzá. Még a helyi honda kereskedésben sem tudtak segíteni. Valami ötlet, hogy milyen másik honda-ban van esetleg ugyanez a szimering?
Rüszmögi 2012.03.23 09:58:30
@tommodore: Nem ragaszkodom az OEM-hez, de ilyen méretben egyszerűen nem találok sehol. Bejártam egy jópár szimeringes/csapágy/tömítős boltot, de sehol nincs, még rendelni sem tudnak. Megnézik az eredetit, és úgy tárják szét a kezüket, mintha egy fej salátát kértem volna. Neten találtam egy párat, magyar oldalon is ebay-en is, de elég borsos áron, és nagy a rizikó, hogy nem megfelelő. Ezért gondoltam, h marad az OEM. Az is drága, de az tuti jó lesz :)
Köszi a tippeket, mindjárt utánanézek.
Az IndyCar külsős pilótákkal akarja feldobni utolsó idei futamát: egymilliárd forintnyi dollárt fizet egyetlen nagydíjsikerért, ha olyan nyer, aki nem rendszeres tagja a sorozatnak. "Ha bárki az IndyCar-szérián kívülről, beugróként győz Vegasban, ötmillió dollárt kap. Öt…..
Rüszmögi 2011.02.23 15:52:22
@hGabesz: Akkor mitől indy ? De igazad van...
Napi Laci Madonna vs Pantera 2011.01.26 09:00:00
Általában nem szeretem Madonnát. Szerintem mint nő sem szép, de a zenéi sem azok, amiket túl gyakran hallgatni szoktam. Azonban mindenképp becsülendő, sok más énekessel együtt, hogy a koncertjein élőben játsszák el a számokat. A mostani turné gitárosa egy Monte Pittman nevű…..
Zanzo sok kommentárt nem fűzött a tegnap küldött emailjéhez, volt benne két link, néhány fotó és screenshot a hirdetésről, ami rejtélyes módon eltűnt, mire élesíthettem volna a posztot, de a gugli a barátunk és megőrizte nekünk egy évvégi mentés formájában. Vajon nem sok…..
Rüszmögi 2010.01.25 21:26:50
A pihenő munkásembert ne basztasd!..
Rüszmögi 2009.08.07 11:50:14
... vagy ahova akartok. De ez a reklám akkor is kétcsillagos huszonötös!!!! Aki szerint nem, az is de! Nemhogy üt, hanem szívlapáttal hátulról tarkónbasz...
Rüszmögi 2009.07.24 09:18:42