Regisztráció Blogot indítok
Adatok
grandesacra

3 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
650 fős kölni F1-központját 150 fősre csökkenti a cég, mivel már nem indul a Forma-1-ben.Ötszáz ember munkájára nem lesz szükség a továbbiakban, ők végkielégítést és maximum egyéves bérüket kapják. A megmaradtak utcai autók tuningolásával és más kategóriájú…..
grandesacra 2009.12.08 07:32:54
@Dave985: Ennek ellenére Joó Gabi még is csak egy tehetségtelen fasz!
Palikot Blogszerkesztőnek!
Az A5 is mutatja mekora egy fosláda ez a magyar autós szakértőtársadalam. Nem csak gabi a fos de az ott felsorolt összes nyikhaj kinyalhatja briatore seggét!

We are the champion
grandesacra 2009.12.08 07:36:36
@Gyulai Kolbász: Bened az a jó hogy változatos vagy!
Nem ugyanazt írod mert a finghörpi után már szárazanyag is lett a palikbol!! palik fos, palik hányadék, de a legjobb a palik palik mert tulajdonképp nem lehet szavakba önteni hogy palik laci milyen egy genny
grandesacra 2009.12.08 07:38:23
@Don Bandi: Szerintem viszont a Palik meg a gyula azok ott ketten.:D
f1 Ketten licitálnak a Renault-ra 2009.12.04 15:06:00
Csütörtökön újabb válságülést tartottak a franciák főnökei, már biztos, hogy a cég nem marad teljes gyári csapattal a Forma-1-ben.Pénteken a Le Parisien és az autosport.com is arról írt, két komoly vevő van az istállóra: a raliban a Subaruval többszörös világbajnok…..
”Még nem írtunk alá semmit, nem is beszéltem telefonon Raikkönennel, de ez több, mint pletyka, tényleg lehetséges. Hihetetlen pilóta, gyári C4-est kapna” – mondta a finnről a Citroen-főnök.Olivier Quesnel egy hétvégi interjúban erősítette a wrc.com pénteki…..
Nem tagadja visszatérését a hétszeres világbajnok, így tovább él a Mercedes esélye.A jövőre ismét saját csapattal induló német cég akarja visszahozni a Forma-1-be a szupersztárt, aki Felipe Massa hétvégi gokartversenyén először nyilatkozott terveiről. ”Ki tudja?…..
grandesacra 2009.12.01 07:58:39
@Csibefogó: Ha ez lenne a legnagyobb probléma...:D
de ami alatta van azt olvastad? na az már problemo
Szinesvilág Molnár Oszkár 2009.10.12 17:57:00
Ilyet még életemben nem tapasztaltam. Hogyan lehet egy ilyen rasszista rossz sötétlelkű ember egyáltalán polgármester ?Komolyra fordítva a szót nem tudom hogy hogyan lehet rajta lovagolni ennyit. Molnár úr  nem rasszista csak rosszkor mondott rossz dolgokat és elkapta a média…..
Mi történt a fejekben? - A sajtóközlemény teljes egészében: Magyarországon készült el a világ első, adózásról szóló látványos zenés-táncos produkciója, az ADÓZENE 2009. A BDO Forte könyvvizsgáló, adó- és pénzügyi tanácsadó cég támogatásával elkészült zene és…..
Szinesvilág Somogyi Zoltán 2009.07.24 09:34:00
"A mentelmi jognak a választott képviselők politikai védelmét kell szolgálnia annak érdekében, hogy bátran szólalhassanak meg, kicsit többet, mint egy átlagpolgár. Mert őket képviselik"Ez egy vicc!!Nem akarom bántani ezt az embert, de tisztában vagyok vele ,hogy rendesen…..
Archiregnum Non-PC 2009.07.23 13:32:00
  Somogyi Zoltán a hvg.hu-n leközölt cikkében bejelentette: lemond a Political Capital cégvezetői pozíciójáról, és a továbbiakban – vélhetően – az MDF tanácsadójaként fog tevékenykedni. Lépését a „tisztességtelen” kollégái által megfogalmazott…..
Ez is lehetett volna a rendszerváltás jelmondata. Amióta ,hogy nevén nevezzük a gyereket módszerváltás következett be (mert valjuk be nem sok változott azóta) sikerült nullára írni a közvagyont! bár tudom Kádár úr hagyatéka miliárdokban volt mérhető persze mínuszban…..