Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ÁK-47

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szándékosan nem akarom elárasztani a blogot a saját éttermemről szóló posztokkal, ezért csak ritkán jelentkezem ilyennel, amikor van miről beszélni. [Promóciós kód is van ám!] A nem nudlis fotók forrása: FORTEPAN..
Uhrin Benedek egyáltalán nem tud énekelni. Ez nem zavaró egészen addig, amíg nem jelentik be, hogy a fél éve várt, jövő csütörtökön esedékes bécsi koncert előtt ő lesz a special guest. Akkor bosszús leszek, mert lenyomják a torkomon, pedig mocskosul nem vagyok rá…..
Na azt igazán nem vártuk volna, hogy egy pinamagzin feltárja a lelkét, hogy ott egy csak a dugáson lamentáló bögyös maca helyett egy nagy hónaljkutyát viselő antiglob aktivistát találjunk. Ez akkor sem jó élmény, ha az aktivista közben megmutatja a seggét. A Playboy brazil…..
comment:com Hírek csütörtökre 2007.05.31 08:20:00
David Hyde Pierce, akit mi a Frasier (A dumagép) című sorozatból ismerhetünk, de ha nem, akkor a nyári ismétlős korszakban megnézhetünk (itt egy link az m1 műsorrendjéről sorozat viszonylatban), na szóval ő most azt bírta bejelenteni, hogy a férfiakat szereti. Nem tudom miért…..
(A szerdai nagy döntőre készülve ma azt mondjuk meg, miért nem nyerhetnek a szereplők. Holnap meg azt, hogy miért igen.)Amennyiben Te, kedves Liverpool-szurkoló őszintén tudsz drukkolni a csapatodnak, akkor vagy utálod a focit, vagy még nem láttál olyan csapatot, amely képes játszani…..
Nehéz nem kacagni tiszta szívből, amikor Mourinho orrát beleütik a kutyagumiba, ráadásul éppen a saját kutyagumijába. Kedde este Rafa Benitez a portugált saját fegyvereivel verte meg, még ha nem is nagyon, de azért szerencsére éppen eléggé. Mourinho elképzelése a futballról…..