Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karesz.

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ÜziMüzi A fény villamosa... 2013.12.07 11:33:29
Khallodén nem!de szerintem aznapos vagyok Aén semsoha többet Kdecsak még ma A nem! bazzeg én nem K de bazmnegte de A nekem ennyi elég volt ebből a…..
Asszem sokallok... Buli Karesszal 2010.10.21 17:47:35
Nos, vegyük végig milyen jelek esetén gyanakodjunk, hogy Karesszel ittunk elöző este:Értelemszerűen nem sok mindre emlékszel az elöző napból.Mikor felébredsz mindened fáj. Nem csak másnapos vagy.Mikor a tükörben szembesülsz meggyötört, másnapos ábrázatoddal, ijjedten veszed…..
Karesz. 2010.11.08 15:47:25
@Tyss: Természetesen nem vagyok berúgva csak a lábam fáj, ezért megyek furán. Egyébként tényleg fájt a lábam.:)
Nos ha már múltkor megemlítettük, hogy tartozom jó pár bejegyzéssel, akkor hát íme egy nem is oly régi történet (tegnapról mára  történt).Még koppenhágai kiruccanásom alkalmával megismertem Kovács (ang. Smith) Kevin nevű kanadai srácot, és tegnap történt hogy további…..
Karesz. 2010.02.04 21:52:05
Piákkal és minden földi jóval jócskán fölszerelkezve vágtunk neki az idei Sziget fesztiválnak. Én például egyenesen egy díszdobozos Becherrel a tarsolyomban. A díszdobozos bevitelben az volt a koncepció, hogy az sokkal kevésbé kelti egy piás üveg hatását a táska áttapogatása…..
Tizenhárom. Ennyi megálló volt a célkitűzés a második szegedi villamopótló túrán, és természetesen már megint nem értünk végig. Volt bennem némi rossz előérzet is, hiszen a megrendezés időpontja csupán néhány nap híján az ominózus első villamostúránk négy éves…..
Karesz. 2009.10.28 08:52:12
@Tyss: nekem működik a link, amúgy egy kis illusztráció az estéhez :)
Véget ért a nyár és vele a fesztivál szezon, és mi sem mutatja jobban ezt a szomorú tényt mint az a rengeteg emlék, sérülés, kaland amit gyűjtöttünk és az a nem elhanyagolható mennyiségű agysejt és pénz ami a veszteség listán szerepel. Mi viszont úgy élünk, és sokallunk…..
Karesz. 2009.09.09 14:12:11
Én csak ennyit mondok:
kepfeltoltes.hu/090909/fs_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Bár aki nem látta még eddig az meg sem érdemli :D
Közben rájöttem, hogy a magyar népmesék főcímdalát is el tudom sípolni, lehet, hogy egyszer az X-akták is menni fog...
A Sokallok blog szerkesztősége hivatalos tanulmányúton járt a héten a bajai EFOTT-on, ahol a hely és a blog szellemiségéhez méltó formában tombolta végig ezt a négy napot. Most, zúzódásokkal, horzsolásokkal és szúnyogcsípésekkel borítva, lilára leégve, még másnaposan…..