Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_fk

81 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éppen azon gondolkodtam, hogy milyen válogatást csináljak a következő rádióadásba, és hogy mi passzolna a Unison után, amikor a véletlenül összeválogatott albumok közül a szóban forgónak csendült fel az első száma, és akkor tudtam hogy ez az. A zaklatott ritmusok most amúgyis…..
Nem hiszek a véletlenekben. Vagy tényleg van valamiféle burkolt összeesküvés, aminek bár a részletei szembeötlenek, és a bal agyféltekém sejteni látszik valamit, csak még az egész kép nem állt össze, vagy pedig csak van valami túlvilági rendező elv, amit az emberek néha négy,…..
Ezt írtam pár napja, csak úgy jegyzetként magamnak, összegezve azt amin már egy ideje jár az agyam, részint a tapasztalataim, részint ennek a lemeznek a hatására: “Ha valaki ma a világmegváltás gondolatával kacérkodik, a legjobb és legtöbb amit tehet, ha nyitott szemmel jár,…..
Ezzel a Rollins Band lemezzel különleges a kapcsolatom. Olyan, mint a közeli barátaim többsége, akikkel az első találkozáskor kicsit szkeptikus voltam, aztán kicsit jobban megismertem őket, azóta pedig akár tűzbe is mennék értük. Rollins az aki néha, segít egyben tartani a fejem.…..
fáziskésés #34568 2013.01.23 21:31:14
A változások néha csak óvatosan, csendben lopakodnak be az életembe. Tesznek vesznek, rendezik; összegzik a dolgokat, néha csak egy vállrándítással, néha felhúzott, kérdőre álló szemöldökkel, de aztán végül, a fölöslegessé, elnyűtté, okafogyottá váló dolgokat, mint…..
fáziskésés Ez most betalált 2013.01.08 13:12:34
Máskor meg a takaró. Hogy ezek, világos volt, kire gondol, ezek, azaz azok ott fent Prágában, elveszik a takarónkat, majd visszaadnak egy kisebbet, amely alól vacogva kilóg mindenünk. De azért csak több a semminél. Eltelik egy kis idő, felnőnek a gyerekek, akik azt hiszik, ez a…..
Reggel munkába menet rendszerint két dolgot gyűlölök: azt hogy az ajtón kilépve és napszemüveg mögé bújva rendszerint már el is mélyülök a gondolataim legmélyebb zugaiban.Nem élvezem a gondolatmentes magányos perceket, a napfényt, helyette megoldásokat keresek, szabad percekben…..
fáziskésés Valótlan képek 2012.07.29 23:03:24
A statikusan beállított képek, így az igazolványképek sem sikerülhetnek jól. Talán ez is valamiféle metafizikai alapokon nyugvó törvényszerűség aminek a miértjére a tudomány még nem adott igazán érdemi választ. Talán azért mert nem is keresték. Mint egy kedves jóbarátom…..
fáziskésés #46578 2012.07.07 15:24:00
Az üknagyapám gyerekkora meglehetősen Superman szagúra sikeredett. Igaz ő nem a Krypton bolygóról származik, és nem egy űrhajóval zuhant a Földre, hanem csak egy bölcsőben csorgott le a Tiszán, egy szlovák család sarjaként. A Tiszaparton egy család megtalálta és befogadták.…..
Eléggé kótyagosnak érzem magam ahhoz hogy a munkát mindenképp megszakítva a messzebbi boltba menjek vacsoráért. Talán a szabadság illata volt az ami ennyire bódulttá tesz? Ha igen, akkor viszont miért érzem még mindig az olajban sült zöldségek ízét a számban, amikor a…..
fáziskésés Május... 2012.05.31 19:51:00
Szerencsére nincs a homlokomra írva, vagy esetleg egy marhabélyegzővel a homlokomra sütve ennek a blognak a címe, így nyugodt szívvel járhatom az utcákat és figyelhetem az embereket. Vagy kerülhetem el őket, jó messzire, anélkül hogy tudomást szereznének arról, hogy akit kerülök…..
fáziskésés Kommentár nélkül 2012.04.15 14:45:00
Sajnos az igazság az, hogy egy igazi hazafi minden, az országán kívül élő embernek ellensége.(Voltaire) ..
fáziskésés Érvénytelen 2012.04.11 22:51:00
Maradjunk annyiban, hogy adtam már le érvényes szavazatot. Sosem igazi meggyőződésből, inkább csak mindig valami ellen. Nem kérek a szerb radikálisokból, nem kérek a szendvicseikből sem, amit útravalóként akartak adni. Sajnos, közvetlenül, vagy közvetve de előbb vagy utóbb csak…..
Nem lehetett egy egyszerű helyzet, az fix. ..
fáziskésés Feketekávé 2012.04.02 19:02:00
Amikor kora reggel az ébredéssel vívott élethalálharcomat folytatom az ágy tulajdonjogáért, amit persze szokás szerint újfenn elveszítek, akkor inkább úgy döntök hogy hagyom az ágyat is pihenni egy kicsit, ha már egész éjszaka ébren volt, és azért dolgozott, hogy nyugodtan…..
fáziskésés Waste Land (2010) 2012.03.27 11:49:00
Először a helyi mondjuk úgy hogy nem túl tisztességes szemétszállító vállalat vezetőinek akartam címezni a trailert, aztán rájöttem hogy ez a film annyira sokrétegű,és annyiféle problémát mutat be, hogy gyakorlatilag nincs emberfia aki ne találna benne valamit, amivel ne tudna…..
fáziskésés Gyula, a fül 2012.03.25 17:50:00
Bizsergést és zsibbadást érzek a fülem mögött. Persze ez nem az a nosztalgikus fajta, amit édesapám tenyere és a fülem találkozása előzött meg, és nyílván mai szemmel látom már benne a nevelő szándékot, de akkor még rettentőmód igazságtalannak, és alaptalannak éreztem.…..
Már nem tudom mikor írtam ide érdemben utoljára, talán egy éve, de arra határozottan emlékszem hogy folytatást igértem. Aztán az igéretem olyan lett mint a király új ruhája. Be is tartottam, meg nem is. Megint írtam egy még meg nem jelent perzine-t. Valószínű a sors akarja úgy,…..
Bringing Up Baby Virtue 2012.03.09 12:30:00
A következő válogatás témája a kilencvenes évekbeli new school hardcore. De mitől is „új iskolás” ez? Logikus módon elsősorban attól, hogy a zenekarok (és tagjaik) születési évszáma jó egy tízessel több, mint az old schoolnak bélyegzett zenekaroknál. No, meg, hogy…..
Bringing Up Baby Lucky 2011.10.27 14:40:00
Seattle-ről mindenkinek ugyanaz jut az eszébe. (Nem, nem az, a másik…) Vagyis, a Nirvana és az a páréves grunge-fellángolás. Pedig ha a helyi erőket kérdezik, ők az Aspirin Feast-et jelölik meg a város legjobb punkzenekaraként, míg mifelénk inkább az Undertow-ról és a…..
Bringing Up Baby Fertőző 2012.02.15 11:55:00
Terjeszkedő ragályfoltokKorszakváltó járványokEgyszemélyes háborúbanMagam elől hátrálokMegbélyegzett éveinkenToxikáló pecsétjelJeltelenül temetkezünkIdőn túli szemétbeRögtönítél utótévhitEllenjárvány elragadFelismerhetetlenségigNyilvántartják arcodatElméleti ingyen…..
IDDQD Az Armageddon elmaradt 2011.05.22 13:03:49
 ...de lesz helyette Carmageddon! Nem tudom, hogy direkt a tengerentúlon komoly hisztit kiváltó, befuccsolt világvége-jóslat idejére időzítették, vagy véletlen, mindenesetre a carmageddon.com oldalon elindult egy visszaszámláló, ami csak azt jelentheti, hogy a nagy pre-E3…..
Így bő félévnyi szünet, egy sikeres diplomavédés, néhány koncert, egy rakás film és könyv után végre megint felveszem a fonalat, ahol szeptemberben sikerült letenni. Egyelőre most inkább az ajánlós/kritikás blogban, szóval:http://csattanomaszlag.wordpress.com/..
p { margin-bottom: 0.08in; }Nehéz szülés volt. Nem megírni mert az csak úgy jött,de felvenni, kikeverni, vitatkozni rajta, meg aztán kiengedni a kezeink közül az már nem ment könnyen. Ráadásul még kész sincs, mert egy borítóval meg pár írott cédével még tartozunk.Bár az már…..
Kids like us records Kirsch hónap 2010.10.13 00:02:00
 Az ismerőseim nagy része azért vesz nagyobb kapacitású HDD lemezeket, hogy elférjen mind az, amit letölt: játékok, filmek, pornó. Nekem inkább a zene jut. Sajnos abból is csak a letöltés, annyira nincs időm meghallgatni az új szerzeményeket. Pedig megfogadtam, hogy naponta 1-2…..