Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ana.Ge

0 bejegyzést írt és 307 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reggel már volt arról szó, hogy mi is megkapjuk a boltot, azóta meg is érkezett. Először még csak a bizonyítékok sora bővült tovább. Egyrészt az iTunes-on belül a Store-ban:megjelent a Music ikon:ami ugyan belül még üres volt, de attól még ott volt:A másik bizonyítékot…..
Korábban már szó volt róla, hogy az Apple erre az évre készült el az új beszédfelismerő-parancsértelmező szoftverével, amire a Siri nevű cég tavalyi felvásárlása óta várunk. A Siri nevű app ugyanis egy részét tudta annak, mint amit az Assistant rendszerszinten fog…..
Az a megdöbbentő, hogy az 53 éves csaj már akkor is viszonylag ismert volt, amikor én még csak a zenei eszmélésnél tartottam. A nyolcvanas évek végén kezdtem el viszonylag tudatosan zenét hallgatni, ő meg ekkor már a sokadik albumánál tartott.Ráadásul nemcsak régóta aktív,…..
Ana.Ge 2011.09.06 09:14:59
@victor vacendak: BB alatt egy V3 is befigyel
Úgy tűnik, megint szexi téma lesz a Mac. Miután az iPhone és az iPad kifutotta a maga köreit, egyre érkeznek a jövő Macjeivel kapcsolatos találgatások. Már a tavalyi évtől lehet sejteni, hogy az iOS-eszközök és a Macek közelítenek egymáshoz, míg az operációs szintű…..
Appleblog Utazó iPhone: Esztergom 2011.08.21 09:47:00
A kis ribanc nem átallt egyházi programot szervezni magának. Felháborító. Esztergomba ment DaeMonS-szal, hogy megnézze a világ 18. legnagyobb bazilikáját. Meg aztán várost is nézett. Megálltunk a Bazilikánál, csináltunk pár szép képet, majd átsétáltunk a Mária Valéria…..
Ana.Ge 2011.08.21 14:00:41
appleblog.blog.hu/2010/10/18/hetfoi_apple_csaj_eva

Tavaly voltam Esztergomban, hát inkább nem írok semmit :)
Appleblog Végre van elég iPad 2 2011.08.02 16:37:00
Amikor befutottak az első szállítmányok, hiába gyártottak le milliós tételben a tabletből, négyhetes várakozási időbe simán bele lehetett futni az Egyesült Államokban. Érdekes módon sokáig Magyarországon rövidebb átfutással lehetett iPadhez jutni, mint odahaza, de most az…..
Ana.Ge 2011.08.02 18:38:40
@BourBon: +1
és version, csak neked csinálok almás pitét erre az alkalomra :)
Múlt héten ugye jól megszívattak minket a bombabiztos források, nagyon vicces volt, hahaha, értjük mi a humort, csak nem szeretjük, lényeg, hogy bár mindenki megesküdött a csütörtöki premierre, lófaszt mutattak be, nem MacBook Airt.Aggodalomra azonban semmi ok, mert bombabiztos…..
Amikor először megláttam a az iPhone-ra nemrég megjelent Dragontape appot, egyből seggreültem a dizájn, pontosabban a működő dizájn láttán. A szögletes kezelőfelület, a dinamikus hátterek, az egész egyszerűsége. De más értelemben egyszerű ez a felület a megszokotthoz képest.…..
Handrás készítette ezt a videót, benne van minden, amit az új OS X helyesírás-ellenőrzőjéről tudni szerettél volna, csak sosem merted megkérdezni: Lion spelling from Andras Horvath on Vimeo.  ..
Ana.Ge 2011.06.20 22:21:23
Kedd éjjelre az Apple elrendelte a túlórát az Apple Store-okban, zárás után új hirdetményeket kell elhelyezni a boltokban, hogy a szerda reggel érkező vásárlók már azokkal találják szembe magukat.Több dolog is esélyes, egyrészt a Back to school akció most várható, de több…..
Ana.Ge 2011.06.13 09:27:21
@r00t3r: Pont ezen gondolkodtam, hogy lehet eltörlik a MacBook-ot, mert Air mellett mondhatni felesleges, főleg, ha Sandy-t pakolnak bele.
Mac Mini szerintem HD 3000-ret fog kapni.
Appdroid A nap tanulsága 2011.06.07 01:35:10
Az iOS 5 keynote legnagyobb tanulsága egy tweetben összefoglalva. Most már az almásoknak is lesz notification bar és OTA update, többek között...
Ana.Ge 2011.06.09 22:56:42
@Deino: Ha jól tudom a Google elismerte, hogy a fejlesztés új fordulatot vett mikor megjelent az iPhone, sőt a régi Android rendszert is bemutatták, nem lehetett semmit se lehúzni, ha jött egy új értesítés az megjelent a status bar-on, (mint most is) és a megnyitáshoz rá kellett bökni a kis ikonra:
goo.gl/mvThK
Mindegy is, úgy is vitáznak mindenhol, nem akarok egy újat kezdeni, maradok WP7-nél :D
Múlt hét vége felé írtam, hogy az Apple nagyon készül valamire, ami viszont minket nem annyira érint valószínűleg. A végeredmény valóban picit érdektelen lett számunkra, ezért nem is siettem megmutatni nektek, mit talált ki az Apple a saját üzleteiben.iPadeket helyeztek el minden…..
Ana.Ge 2011.05.29 12:43:59
@Fransisco Miranda: Ahham, értem :)
1.8 inches 3TB-os HDD... Version sok sikert ;-D
Appleblog Mindent kibír az iPhone 2011.05.23 08:46:00
Balázs osztotta meg velünk ezt a történetet, ami tudományos módszerekkel igazolja, hogy az iPhone mindenható. Egy egész telet kibír a hóban.2010. november végén Kaprunban kezdtük meg a síszezont, remek társaságban. Elutazásomkor az akkor még 3 és fél éves kisfiam a lelkemre…..
Az egyik legmeglepőbb képessége az iPhone 4-nek számomra a zajszűrés volt. Az, hogy teljesen tisztán hallottam a másik hangját, akkor is, ha ő saját bevallása szerint elég zajos helyen állt. Néhány hete Csaba vette elő a Barchettáját a garázsból, és felhívott nevetve: hallod…..
Lehet tudni, mikor az Apple valami nagy dobásra készül. Az eladóknak szólnak, hogy ne nagyon menjenek szabadságra, elkezdik nyomtatni a titoktartási nyilatkozatokat, és egyáltalán, a vezetők nagyon izgatottan viselkednek a főhadiszálláson, ez pedig még a takarítóknak is feltűnik.…..
Frissített az Adobe, a 10.3 verziószámú Flash Player elérhető Mac OS X, Windows, Android, és Linux alá.A nagy durranás az Adobe leírása szerint az OS X-et használók számára az, hogy a Flash Player hetente ellenőrzi, van-e frissítés, és értesíti a felhasználót, hogy lehet…..
Ana.Ge 2011.05.14 10:43:34
@Ollokes: Bocs, valóban, elsiklottam, hogy Reader X-ről írtad a dolgot.
Az ezer tabos dolog azért gond, mert a böngészőm Private mode-ban fut mindig :)
Appleblog Az igazi iPhone-gyilkos 2011.05.12 10:17:00
Most egy kicsit elbúcsúzom tőletek. Szombaton elveszem feleségül Dórát, aztán két hét nászútra megyünk, szóval egy ideig Ádám fogja nektek szórni a híreket magas minőségben az ország első számú Appleblogján, az Appleblogon (de kiraknék most egy szmájlit).Addig is ezzel a…..
Ana.Ge 2011.05.12 13:08:19
Azzal, hogy megjelent, még korántsem ért véget a fehér iPhone 4 kálváriája. Többen is megerősítették, hogy a kézbe vétel után rögtön érezni, a fehér iPhone valahogy nem ugyanaz, mint a fekete testvér. Egymás mellé tették a két készüléket, és ezt tapasztalták:Úgy tűnik,…..
Méghozzá elég gusztustalan módon. Én szóltam: HUMANCENTiPADTags: SOUTHPARKmore... Köszönjük KD-nek a borzalmas találatot. ..
Ana.Ge 2011.04.28 20:40:39
 Az E900 után újabb LG készülék fog jönni E700 néven, pletykák szerint már a Mango frissítéssel! Részletek egyelőre homályba vesznek, de a kijelölt út már megvan :)Ide kapcsolódó hír az is, hogy ahogyan sejteni lehetett, a Microsoft lejjebb tette a lécet hardveres…..
Kedves Indamailesek!Zenét, filmet, vicces képsorozatot mailben küldeni és fogadni egyaránt jó móka, ám egy idő után a rengeteg nagyméretű csatolmány sokat foglalhat az egyébként nem kevés tárhelyünkből, és a levelek letöltését is lelassíthatja.Az Indamailben eddig is…..
 Hihetetlen, de meg lehet oldani, hogy a NoDo feltelepüljön a készülékekre, a hivatalos frissítési idő előtt! Sőt! Kiszivárgott a hír, hogy a következő update, a Mango is megoldható, kisebb hack-el! Az új rendszer (Mango) még nagyon fagy, de már tartalmazza a Multitasking-et…..
Nothing, nichts, rien, nada, niente, nic, niets...Magyarul: semmi. Ugyan be lett jelentve, hogy nem mindenki azonnal kapja meg a frissítést, de én ma már tűkön ülve izzítottam az ujjaimat, már-már az ínhüvelygyulladás szélére sodorva eme testrészeimet, mert ma - gondoltam én -…..
Nem tud valaki szilikon tokot E900-ra (vagy valami hasonló, szépen a telefonra simuló tokot, csak ne bőr vagy szövet legyen)? Egy ideje keresek, van is pár biztató találat, de nem az igazi még... Kommenteljétek be ide, ha lehet! Ezer meg egy köszönet!:) A kommentelők között kisorsolok…..
 Itt mérgelődök magamban tegnap óta, hogy miért nem vettem előbb észre az LG és a Mobilarena közös szakmai "sörözésére" invitáló blogbejegyzést, tuti elmentem volna... Ráadásul jönnek a fórumhozzászólások, mindenki jól érezte magát, lehetett nyomkodni az új…..