Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Timi14

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. Ha a fiú nem mer megcsókolni, gyáva.2. Ha a fiú csók után mosolyog, boldog.3. Ha a fiú csók után szomorú, másra gondol.4. Csak azzal csókolózz, akit szeretsz.5. Hamis csók nagy sebet hagy.6. Az első csók ígéret a többire.7. Nyakra, vállra adott csók vallomás.8. Ha a fiú a…..
Timi14 2010.01.08 23:42:14
Mindkét hétvégén a szomszéd falvakban megrendezett vásárokban jártunk. Először a Magyarszombatfai Fazekas Találkozó és Vásár kiállítóit és programjait látogattuk sorra, majd a következő hétvégén a Völgyhídi Vásárt tekintettük meg Nagyrákoson.A nyár mindig is a…..
Első hetünk időjárása elég érdekesen zajlott: volt, hogy délelőtt úgy tűzött a nap, hogy alig bírtuk, aztán dél körül el kezdtek gyülekezni a felhők és óriási zuhé lett belőle. Aztán volt olyan is, amikor már eleve esőre ébredtünk, de délutánra kivirult; és olyan is…..
Elindultunk a tervezett nap előtt egy nappal. Nem bírtunk már tovább várni, és hát minek pazaroljuk az időt odahaza, amikor azt máshol is megtehetjük. Az első nap úgyis mindig akklimatizálódással telik, így minden plusz óra kincset ér. Otthon elrendeztünk mindent, levágtuk a…..