Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jeronimo

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sorozatrandizó Gazdag exek 2019.01.28 06:34:53
Kinga (25) arca gyönyörű, hatalmas, csillogó kék szemek, fekete haj, nagyon rendben volt. Egyik képen sem volt egyedül, hanem barátnőkkel, de mivel mindig más barátnővel, ezért könnyű volt őt beazonosítani. A csoportos képek meg is adták a beszélgetés alapját. Kibeszéltettem vele a barátnőit. A nők…..
Jeronimo 2019.02.01 11:32:50
@Ethan Wolf: Ahogy olvastam a posztot, egyértelműen megfogalmazódott bennem, hogy "szar lehet neki".
Magasan van a léc, hány férfi esik bele a potenciális jelölt kategóriába, főleg ha még magas is és köti az ebet a karóhoz. Plusz meglehetősen vetítésszagú, de mindenképp rohadt sekélyes és külsőség centrikus a csaj. Ennél lájtosabb macerafaktorú csajra is írtad már, hogy még az erőfeszítés is kár érte, kamatyolási potenciál ide vagy oda.
Jeronimo 2019.02.01 13:57:33
@Foxi a ballibsi kotorékeb: Nyugodtan, nincs levédve.
Egy sorozatot indítottam, amelyben lementem az érdekesebb nők profiljait, és kicsit elemzem őket. Természetesen mindent kitakarok, ami által felismerhető lenne az illető.  Régen jelentkezett már ez a sorozat, ezért hoztam pár érdekes adatlapot. ..
A sorozatrandizó Sétálós lány 2018.12.17 07:14:23
Tinderen „jöttünk” össze, csinos 29 éves nő (megint egy harminc körüli). Pizzasütéssel nyitottam nála, amit annyira viccesnek talált, hogy beszélgetés lett belőle. Hamarosan elkértem a számát és beszéltünk telefonon is. Nemrég költözött fel Pestre, vidéki „kislány”. Nem ismer még senkit, munkahelye…..
Újabb év telt el, és csodák csodája, még nem untam meg a blogolást. A harmadik születésnapot kicsit másféle témával ünnepeljük, mint az előző kettőt. Mélyenszántó, csapongó elmélkedés következik, aminek apropója azon változások, amelyeket megfigyeltem magamon az elmúlt évek során. Senki sem hiheti,…..
Jeronimo 2018.11.10 20:30:09
@M87: Tudom persze, ettől még förtelem ez is, meg a régebbi sz...sárdobálás is.
      Magyarország földjének mélyén, Makó közelében olyan gázkincsre bukkantak hivatásos külföldi kincsvadászok, amely negyven éven át képes volna biztosítani Magyarország gázellátását, vagy a mostani ínséges időkben egy intenzív, húsz évre…..
Ismét bővül az ajánló rovatunk, amelyben könyveket, filmeket, tulajdonképpen bármit ajánlok/ajánlunk, aminek köze van a férfi-nő kapcsolatokhoz. A mai témánk Brandy Engler szexuálpszichológusnő, Férfiak a díványomon című könyve...
    "Sztriptízbárba olyan lúzerek járnak, akik nem jutnak ingyen puncihoz. Neki meg olyan férfi kell, aki meg tudja szerezni magának a nőt." Ez egy érdekes eset volt. Van az a szitu, mikor minden túl szép és túl gördülékenyen megy ahhoz, hogy igaz legyen. Ilyenkor gyanakodsz, óvatoskodsz és…..
A sorozatrandizó Nicole Kidman 2018.09.10 06:43:49
Tinderen ismertem meg, ezt a 180 centi magas nőt. Hasonlított kicsit Nicole Kidmanre, de volt az arcában egy kis doktor csont (a csaj a sorozatból). Nem tudom, a színésznő nevét, de a doktor csont című sorozatban volt a főszereplő, szóval az Ő és Nicole Kidman keveréke volt ez a lány. Valamint…..
Egy sorozatot indítottam, amelyben lementem az érdekesebb nők profiljait, és kicsit elemzem őket. Természetesen mindent kitakarok, ami által felismerhető lenne az illető.  Ezúttal több lány is elemzésre kerül...
Jeronimo 2018.08.27 20:59:10
@M87: Nem tudom mit gondolnak, én csak a két ember aktuális állapota közti különbségeket látom-hallom. Ha valaki balfasz kigyúrtan, pénzesen, sportautóval és sikertelen, ott már a szemlélettel, személyiséggel lesz a baj.
Jeronimo 2018.09.02 16:15:29
@Wildschwein: Kösz az értelmezést, nekem ennél kevésbé tűnt elrettentőnek, hiába az optimizmus.. Ettől tuti kirúgnám a széket magam alól és még a vakolat is lejönne mögöttem.
A sorozatrandizó Az énekesnő 2018.08.27 06:12:59
Orsit a tesóm révén ismertem meg, akkoriban érdekelt a fotózás és Ő elég fotogén nő volt. Készítettünk pár képet, de semmi extra. Éneklés volt a hobbija, de még csak bontogatta a szárnyait. Akkoriban én benne voltam egy komoly kapcsolatban, mint ahogy Ő is. Nem is történt semmi, csak fotózás…..
Jeronimo 2018.08.27 22:51:54
@Krisz101: A siker részhez: azért az egyik fő ismérve a profit/bevétel, nem? :D Tán kukackoskodás de az ilyen csak a sikeresség érzetével henceghet, azt is kicsit kártyavár jelleggel.
Jeronimo 2018.08.28 08:26:12
@Krisz101: Igen, csak az én szókincsemben a művészeti elismertség nekem nem sikerrel egyenértékű. Elismert, ismert, stb. Ha sokat keres belőle, akkor sikeres is. Lehet csak én kukackoskodom túl. :D
Jeronimo 2018.09.02 16:12:54
@TopszLee: Ez az RV? Szép teljesítmény amúgy, de lehet hogy ő is írogat random és ennyi válaszlevelet nem nézett meg, a beáramló indokolatlanul sok bejövőn felül. Vagy csak cseszte kinyitogatni őket?
A kezdeti levéláradat azért köszönhető az új tag regisztrált önkéntes spam áradatnak is.
Réka fotóin egy nagyon dögös csaj mosolygott rám, be is jelöltem. Nem sokkal később kiderült, hogy neki is szimpatikus vagyok a képeim alapján, ezért írtam neki. Tizennyolcnak írta magát, és a sminkes képein nagyjából annyinak is tűnt. Persze rákérdeztem, hogy valóban annyi-e, mire igennel felelt.…..
Jeronimo 2018.08.19 12:04:48
@Krisz101: Nekem netes felületeken kezd már szinte bűzleni, hogy mennyire máshogy lejt a pálya. Szerintem nők csak végső esetnek használják a nyilvános jellegű netes felületeket. Tudjuk, hogy megy fel a suna ára, nyílik az olló vagyontranszferben, jól kiszolgált elérhetősége (bolti polcon az áru rendelkezésre állása) van a sunának (mint piaci áru és szereplő) és egyre inkább élesedik, hogy az egyre kevésbé jobbakat is egyre kisebb csúcsréteg kaphatja meg. Netes felületen pedig egyre inkább lenéző-elárasztott-megcsömörlött-érdeklődésvesztett-fásult beállítottságot veszek ki női oldalról, akármit is csacsogna bármelyik. Egyszerűen mentálisan már egy szarrakás mezőnynek kezel.

Egy csajjal ezt ki is tárgyaltam, feedback. Dumáltunk, tán még össze is jöttünk volna, de nekem elég lett belőle, ő meg berágott. :D Szóval nemrég megláttam hogy randivonalra felregelt, kikérdeztem. Elképesztően alja levélcunamit kapott, és kb aznap este törölni akarta magát, de inkább be se lépett még emiatt se. Van frissen regeltek gyűjtő kategória és van frissen regeltek e-mail értesítés, azonnal rájuk repül a nép csőstül. Egy choud hadsereg levéláradata meg nagyon nem az, amit a kedves kis hipergám lelkecskéje keres. Innentől meg egy köpésre van az, hogy aki neten ír rá, az minuszkettő szint és kategorikusan ide kerülsz. De miért van akkor ott? Ő sem tudja, maximum érzi/sejti. De hipergám és kapaszkodna felfele, de azért még egyedül érzi magát/nembefutott/kopogabiológia/jobbkellneki/holvanazigaziakinemlétezik/stb.

Én innen közelíteném meg.
Jeronimo 2018.08.21 23:10:23
@Krisz101: A Rollo-féle dolgot én nem fordított dinamittal közelítetettem meg, de benne volt az első harmadban a "nyílik az olló, elérhetőség (piaci áru) stb" jelleggel. Elég találót írtál rá folytatásnak.

A többi ezt követő kommenthez eszembe jutott:
Nőknek fel kéne nőnie, fejlődnie ehhez, stbstbstb. Igen, kéne. De kell? Nem. Legalábbis nem létszükséglet. Miért? Végtére is ha a szkanderezés végére nem lesz az ölében egy gyerek, előbb-utóbb valaki teherbe tossza, nő. (Jó, nem 100% azért, de akkoris jobbak az esélyei mint random nulláról feltörő hímként). Namármost, legfeljebb lejjebb adja és/vagy hagyja magát és/vagy kamusúrolós teherbe esés, pl jajnemtudomhogysikerültbogyómellett, pedigvoltgumi, anyjakínja. Egyszerűen nőknek nem annyira égetően fontos fejlődni. Kicsit lefogyna, lejjebb adja az igényeit, rázza a picsáját és máris balekfogásra alkalmas, egyszerűbb mint szétfejlődni az agyát. Kis túlzással. De ezek mind lózungok, a piac se nem homogén, se nem tökéletes, se defektmentes egyedekből nem áll.

Másik megfigyelésem, hogy nem kifejezetten tinder, stb csajozásra kihegyezett felületen ha csajokat betalálsz, van egy vízválasztó "kapcsoló" ahogy észre vettem attól függetlenül, hogy van-e kötetlen vagy monogám kapcsolata avagy sincs. Van egy egyszerűen "nem ismerkedik mód". Mintha ezt csak ON/OFF légkondi állásban lehetne használni, semmi finomindításos fokozatmentes inverteres rendszer (haha). Nem kamuduma, hanem afféle mentális állapot, amit hajlandó is beismerni. És ez nem a "bocs, van barátom" kamuduma szinonimája, hanem mentális állapot. Az ilyesmi állapotnál pedig hajlamosabbak feltolni az arcukat netre, és unottan kattintgatni, céltalankodni, valaki szórakoztassa már el őket unalmukban, kell az input, szartsetudmikénenekideeznemelég. Unatkozik. De mit csinál? Szart se vegetáláson kívül, egyszerűen olyanja sincs, hogy hobbi vagy valódi érdeklődési kör az időelbaszás egy random változatán felül. Legalábbis ez a megfigyelésem, belső ürességre vall elég meredeken.
Egy sorozatot indítottam, amelyben lementem az érdekesebb nők profiljait, és kicsit elemzem őket. Természetesen mindent kitakarok, ami által felismerhető lenne az illető.   A helyzet az, hogy most kicsit másmilyen csajok a netről epizód lesz. ..
Jeronimo 2018.06.17 14:05:03
@Krisz101: Írtam privátot.

Saját véleményem a Trash csoportról: hasznossága szinte nulla, a csoporttagok kb. egymást szórakoztatják belterjesen, semmi secret insider Tinder közösség, ez kb egy facebook-os n*pisz*r pont com csoport. (direkt írtam ilyen hülyén, google)

Ami jó szöveg előkerül, arra jön a "vótmá" és a kitől-mikorról-honnan származik az eredetije. Első nap letiltottam a csoport követését, de még bent maradtam.

Wolf! Király a blog, régi olvasó vagyok.