Regisztráció Blogot indítok
Adatok
space111

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Probléma volt, h miért nincs saját lakásom, autóm, miért nem viszem 2 havonta a szubtrópusra, miért nem vágunk bele a baba projektbe. Elégedetlen volt, nem volt neki elég az ígéret, h néhány éven belül a csillagok az égről a gardróbban lesznek.RSVPPontosan egy éve,…..
Egy héttel a plágium botrány kirobbanása után, végre megszólalt Schmitt Pál. A felmerült vádakra eddig mindössze egy kevéssé meggyőző közleményt adott ki hivatala. Maga az érintett nem reagált. Nem reagált, sőt, nyilvános programjait (szintén meglehetősen nehezen komolyan…..
Megtalálták a kémkedéssel vádolt Szilvásy György kütyükkel felszerelt Aston Martinját, és az arany Rolexet is, amiből mérgezett tűt tudott kilőni. James Bond fedőnéven, 007-es azonosítóval, és egy BOND07 rendszámú Aston Martinnal dolgozott Szilvásy György a brit…..
space111 2011.07.07 15:17:43
w Troll a pályán 2011.04.05 06:30:00
Hogy Lázár János mikor kel fel és vonul vissza, azt inkább nem méricskélném, még az is lehet, hogy sose. Következmények nélkülibb ez az ország, mint valaha. (Pedig vonz a csábítás, hogy leírhassam: Lázárnak mennie kell!) Viszont a sztori már nemcsak az ő sorsáról szól, ez…..