Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Borisssz78

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyrészt a Lite verzió megszületésével nyitott a Facebook az egyszerűbb felületek és a mobilkijelzők világa felé. Másrészt hamarosan jön a "reply tag", vagyis a Twitterről már jól ismert módon lehet majd utalni ismerőseinkre, ha mondjuk státuszüzenetet írunk. A…..
Borisssz78 2009.09.15 12:54:52
A nehézségek elől bemenekülni egy nagy fa alá ősi ösztönünk. A Híd Bisztró ráadásul a 17-es villamos Margit hídi végállomásának kiszuperált villamosfordulójában álló nagy fa alatt van. Urbánus lelkem kéjesen sóhajt, amikor belépek a korábban a BKV által bitorolt…..
Borisssz78 2009.09.15 09:07:28
@KokoDub: Egy időben Angliában lehetett jó Guinesst inni, mert Londonban gyártottak Guinesst, mert a stouhoz kemény víz kell, ami Londonban jócskán megvan. Most már Dublinon kívül nem gyártanak, máshol a világon, csak ha jól tudom Nigériában.
A képen látható pint-ért engem megöltek volna a kocsmában, ahol dolgoztam Londonban. (a hab és a pohár széle között majdnem egy ujjnyi különbség van!!!!)
Az európai országok többségében már a Facebook a mindent vivő közösségépítő szájt. Az IBM-es ManyEyes a Google és az Alexa adatai alapján készített egy vizualizációt az európai social network helyzetről.Mint a grafikonból kiviláglik, Európában csupán néhány ország van,…..
Borisssz78 2009.07.23 16:17:53
@vonoxhun: Mi olyan jó a Facebookban? Átláthatatlan és kaotikus. Legfeljebb gyorsabb mint az iwiw. Egy csomó idegesítő alkalmazás!!!!!! Ugyanúgy reklám az egész. Inkább büszkék lennétek rá, hogy Magyarország nem állt be a majmolók sorába. Én egyébként mind2-n rajta vagyok, de a facebookon csak azért,mert így a külföldi ismerőseimmel is tartani tudom a a kapcsolatot.