Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beste mannschaft :)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A vasárnapi indulás után ma 14 óra körül értük el Mallorca partjait. Sajnos Portocristo-ig nem jutottunk el, mert a szél viszonyok, a hajó motorja és a tenger istenei nem mindig akarták így. Az első nap viszonylag nyugodtan telt, egész jól haladtunk. Csak este 11 körül…..
beste mannschaft :) 2009.08.03 11:13:19
hello!

a titanikosdi veszélyes is lehet, most mesélte egy adriánvitorlásozástoktató családbarátom, hogy egy alkalommal mikor ezt a hajóján az öccse jópofa dolognak tartotta...és kiállt...és jött egy nagy-nagy sirály..bumm...az öccse egy nagy vágással megúszta a homlokán...a sirályt végzetesen lefejelték. :D és :(
persze sanszosan nem mindennapos dolog..

ja és a morse esélyegyenlőség végett:
www.chss.montclair.edu/~pererat/percode.htm

ui.: kezdek aggódni...nagy hullámok, haletetés..nem alvás...nincs kávé... néha valaki írjon már olyat hogy fantasztikus az eléjük táruló kép...iszonyatosan felszabadít nézni a végtelen tengert...őserővel tölt fel a nyugalom...vagy ilyesmi.jó? (igen az 1db félmondatot a szép csillagokról olvastam,de javítsunk a pozitív -negatív élmények arányán!)
Ha kívácsi vagy, hogy milyen időjárás és szelek várhatóak az út során, KATT IDE.(kattintás után Torrevieja-i előrejelzést láthatod, de értelemszerűen ki lehet választani a konkrét helyet, amire kíváncsi vagy.:) )A szak(abb)emberek pedig ide...
beste mannschaft :) 2009.07.27 19:38:21
:D :D :D :D

nagyon jó a srác!
www.meder.hu

és kellőképp bátor is... a Fedex támogatottjaként...
:D :D :D
Matrózok! Küldetésünk első szakasza, a Dr. Kumhó hazajuttatása érdekében, 2009. július 24-én megkezdődik.Az utazás a keresztségben a "HUNicum Mediterranean Sea Challenge" nevet kapta, kérjük ezt észben és tiszteletben tartani! Az útvonal, valamint a partot érés…..