Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Youthanasia

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt héten, egy pilledt nyári estén -szokás szerint nézhető tévéműsor híján- megnéztük a Kaméleon című filmet. Előzetesen sokat vártam tőle, mert -bár nem tudom, milyen kontextusban, de többször- hallottam már jókat felőle. S ugyan az elvártaknak nem sikerült…..
Modorosblog Hazaáruló! 2009.07.26 17:31:00
-Na apafej, láttad a meccset? Most aztán nagyon elegánsan visszavágtak az újpestiek a román szurkolóknak, komolyan mondom, megint szégyellem, hogy magyar vagyok. Ott volt a lehetőség aranytálcán, hogy bebizonyítsuk szellemi és kulturális fölényünket, ne ereszkedjünk le 1-2 hülye…..
Youthanasia 2009.07.26 23:13:05
@grizliewok:
Ez szerintem inkább arról szólt, hogy elég nagy a nyomingerrünk, ha már ők az erkölcsi példa. Tehát van mit nézni ama önköldökön, hátha kirohadt belüle a velőspacal gravíros pírszing, merthogy DuMának, KOltnak egy a hangja, ha érted mire gondolok.
Az FA, azaz az angol fociszövetség gondolt egy nagyot, és elkészítette a Nike Guy Ritchie által rendezett, amúgy szintén nagyon profi és ütős reklámfilm paródiáját, hogy megmutassák, nemcsak a profi futballt lehet szeretni. Nálunk az Arany Ászok próbálkozik ezzel a gondolattal,…..
Kötöttségek nélkül S(Z)ÜN 2009.07.23 14:39:00
Elég bután jön ki, hogy pont akkor nem fog frissülni a blog, amikor a célegyenesbe fordul a verseny, amin elindultam, de hát így jött ki a lépés. Pár hétig nem leszek gépközelben aktív, és a szó legszorosabb értelmében értendő kikapcsolódásból kifolyólag, szóval az is…..
avagy hogyan tegyük tönkre mások életétBár hónapokkal ezelőtti ügyről van szó, mégis furcsa aktualitással rendelkezik számomra az bulvármédiát többszörösen megjárt eset, hogy egy diák elterjesztette tanárnője meztelen képét. Az aktualitását az kínálja az esetnek, hogy…..
Youthanasia 2009.07.24 15:56:07
@Loge:
How bizarre. Valahogy ez a tanárnőszex olyan hálás bulvártémává vált az elmúlt években. Mindenesetre érdekfeszítőbb, mint a Tanárnő és a biznisz. Dokumentumfilm, nem tudom, hogy ismeritek-e. A rendszerváltás környékén egy tanárnő százmilliós nagyságrendű adósságokat halmozott fel. Pici kultúra közeli vállalkozásba kezdett (talán tankönyveket értékesített?) picit ügyetlenül. Adósságokat kezdett felhalmozni, majd teljesen belefulladt az adósság spirálba. Uzsorásoknak a tartozások többszöröséről szóló elismervényeket írt alá. Ők többnyire az extra pénzükhöz is jutottak, rokonai, ismerősei nem. Idegei tönkrementek, őt és férjét is leszázalékolták. Elég döbbenetes sztori.
Vastagbőr Szalainé kapcsolatai 2009.07.24 11:01:00
Tovább árnyalja a tegnapi képet, és dr.Szalainé dr.Szilágyi Eleonórát még szimpatikusabbá teszi, ha megnézzük, mit tesz havi 1,2 millióért. Kapcsolatokat ápol: Ez elég durva, munkaidőben iwiwezni, de máris van két verzióm, mit lehet erről mondani: - Eleonórának rugalmas…..
Kettős Mérce Kapolcs 2009.07.24 11:50:06
 A pokol szélén ülök, nehéz estém volt a zombitámadás és a vérfarkasok kitartó ostroma után, most kicsi manók basszák szét a fejem.Mint említettem a pokol szélén ülök, mert csak itt van wifi Kapolcson. A Csipszer-kertet megszállták a humanisták, csapataink harcban…..
Nyilván számítani lehetett rá, hogy lesznek olyanok, akik elkomolykodják a Blog.hu múltkori bulijáról kiszivárgott történést: vagyis hogy a Blog.hu bloggerigazolványt adott a jelenlévőknek. Persze csak azoknak, akik a tréfásnak gondolt kérdőívet legalább alapszinten ki…..
Sokat gondolkoztam, hogy nyilvánosságra merjem-e hozni az itt következő információkat, elvégre mindenkinek a saját (és családja) élete és biztonsága a legfontosabb. Rengeteget vívódtam, de a genetikailag belém kódolt igazságérzet legyőzte a rettegést és az önfenntartó…..
Az eperillatú rágó és a Pataki Attila féle nép mulatós zene mellett a világ legfurcsább képződményei közé tartozik a rendkívül eredeti, Bakon névre keresztelt vodka, aminek különlegességét szalonnás ízesítése adja. Viszonylag kicsinek képzelem azt a piaci rést, amely az…..
Youthanasia 2009.07.23 18:02:57
@Mária:
Az ilyen hókusz-pókusz pálinkák nekem is meredekek, a chilis forrócsoki és a táblás chilis noir csoki viszont szerintem finom. Ezeket szereted Mária?
Az egészségi állapotra vonatkozó adat minősített személyes adat, tehát valószínű jogsértő a kiszivárogtatás. Főleg, ha olyan papírra írja rá az orvos, amely illetéktelen kezekbe is kerülhet. Tisztelt Zugügyvéd!Márciusban új munkahelyre kerültem (irodai munka), ezért…..
Budapest Száksz Napirokkant 2009.07.23 13:09:00
Több levelet is küldtetek, hogy lesz-e a Napirokkantnak folytatása. Természetesen igen, ez soha nem is volt kérdés a részemről. Csak hát a blog ugye pihent egy jó öt hónapot, ti sem küldtetek nekem ilyesmit, így hát nem is volt mit posztolni. Nademost. Tegnap a diplomatanegyedben…..
  Sok olvasónk feltette már a kérdést, hogy mi lett a méltán népszerű Matula Magazinnal, elhallgattatták-e vagy még mélyebb illegalitásba vonult, egyáltalán: hova tűnhetett? Stábunk körbeoknyomozta a világot a válaszért, míg végül kedden, két kamionkonvoj és három…..